Cardiganuri foarte lungi

Cardiganuri foarte lungi

Cardigan este un element de bază al dulapului de primăvară-toamnă al unei fete moderne. A fost popular de mulți ani, dar în acest sezon liderul de vânzări este un cardigan extins, care se evidențiază la elegant și practic și se încălzește bine în sezonul rece.

Modele fără butoane

Modelul obișnuit de cardigan are butoane pentru bug-uri, dar există opțiuni și fără a le folosi. Pur și simplu este evaluat printr-o centură sau o grămadă. Cardiganii extinși pot avea o lungime pentru șold, genunchi sau la gleznă.

Cardiganii fără butoane arată de neegalat, dau imaginea stilurilor, atractivității și sexualității.

Pentru plină

Fetele complete se potrivesc perfect unui cardigan cu o lungime genunchi sau mijlocul șoldurilor, precum și cu un fund drept și un gât. Interesant arată hem asimetric cu draper. Un astfel de model va ajuta să dea siluetă.

Figura va arăta mai subțire dacă cardiganul este decorat cu decor vertical. De exemplu, finisajul delicat sau prezența butoanelor mici va ajuta la prelungirea siluetei feminine. Un astfel de model este mai bine să poarte o mașină.

Materialele

Cardiganii alungiți CLG sunt realizați din materiale diferite.

În acest sezon în Trend Cardigan sub forma unei jachete din țesătură moale, care în aparență este foarte asemănătoare cu Tweed. O caracteristică distinctă a acestui model este prezența manșoanelor de trei sferturi.

Pentru a crea un lucru confortabil și moale, designerii combină adesea mai multe fire. Deci, combină perfect blana cu tricotaje. Un astfel de model este caracterizat de volum, dar cu ușurință se referă la umeri.

Sintetic nu mai este la modă, pozițiile de lider ocupă cardiganurile alungite din Angora, Jacquard, cașmir.

De asemenea, foarte atractivă arata ca cardiganii tricotați din lână moale Alpaca.

Pentru timpul cald, puteți achiziționa în siguranță cardigani din materiale fine.

Ele coase din mătase naturală, vâscoză și bumbac fin. Un astfel de model va fi o adăugare luxoasă de Bowl de modă se răcească seara.

Pentru datele romantice, stilurile sunt perfect potrivite pentru o guipură.

Modelele de cardigane extinse de la designerii de modă celebri sunt lucrări reale de artă. Deci, Ashish folosește tehnica pechonică, Emanuel Ungaro decorează modelele de bijuterii, iar Alena Akhmadulina utilizează aplicații originale. T

Cardiganii vor permite să-și arate individualitatea, întotdeauna să fie focalizarea.

Ce sa porti?

Un cardigan extins astăzi în tendință, designerii de modă oferă combinații elegante și neobișnuite cu acest element al dulapului.

Se pare tandem cu fuste lungi de o tăietură dreaptă sau desfăcută, precum și cu rochii, pantaloni largi sau blugi. Principalul accent în imagine este adesea pe talie, astfel încât arcul ar trebui să fie decorat cu o curea rafinată.

Modelele tricotate sau cardiganele din țesături pot fi purtate cu pantaloni, blugi sau jambiere. Eșarfa originală va deveni adăugarea perfectă de arc de zi cu zi elegant.

Modelele expansionate sunt adesea folosite pentru a încorpora un arc romantic. Merită să puneți pe un mic caz de rochie mică. Fusta creionului este, de asemenea, perfectă pentru o dată romantică. Multe fete preferă pantalonii.

Cu un cardigan alungit care merită purtat 7/8 pantaloni și cu bluze rafinate.

Astăzi în tendință o combinație pe termen scurt cu lung. Pentru a crea o imagine sexuală și atractivă cu un cardigan alungit, este în valoare de combinarea scurtelor scurte sau mini-fusta.

Cizme înalte sau șocuri elegante completează perfect tandem elegant.

Pentru a crea o apariție în stilul urban, merită o preferință pentru Mohawer sau cardiganul cașmir. Acesta va ajuta la crearea unui ansamblu de neegalat cu pantaloni și o bluză din Silka sau cu o sudoare elegantă de lână subțire.

O atenție separată ar trebui acordată alegerii accesoriilor, deoarece acestea vor ajuta la realizarea unui cardigan principalele accente ale arcurilor elegante. Foarte frumos curea de piele cu fire mare sau curea de culoare îngustă. Și nu merită înăsprirea taliei, dar doar lăsați să atârnă liber de-a lungul liniei de miere.

Cardiganele extinse pot fi purtate cu multe elemente ale dulapului, dar și există limitări. Acestea includ fuste maxi, rochii simple, pantaloni largi reprezentați de trucuri.

Este necesar să uităm de combinația de lucruri lungi și largi, deoarece o astfel de combinație pare nu numai ridicolă, ci dă și vârsta.

Imagini spectaculoase

Pentru a crea o imagine strălucitoare, puteți face un accent pe un cardigan. Modelul de tineret alb de zăpadă decorat cu buze roz, va atrage atenția celorlalți. Puteți alege haine în soluții de culori restrânse. Tandem excelent sunt blugi, un tricou sofisticat de culoare neagră, cu o margine albă rafinată. O geantă de mână neagră mică pe lanț va completa perfect arcul elegant.

Pentru imaginea de zi cu zi, puteți cu o culoare albastră a cardiganului tricotat alungit pentru a purta blugi confortabili și cămașă gri. Curea subțire elegantă și brățară masivă vor ajuta la crearea arcului finalizat.

Luminos și atractiv, o combinație de o rochie neagră scurtă cu ciorapi în ton și cardigan cald tricotat al culorii burgundiei. Elemente decorative pe cardigane dau unicitate și unicitate. În această imagine puteți apărea la o petrecere sau în club.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: