Bluze cu Ryushami

Bluze cu Ryushami

Bluza cu Ryushai este modelul cel mai popular și romantic al bluzei. Este ea care va ajuta la crearea unei imagini feminine și atractive care va fi potrivită atât pentru muncă, cât și pentru o vacanță sau o dată. Dar fiți atenți, pentru a alege acest element al dulapului, este necesar să veniți foarte atent.

Luați în considerare vârsta dvs., fizicul și situația în care veți purta o bluză.

Modele

Bluza se lipeste cu Ryushami – Multe. Acest lucru se datorează faptului că Ryushi este bibelurile, lebedele și jabii. Ele sunt luxuriante, cu ansambluri și speranțe și diverse decorațiuni.

Să începem cu mânecile. Manșoanele lungi sunt potrivite pentru muncă, dar porțile sau manșetele decorate cu manșete sau manșete vor face o bluză mai festivă și elegantă, scurtă, se potrivesc în birou, dacă aruncați o jachetă sau o jachetă de sus și pentru plimbarea obișnuită sau la întâlnirea obișnuită va fi doar perfectă.

Pot fi, de asemenea, modele cu decupaje diferite, de exemplu, o bluză cu un mic decoltă și rufies în jurul marginilor va fi foarte avantajoasă să se uite la o femeie cu un pic de sân, va face gâtul vizual mai mult, dar cei care au a Sânul mare, nu-l exagerați cu Ryushai în zona Decallet.

Consiliul șef – Evitați un număr mare de Ryush, astfel încât totul să fie în mod moderat, atunci va arăta atractiv și ușor.

Materialele

Materialul din care se face bluza, joacă un rol imens și este unul dintre principalii factori de a acorda atenție la cumpărare. Dar nu uitați că Ryushi pe bluze sugerează absența unei tipăriri sau ornamente pe ea.

Există modele în care pot fi adecvate, dar cu atât mai multe balene și manevri, este mai dificil lucru. Bluze monofonice sunt o versiune clasică și câștigătoare.

Mătase

Mătasea, ca atlas, este perfectă pentru a crea o imagine solemnă și elegantă. O astfel de toaletă va fi într-un loc la o petrecere, o vacanță și orice eveniment secular.

Şifon

Bluza de la sifon, cu siguranta, nu cea mai buna optiune pentru munca. Dar ceea ce poate fi romantic decât echipamentul de lumină și aerul pentru o plimbare într-un parc sau dată? Acest lucru este cu siguranță necesar pentru garderoba de vară.

Dantelă

Practic, dantelul sunt folosite ca element de decor atunci când vine vorba de bluze de ruffle, totuși, există excepții.

Dacă trebuie să se desfășoare, atunci o bluză complet de dantelă cu manevri din aceeași țesătură va fi mai potrivită. Dar nu uitați că în acest caz nu ar trebui să utilizați o mulțime de decorațiuni, va fi suficient lanț fără pandantive sau o pereche de inele.

Ce sa porti?

Cea mai importantă întrebare! Ce costume vor fi cele mai relevante și care ar trebui alese fundul? Despre totul în ordine.

Pantaloni

Luați în considerare mai multe opțiuni. Dacă alegeți costumul pentru muncă, pantalonii sunt cu siguranță în primul rând. Nu este doar convenabil, dar și frumos.

Pantaloni negri și jachetă – acesta este un clasic de birou fără îndoială.

Pentru a crea o imagine mai de primăvară sau de vară, pantalonii cu un singur fotoni sunt perfect potriviți, eventual scurți. Nu vă fie frică să experimentați și să generați idei noi, proaspete și neobișnuite.

Setul casual poate fi creat dacă purtați blugi și bluze cu manevre, dar va depinde direct de culoarea sa.

Fusta

Una dintre modelele cele mai la modă – o fustă de creion va examina foarte mult negocierile de afaceri, dacă este negru sau în viața de zi cu zi, dacă este luminos și frumos combinat cu o bluză. Până în prezent, puteți alege un mini.

Nu uitați că un model monofțional va arăta mai bine, dar o imprimare mică poate adăuga un fel de evidențiere, în cazul în care bluza nu este copleșită de Ryushami.

Decorațiuni

Ryushi creează decorul de bază al bluzei, este să le acorde o atenție mai întâi. Ei adaugă farmec și cochete, dar ar trebui să se țină cont de faptul că astfel de bluze au un design complex și un design. Acesta este motivul pentru care puneți accente cu decorațiuni și ridicați partea de jos dreapta necesită foarte atent.

Numărul de bijuterii ar trebui să fie minim. Uite, în ce parte a bluzei cele mai multe dintre toate Ryush. Dacă acest model decorează jabii sau gâfâi pe gât și umeri, merită abandonarea margelelor, lanțurilor și colierului.

Cercei nu ar trebui să fie lungi, iar brățările care merită să aleagă, înclinându-se pe lungimea manșonului, dacă nu este acolo sau este scurt, este foarte posibil ca să fie o idee minunată de a decora încheietura mâinii.

Imagini spectaculoase

  1. Bluza este în prezent reprezentată de Indigo sau Pervade cu mâneci și manșeuri de scurtcircuit, decorarea umerilor și decupajului, va ajuta elegant, chiar și o combinație de o fustă strictă strictă de tăiere dreaptă.
  2. Pantaloni care merită acordarea unei atenții la bluza de cremă de lumini cu umeri deschise, care va fi foarte aer și lumină. Poate fi purtat în siguranță de blugi black blugi.
  3. Mai modeste, dar, în același timp, o imagine luminată poate fi creată utilizând o bluză de mătase de mătase de adâncime. Tutuarul cu Stetch va ajuta pantalonii cu potrivire ridicată și tocuri.

Creați o imagine romantică – ușor! Principalul lucru nu este de a uita un zâmbet fermecător, iar apoi întreaga lume va fi cu picioarele voastre.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: