Blugi evazati

Blugi evazati

Jeans-Clash Pentru mai multe sezoane la rând a condus liste cu cele mai multe lucruri la modă. Ele sunt purtate în mod activ de către bloggeri și stele străine, dar ele vor mai rar întâlni la moda stradă. blugi crezut – acesta este un tribut adus anilor ’70 și 00S, atât de multe fete încă le ia în considerare de modă veche.

Cu toate acestea, stilistii consider un stil de cele mai de succes, deoarece tăiat special vă permite să reglați dezavantajele aproape orice figură. Asigurați-vă că vă!

Cui se potrivește?

Blugi blugi poseda o capacitate uimitoare de a sublinia demnitatea figurii feminine. Acestea sunt ideale pentru „clepsidră“, cu solduri frumoase și picioare subțiri.

Dacă sunteți proprietarul picioarelor subțiri și vârfuri volumetrice, blugi arcuit de la șolduri vor ajuta la echilibrarea figurii, dând harul cu formele dvs.

Privind blugi – o adevărată gasi pentru fete cu oua complete. Clash va ascunde perfect această deficiență și vă ușurează de la complexe.

Fetele sunt o creștere scăzută, lut selectat corect, pentru a adăuga o creștere. Alegeți o gheare temperată pornind de la genunchi. Asigurați-vă că le purtați cu pantofi cu toc înalt sau cu o pană. În acest caz, băltle ar trebui să acopere aproape complet călcâiul.

Dacă cifra vă permite să alegeți un model de înaltă FIT, care vă va extinde și mai mult picioarele.

Când va fi în modă sau puteți purta acum?

Mai multe sezoane la rând, blugi-blugi sunt la vârf de popularitate. Dacă vă place acest stil, puteți începe în siguranță purtați-l astăzi. Alegeți un model de trend, șolduri strâns strânse în care se ciocnește să se extindă de la genunchi.

Preferă modelul clasic de blugi fără amprente și găuri. Broderie sau dantelă adecvate pe blugi Boho, dar în cantități minime.

Modele

Puteți evidenția două modele principale de blugi-blugi, care astăzi la modă.

Ciocniți de la șolduri

Pantalonii arcuite de la șolduri sunt de obicei foarte largi, uneori chiar seamănă cu o fustă lungă. Deși există și modele cu adeziv temperat, care este mai mult ca pantalonii clasici. Hip Clah se potrivește numai fetelor mari cu o figură subțire. De asemenea, pot ascunde diverse dezavantaje – curbura picioarelor, caviarul complet, gleznele urâte și altele. Acesta este un model îndrăzneț și gratuit, care este ideal pentru crearea stilului Boho.

Klesh de la genunchi

Acest model impozează seductiv coapsele, cum ar fi blugi obișnuiți slabi, iar adezivul pornește numai din genunchi. Astfel de blugi sunt potriviți pentru fete cu forme atractive, deoarece expune partea superioară a picioarelor și a feselor. Datorită unei siluete mai stricte, modelul este potrivit chiar și pentru o imagine de afaceri, combinată perfect cu o cămașă și o jachetă strictă.

Ce sa porti?

Cămăși și bluze

Din anumite motive, mulți lipici de blugi sunt asociați numai cu imagini stil Hippie, așa că se străduiesc să le poarte cu cămăși colorate, veste de căprioară cu margini și pantofi pe o talpă din lemn. Desigur, o astfel de imagine are dreptul la viață pe un festival de vară. O cămașă simplă, bluză, broasca testleneck, cămașă sau tricou se vor potrivi în fiecare zi.

Jeans-ciocan sunt doar blugi, le purta cu aceleași haine de la care purtăm tabernacolele sau iubiții preferați.

Blazer

Un singur blug-lut perfect combinat cu o jachetă. Culoarea poate fi clasică negru, gri sau albastru. În mod ideal, jacheta trebuie să ajungă la mijlocul șoldului sau să fie puțin mai mult. Pantofi adecvați – pantofi de gleznă, pantofi sau frunze.

De asemenea, puteți experimenta și alegeți o haină strălucitoare – roșu, verde, portocaliu, galben.

Pulover

Dați preferință unui pulover monocrom, gri sau alb. Dacă alegeți o pulover-supradimensionare, purtați-o cu un adeziv genunchi care se potrivește cât mai mult picioarelor. Este potrivit pentru un astfel de pantof pe un călcâi și fără.

Rochia

La prima vedere, un astfel de tandem pare de neconceput. Cu toate acestea, rochia este ușor deasupra genunchiului, combinată perfect cu blugi de lipici. Alegeți o rochie dreaptă până la mijlocul șoldului, care reamintește vizual topul sau tunica alungită. O astfel de imagine este, de asemenea, potrivită pentru muncă și pentru o petrecere de modă.

Jacket și bombardier

Deci, care arată imagine ca imagine moderna, vom transporta blugi blugi cu un bloc elegant bombardier, și va completa imaginea de moda adidași sau teniși. De asemenea, vor fi relevante pantofi de pe platforma – bootings sau pantofi.

Palton

O imagine de strictă de afaceri este potrivit pentru munca: blugi blugi vrac, pulover, haina tăiat directă și pantofi de pe o talpă plată. Dacă vă place un strat echipat cu o centură talie, noi le transporta cu pantofi elegant, modern – adidași, aluneca sau bărci de pantofi.

Pantofi

Imediat ce a decide uite doriți să creați – stil modern sau retro.

Pentru a crea o imagine într-un stil de epocă, purta blugi blugi cu un Sabo sau sandale pe o talpă de lemn, sandale cu curele, glezna cizme pe un toc masiv. Supliment o astfel de imagine de păr în vrac, pălărie cu ecran lat, tricou colorat și geanta cu franjuri.

Pentru a crea o imagine moderna, pentru a alege pantofi de moda de pe călcâiul. Poate fi pantofi de gleznă, pantofi, sandale, în funcție de anul de an. Pantofi elegant vor adăuga o imagine a feminității și umflarea siluetei.

Dacă vă place confort și confort, alegeți pantofi sporturi elegante – alunecări, adidași, adidași. În timpul iernii, pantofii masivi în stilul bărbaților vor fi potrivite.

Asigurați-vă că ați completat imaginea cu accesorii elegante – genți de mână, ambreiaje, aeronave, bijuterii. În special brățări masive relevante, cercei surround și coliere lungi. Imaginea imaginii va fi o pălărie de bandă largă și o curea originală.

Ceea ce nu merită purtat?

Dacă purtați blugi de lipici, asigurați-vă că silueta dvs. arată proporțional. Deci, mai sus nu ar trebui să fie prea mult volum, mai ales dacă purtați șolduri. Volumul suplimentar în zona umerilor nu va reda mâna.

Nu purtați blugi blugi cu haine superioare anted sau haina de piele. Astfel de combinații sunt bune numai pentru imaginile retro, deoarece drept este trimis la moda anilor ’70.

Refuzați mai bine să tricotați topurile strânse, mai ales dacă aveți probleme în zona taliei. În caz contrar, cifra dvs. va arăta complet neatractivă cu călărie liberă și masivă, datorită matriței, a fundului.

Imagini spectaculoase

1. Pentru ca o zi de toamnă dublă să se simtă confortabilă și confortabilă, alegeți un pulover confortabil la blugi și să adăugați o imagine cu accesorii elegante. Poate fi o eșarfă foarte neconjurătoare, decorațiuni frumoase sub formă de cercei și brățări, ambreiaj sau geantă de mână pe o curea lungă. Sub pulover puteți purta o cămașă sau o schiță o jachetă. Încălțăminte mai bine ridicata pe platformă sau pe un călcâi.

2. Deschis umeri, cum ar fi blugi-argilă – sezonul de trend! Deci, de ce nu le combinați împreună? Obțineți o imagine de vară foarte interesantă și originală. Pentru a lucra, este mai bine să alegeți o cămașă cu umeri deschise, adăugând uite de bărci pe călcâi și o pungă în vrac. Mergând la petrecere, puneți pe partea superioară neagră în stilul copilului Dol și blugi-blugi din genunchi. Sateliții dvs. vor fi ochelari de soare și o mână mică pe o curea lungă. Pentru fiecare zi puteți ridica blugi întunecați simpli și o cămașă monofonică gratuită în care veți fi ușor și confortabil.

3. Blugi lipici, deoarece este imposibil să se potrivească în imagine în stilul casual. Cea mai simplă soluție – blugi și vesta, suplimentată cu o geantă strălucitoare pe o curea lungă și ochelari de soare. Dacă pe stradă este rece, puteți să semene deasupra vestarii sau cardiganului alungit. Completați o mână mică de mână și o pălărie largă. Un astfel de costum este potrivit pentru mersul pe jos în oraș, întâlniri cu prietenii, cumpărături.

4. Dacă vorbim despre blugi-lut, este imposibil să lăsăm imaginile în stil boem. Topuri libere, cămăși colorate, capete Kimono, saci de piele, margini, curele largi, decorațiuni cu pietre naturale, ochelari uriași pe fața podelei. Toate acestea vă vor ajuta să creați un aspect excelent în stilul Bocho-CHIC, va atribui culturii hippilor și anilor 70 ai secolului trecut. Un astfel de costum este bun dacă sunteți obosit de plictisitor de imagini de zi cu zi sau mergeți la festivalul de vară în aer liber.

Blugi-lut vă oferă ocazia de experimente neobișnuite. Lăsați-i să pară neobișnuit la prima vedere, dar în timp le iubești pentru confortul, confortul și sentimentul de noutate, pe care ei îl pot face chiar și în cea mai ușoară imagine de zi cu zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: