Care este diferența dintre soarele de la rochie?

Care este diferența dintre soarele de la rochie?

Sarafan și Rochie – Aceste articole de îmbrăcăminte adiacente unul altuia atât de strâns, încât nu puteți determina imediat diferența dintre ele. Între timp, este, deși destul de condiționată. Cum de a distinge o rochie din Sarafan – articolul nostru va spune.

Caracteristici

Inițial, soarele a fost înțeles ca o rochie simplă, ușoară, care nu are mâneci. În vremurile vechi, Sarafan combinat în mod necesar cu o cămașă simplă.

Rochie – o varietate de îmbrăcăminte pentru femei cu sexe lungi care acoperă partea de sus a picioarelor.

Una dintre diferențele fundamentale ale acestor articole de îmbrăcăminte este tăierea sus.

Sarafan implică o parte superioară deschisă, fără un gât. Cel mai adesea, soarele nu are mâneci, dar există curele. Largă, îngustă, dreaptă sau răsucite încrucișate.

Rochia poate avea ca închis, așa că I Deschideți, guler, mâneci.

Un alt semn al sarafane este că de multe ori este posibil să-l poarte nu numai ca o piesă independentă de îmbrăcăminte, dar pe partea de sus a bluzei, cămăși, tricouri, turtlenecks și t.D. Rochie este purtat în mod exclusiv de la sine.

Și un punct mai mult: sarafane, cel mai adesea parte de zi cu zi, plaja, de casă și alte haine informale. Deși Sundress poate fi folosit ca haine școală, adică, uniformă, această îmbrăcăminte nu este permisă în toate instituțiile oficiale. Rochie doar poate fi o parte din hainele de orice stil.

Caracteristici similare

Pentru alte caracteristici, este deja mult mai dificil să se distingă o rochie de la sarafane. Pentru coaserea rochii și sundresses, sunt utilizate o varietate de materiale: dens, subțire, cu textură, lumină, care curge și t.D.

Sarafane și rochie poate fi de lungimi diferite, variind de la modele scurtate, finisaje lungi, în podea.

Culoare și rochii gamut și sundress nu știe restricții. Ele pot fi monofonice, decorarea imprimării, rulați în combinație de mai multe culori sau materiale.

O varietate de elemente de elemente nu este simplu care poate calcula: drept, pliat, montat, gratuit, asimetric și t.D. Același lucru se aplică diferitelor opțiuni pentru decorarea acestei îmbrăcăminte.

Citește mai mult  Rochia lui Tulip - Inspirație cu flori

Și în cele din urmă, rochia, iar soarele sunt perfect combinate cu diferite haine, pantofi și accesorii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: