Jachete de sex feminin foarte lungi

Jachete de sex feminin foarte lungi

Astăzi nu există nici o fată, în garderoba care nu va fi o jachetă sau jachetă la modă. Iar jachetele de sex feminin alungite din [y] sunt la vârf de modă. Jachete foarte lungi se vor potrivi oricărei fashionista: fie că este cu forme luxoase și în organism sau o umiditate subțire. Principalul lucru este de a ridica corect un stil de sacou.

Modele

Luați în considerare modelele principale ale jachetelor de sex feminin alungite.

Jacheta clasică

Alegerea lor este foarte mare. Puteți alege un tuxedo, o jachetă de tăietură de sex masculin, două breastici sau un singur breasted, blazer. Aceste jachete nu își pierd niciodată relevanța, deoarece sunt foarte confortabile și multifuncționale. Cu ajutorul lor puteți crea orice stil.

Prioritatea sunt culori clasice: negru, gri, albastru. Perfect combinate cu pantaloni, rochii, fuste și pantaloni scurți.

Jachetă fără mâneci

Este o parte integrantă a dulapului multor fashioniste. Astfel de jachete ascund toate defectele formelor și sunt potrivite pentru toate fetele.

Ele pot fi purtate cu orice: cu o cămașă, tricou, bluză, broască țestoasă și așa mai departe.

Jachetă-Pempulum

O trăsătură distinctivă a acestui model de jachete este coșul de talie. Ei arata foarte bine în tandem cu pantaloni si fuste cu chuts. Jacques-cenușă ajusta fin figura și poate ascunde unele defecte.

Blazers cu asimetrie

Acest model va permite diluarea dulapului monoton al fetelor. În cusutul acestor jachete folosește tăiere disproporționată.

Stil Oversiz

Nu toate riscurile de fată nu a îmbrăcat o jachetă în acest stil. Nu este recomandat să purtați fete complete, deoarece una dintre caracteristicile sale este că el poate adăuga vizual câteva kilograme.

Citește mai mult  Rochie în stil militar - împingere pentru feminitate cu adaos de masculinitate

Principalele tendințe de modă din acest an sunt implementate de următoarele modele:

 1. O jachetă de sex feminin extinsă de stil masculin dungat. El va servi ca o adversă minunată la imaginea discretă a biroului sau la caushalul stilului.
 2. Jacket fără mâneci (sacou), care poate fi folosit pentru a crea o imagine zilnică și de afaceri.
 3. Femeie Tuxedo, care este garderoba lui Mast Hest pentru toate timpurile.
 4. Nu există jachete cu un jachete prelungite, un singur-breastat și dublu-breasted. Blazers cu un spate alungit vor permite crearea unui stil de birou de afaceri. Ele sunt potrivite pentru orice tip de cifră și accentuează toate avantajele sale. Jachetele cu un singur loc și dublu-breasted se disting prin numărul de serii de butoane (o singură serie de o singură dată și două-breasted – două) și sunt perfecte pentru crearea oricărui stil.

Ce sa porti?

Ce trebuie combinat cu o jachetă de sex feminin extinsă? Ea merge minunat cu orice din garderobă: cu rochie, blugi, pantaloni scurți, pantaloni.

O jachetă extinsă în combinație cu o rochie va crea rafinat pe o parte, iar pe cealaltă – imaginea de afaceri. Rochia trebuie să aleagă o culoare neagră clasică și ar trebui să fie puțin mai scurtă decât o jachetă sau o lungime cu ea.

Dacă rămâneți la stilul stilului, atunci opțiunea excelentă va fi o combinație a unei jachete extinse cu pantaloni scurți la mijlocul șoldului. Și dacă adăugați un călcâi la această imagine, va oferi încredere în imaginea dvs. în care puteți să apariți nu numai pentru o plimbare, ci la locul de muncă în birou.

Alegerea excelenta va fi o combinație a unui sacou extins cu pantaloni. Puteți combina atât pantaloni și jambiere stricte sau blugi înguste. Un excelent supliment de imagine va fi un tricou sau cămașă.

Citește mai mult  Combate combină jachete cu blugi

Opțiunea cea mai adecvată va fi de pantofi de pantofi pe un toc sau platformă. Și la sfârșitul acestei ceapa, este necesar să se aibă grijă de decoratiuni: ochelari de soare și brățări în vrac vor fi adecvate.

Blugi skinny sau prietenii, precum și pantaloni drepte sau înguste, sunt perfect potrivite pentru jacheta de sex feminin extins fără mâneci.

Pentru jacheta stil de cauzalitate, este mai bine să se combine un tricou sau cămașă. Și un sfârșit excelent al ceapa va fi leafers, adidași sau oskfords. Schimbarea imaginii casual de afaceri va ajuta la pantofi pe un toc.

Culori populare

Culorile recomandate în prezentul sezon sunt:

 • Culori universale: negru, alb, gri, albastru+
 • culori saturate, strălucitoare: verde, visiniu, roz, maro+
 • nuanțe pastelate+
 • Gradient de culoare+
 • Printuri: celulă, bandă.

Particularități

Alegerea unei jachete, urmați recomandările simple:

 • Manșonul nu ar trebui să fie scurt, adică, trebuie să închidă complet încheietura mâinii+
 • Dacă aveți nevoie să creați o ceapă de afaceri, atunci tonurile pastelate ar trebui urmate dacă stilul Keelul este culorile luminoase și pentru celebrarea – negru clasic+
 • Dacă aveți formulare magnifice, alegeți jachetele strânse și încercați să evitați un număr mare de buzunare+
 • Dacă sunteți o construcție subțire, atunci alegeți o jachetă gratuită+
 • În nici un caz, nu combinați o jachetă largă cu pantaloni largi sau blugi, vă va da baggii.

Imagini spectaculoase

Una dintre cele mai spectaculoase imagini este combinația unui vesta elegantă alungită alungită, care formează seturi frumoase eclectice. Jacheta neagră alungită clasică în cel mai uimitor mod combinat cu o îmbrăcăminte în stil adolescent, o adăugare excelentă a căror va servi o pungă de dimensiuni mari sau medii.

Citește mai mult  Rochie pliată: Vorbește despre faldurile la modă

Din păcate, combinat sacoul alungit fără mâneci al unei siluete cu pantaloni negri de sus și îngust. Finalizarea strălucitoare a acestei ceapi va fi alunecare sau adidași împreună cu rucsacul din piele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: