blugi Calvin Klein

blugi Calvin Klein

Blugi din faimosul brand mondial – multe fete sunt tăiate cu privire la aceasta, ci să întruchipeze visul lor de viață nu își pot permite orice fashionista, pentru că achiziționarea unui lucru de marcă poate provoca o lovitură serioasă pentru portofel.

Cu toate acestea, dacă vă decideți să cumpărați dragi blugi brand, este posibil să nu fiți îndoieli, deoarece, de obicei, o astfel de cumpărare merită banii cheltuiți pe ea, mai ales dacă vorbim despre produsele Calvin Klein.

Îmbrăcămintea de la acest brand american se distinge printr-un design incredibil de elegant și de cea mai înaltă calitate, astfel încât blugi de marcă Calvin Klein vor dezamăgi cu siguranță.

Articolul nostru de astăzi este dedicat particularităților alegerii blugiilor de la acest producător. Veți afla despre detaliile importante care trebuie luate în considerare la cumpărarea „Kelvinov”, precum și să fie capabili să se familiarizeze cu evenimentele din povestea faimosului Casa de modă de modă de modă.

Un pic despre brand

Fabricarea îmbrăcămintei pentru bărbați sub numele de marcă Calvin Klein a fost înființată la sfârșitul anilor ’60 din secolul trecut. Creatorii noului brand erau doi prieteni + numiți unul dintre ei și a fost numit compania. La câțiva ani după deschiderea producției, tinerii designeri au început să dezvolte atât îmbrăcămintea femeilor, adaptând lucrurile clasice ale bărbaților sub ea, de exemplu, un strat de două reproducere. Deci, stilul Unisex a început să formeze, unul dintre fondatorii cărora poate fi considerat o casă de modă Calvin Klein.

În cei aproape cincizeci de ani de existență, marca comercială a fost implicată în mai multe povestiri scandaloase legate de campaniile de promovare. Primul astfel de caz a fost anunțurile de blugi cu un tânăr model Brooke Shields, care la momentul filmărilor aveau doar 15 ani.

Citește mai mult  Camouflage Rochie - Militari Style Image

Conform standardelor moderne, această publicitate poate fi numită destul de castitate: o fată dintr-o fotografie îmbrăcată în blugi și o cămașă, fixată cu un singur buton. Indignarea publicului a provocat un slogan, care a spus că „doriți să știți că între mine și blugi? Nimic”.

Acest lucru a fost urmat de progresul distribuției imaginilor minorelor apropiate de pornografic, ca rezultat al modelului de blugi care a apărut în publicitate a trebuit să elimine din producție de mai mulți ani. Scandalul a reușit să se aplece, dar fantezia designerilor nu sa oprit.

În următorii câțiva ani, Casa de modă a lui Calvin Klein a lansat mai multe companii de publicitate similare și a fost acuzat în mod constant că a insultat sentimentele credincioșilor, răspândirea imaginilor erotice cu participarea copiilor, umilința demnității femeilor și t.D.

Campanii actuale de publicitate nu pot fi numite Chaste, dar acum nimeni nu interzice brandului să urmeze stilul ales anterior și să creeze publicitate provocatoare.

Modele

Calvin Klein este primul producător de îmbrăcăminte, care a început să producă blugi pentru fete, subliniind sexualitatea lor.

Calvin Klein blugi au permis să demonstreze frumusețea unui corp feminin: picioare lungi, șolduri rotunjite, talie subțire. Designer blugi ai acestui brand astăzi sunt considerate un clasic real. Prezentăm atenția dvs. o imagine de ansamblu a celor mai frumoase și elegante modele „Kelvinov” din ultimele colecții.

  1. Băiețel albastru unic Blue Jeans scăzut de aterizare și răutate. Acest model atrage atenția asupra combinației de colorare non-standard și stil popular.
  2. Blugi de montaj gri deschis, cu aterizare medie. Aceste pantaloni arată foarte ușor și subliniază perfect cifra.
  3. Jeans alb de zăpadă, cu șolduri și picioare de talie scăzută. Acest model va fi perfect combinat cu o echitatie luminoasa.
  4. Excursii gri închis Dnim cu aterizare medie. Acest model este numit „Super Skinny”, deoarece stă foarte strâns, ca cea de-a doua piele.
  5. Prietenii de culoare albă arată un pic cam strâns – acum este foarte relevant. Modelul are o carte de aterizare scăzută și îngustată de Trummers.
Citește mai mult  rochie de culoare marsala - profunzime și bogăție

Grilă dimensională pentru femei

Calvin Klein este un producător de îmbrăcăminte american, deci folosește un sistem de mărime adoptat în Statele Unite. Aceasta diferă semnificativ de la rusă și europeană. În primul rând, unitatea de măsură aici nu este un centimetru obișnuit, și inch (egal cu 2.54 cm). În al doilea rând, îmbrăcămintea americană este de obicei excelentă, deoarece ia în considerare nevoile oamenilor dintr-un complex mai mare.

Tabelul de conformitate a dimensiunilor rusești și americane vă va ajuta să alegeți blugi de la Calvin Klein exact în figură.

Ciriștia de talie, vezi

Circumferințe de circumferință, vezi

Dimensiunea rusă

Calvin Clein Dimensiune

50-54

78-82

36

24/32

54-58

82-86

38

25/32

58-62

86-90

40

26/32

62-66

90-94

42

27/32

66-70

94-98

44

28-29 / 32

70-74

98-102

46

30/32

Cum de a distinge originalul din fals?

Produsele de marcă Calvin Klein sunt adesea falsificate – Din păcate, este inevitabil pentru toate brandurile bine-cunoscute. Copiați blugi pot fi emise de către vânzători fără scrupule pentru real + în acest caz că vor costa la fel de mult ca produsul original. Sperăm că recomandările de mai jos vă vor ajuta să distingeți blugi Fake Calvin Klein de la Real și să nu deveniți victima înșelăciunii.

  • Pornirea inspecției vizuale a blugi poate fi cu accesorii. Pe niturile metalice utilizate de Calvin Klein, numele de marcă este întotdeauna gravat. Dacă blugi sunt doar o copie chineză, niturile vor fi fără semne de identificare.
  • Apoi studiați cu atenție eticheta. Trebuie să fie atașat la un fir negru solid, care, la rândul său, este sigilat cu un „cârnați” din plastic cu numele mărcii. În plus, un autocolant de gologram cu inscripția Calvin Klein este neapărat prezent pe o etichetă autentică.
  • Determină că în fața dvs. falsul va ajuta și eticheta interioară a produsului, care trebuie cusută ferm în cusătura. Eticheta corporativă constă din mai multe „pagini”. Este neapărat prezent la numele mărcii, compoziția lucrurilor, o țară de producție, recomandări de îngrijire și adresa poștală a producătorului. Toate informațiile sunt date în mai multe limbi.
Citește mai mult  Corpul bluzei

Recenzii

Calvin Klein îmbrăcăminte este în mare cerere în întreaga lume, iar Fashionista Rusă nu este o excepție. Produsul preferat de la acest producător sunt blugi de design elegant, care sunt produse sub marca Calvin Klein Jeans.

În ciuda costului destul de ridicat, un număr mare de fete încearcă să achiziționeze marca „Kelvin”.

Cumpărătorii apreciază blugi ai acestui brand pentru combinația de calitate fără compromisuri și aspect uimitor. Se remarcă faptul că țesătura pentru produse este aleasă în principal naturală, densă, dar în același timp, moale. Dacă alegeți corect dimensiunea, atunci blugi Calvin Klein sunt doar perfect așezați pe figură, subliniind avantajos cele mai bune părți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: