Cardiganuri calde

Cardiganuri calde

Cardiganul este un lucru foarte universal al dulapului de sex feminin. El este întotdeauna la modă și pur și simplu necesar în utilizarea de zi cu zi. Numai modelele și soluțiile de culoare se schimbă. În versiunea caldă, cardiganul este deosebit de relevant, deoarece în sezonul rece, înlocuiește din ce în ce mai mult jachete luminoase și pulovere scurte.

Modele populare

Unul dintre cele mai frecvente stiluri de cardigane calde este un model clasic – tricotaj sau dens tricotaj, cu o lungime de mijlocul șoldurilor și a butoanelor. Un astfel de model nu oferă niciun guler, cel mai adesea folosit standard V-gât.

Interesant modelul de cardigan cu miros – de regulă, este fabricat din lână de împerechere mare. Nici un dispozitiv de fixare lipsește, este prevăzută doar o centură, care acționează ca o centură și ca element decorativ.

Este interesant să se uite la modelele de țesuturi dense, în care mirosul este furnizat pe linia umărului. Într-un astfel de cardigan, linia de sân este accentuată, dar ascunde lipsa taliei. Acest model este perfect potrivit pentru fetele de rahat, cu o plinătate plăcută.

Cardiganii cu funduri asimetrice din catifea sau piele de piele, păstrează perfect forma. Ei pot purta atât o jachetă, cât și cum ar fi îmbrăcămintea exterioară. În modelele de pe butoane, designerii au oferit podele rotunde care subliniază textura țesăturii. Împingeți în astfel de modele – cel mai adesea butoane, situate fie de sus sub poartă, fie în partea de jos a podolului.

Modelele cu finisaj de blană sunt potrivite pentru serile reci când doriți căldură și confort. Sunt cu o capotă și cu un guler. Alegerea blană depinde de model – dacă cardiganul datorat împerecherii în sine este volumetric, atunci blana este selectată cu o grămadă scurtă, de exemplu, nurcă. Și dacă modelul este realizat din țesut cald, dar fin, atunci va exista o blană neagră volumetrică, ratonul cald sau textul practic.

Citește mai mult  Fusta albastră a creionului

Cardiganii cu o capotă în performanța „caldă”, deoarece este imposibilă pentru calea în perioada rece. Pânză caldă va încălzi corpul, iar capota își va proteja capul din îngheț, fără a sparge coafura. Culoarea cardiganilor cu o capotă este de obicei monotonată, dar uneori există mici amprente sau texturi de țesături volumetrice.

Modelele sportive Cardigan sunt caracterizate prin rigoare de linii tăiate și drepte. Performanța culorii acestor modele nu diferă în mare varietate, deoarece se acordă preferință culorilor practice neutre. Din particularitățile cardiganilor sporturi calde, puteți marca fermoarul și prezența buzunarelor.

Soluții de culoare

Exquisitely și feminin de vizionare a cardiganilor din țesături dense și lână, realizate în tonuri neutre reținute. Bej, gri, culoarea laptelui adaugă imaginea rigoarei, dar în același timp sensibilitatea și confortul. Femeile cu un aspect conservator al modei vor aprecia cardiganurile de tonuri întunecate – culori negre, maro închis, umed de asfalt, nisip. În astfel de modele, puteți apărea în birou, nu vă fie frică să mergeți dincolo de codul de îmbrăcăminte riguros de afaceri.

Cardiganii calzi de nuanțe luminoase nu sunt, de asemenea, mai puțin frecvente. Popularitatea modelului este câștigată, culoarea cărora pe fundalul străzilor de toamnă gri va fi benefică pentru a vă aloca din mulțime – menta, portocalie, cerească, verde. Astfel de culori cu combinație adecvată cu restul ansamblului vor da individualitatea imaginii și farmecul unic.

Pe cardiganii din țesături calde, utilizarea diferitelor amprente este foarte populară – poate fi linii simple și forme geometrice complexe. Subiectele etnice sunt relevante și imprimate – imaginile color statice arata foarte relevante pentru modelele de la DRAPA. Cardiganii tricotați sunt adesea decorați cu desene „de iarnă” – cerbi, fulgi de zăpadă, modele și p.T.

Citește mai mult  Costume de dans de burtă estice

Modelele de lână alungită sunt foarte des decorate cu diverse vâscoase volumetrice. Poate fi simplă imagini geometrice întinse vertical, și modele necomplicate – cuțeri deschise sau flori în vrac. În orice caz, o astfel de modalitate de împerechere este foarte decorată cu produse, oferindu-le un farmec special și feminitate.

Ce sa porti?

Cardiganul cald va fi o opțiune excelentă pentru vizitarea unui birou sau prânz de afaceri. Culoarea sa ar trebui să aleagă neutru – negru, gri sau alb. Restul ansamblului ar trebui să rămână la stilul obișnuit de afaceri – fundul negru (de exemplu, pantaloni înguste, blugi negri clasic croes sau o fustă de creion) și bluză albă sau lumină – bluză albă, sus sau jumper subțire.

Amintiți-vă că în combinație cu un cardigan dens, pulovere și pulovere groase nu vor arăta. Într-un astfel de set, veți reaminti exploratorul polar, care nu are cald Tulupa.

Pentru a vizita evenimente de divertisment, un cardigan este o vedere foarte convenabilă asupra îmbrăcămintei, care poate fi inclusă în aproape orice ansamblu. El va arăta frumos cu blugi și cu pantaloni scurți, chiar dacă lungimea lor este mai scurtă decât cardiganul însuși. Când este combinat cu jambiere, trebuie să acordați preferință pentru încălțămintea cu toc înalt.

Dacă doriți să purtați un cardigan în asociere cu fusta, atunci acesta din urmă ar trebui să fie selectat fie direct, fie un stil îngust, deoarece puteți crea o mică imagine „țigănească”. Foarte ușor și feminin combinația de cardigan și fuste în podea. Dar fusta ar trebui să fie o tăietură monofonică și strict dreaptă, altfel imaginea dvs. va părea puțin mai largă decât ea de fapt.

Citește mai mult  TWID Jachete

Îmbrăcămintea deasupra într-o lipsă liberă poate fi oricare – atunci când o alegeți mai întâi, trebuie să vă concentrați pe partea inferioară a ansamblului. Condiția principală – ar trebui să fie cât mai aproape posibil, pentru a nu ieși din sub cardigan. Deoarece este cald și, în consecință, stratul volumetric, vizibil, suplimentar, va adăuga vizual câteva kilograme suplimentare imaginii dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: