Ce este Svituushot?

Ce este Svituushot?

În ultimii ani, vocabularul de modă a fost completat cu o masă de noi termeni, pentru a afla sensul căruia nu a fost încă în măsură să. Chiar și cei care au citit zilnic revistele de modă, blogurile și nu ratează eliberarea de noi colecții de îmbrăcăminte de la branduri bine-cunoscute, uneori să fie confundate de Brogia de la Buggy, Culota – cu o bluză și slot lungi.

Cu siguranță, toată lumea știe că există o astfel de îmbrăcăminte ca o bluză, totuși, că reprezintă exact și care este diferența dintre alte elemente similare ale dulapului, poate spune că nu. Sarcina articolului nostru este de a ajuta cititorii să înțeleagă terminologia confuză și să introducă, de asemenea, caracteristicile și soiurile de transpiratori de modă.

Întrerupător – Ce este?

Sweatshot este una dintre multele specii de COSF, care este ceva intermediar între bluză și pulover. Acest termen a avut loc din fuziunea cuvintelor engleze pulover (pulover) și cămașă (cămașă).

Dulciurile produc, de obicei, din aceleași materiale ca și sfarsitul, precum și alte îmbrăcăminte sportivă. Cel mai adesea este un tricotaj sau poliester dens.

Sweatshoes sunt atât monofonice, cât și multicolore sau decorate cu orice amprente. Dulciurile sunt în mare cerere cu simboluri ale instituțiilor de învățământ prestigioase, echipe sportive, precum și modele pur și simplu cu un model luminos, care ilustrează, de exemplu, personaje animale sau de desene animate. Populare Sweatshoes cu o varietate de inscripții și citate în limbi străine.

Această bucată de îmbrăcăminte poate face parte din dulapuri sportive și de zi cu zi. El arată grozav nu numai cu pantaloni de antrenament și adidași, ci și cu blugi, pantaloni și fuste de diferite stiluri.

Caracteristici cheie

Deci, ce arată un buldishot tipic? Iată câteva semne majore pentru care puteți identifica acest obiect de îmbrăcăminte:

 • Direct Silhouette, tăiat gratuit+
 • Fabric dens, bine întins, adesea cu puf+
 • gât rotunjit gât de decupare cu margini+
 • Mâneci lungi cu manșete, adesea având forma „raglan”+
 • Gumă elastică pe centură+
 • Lipsa de fixare, buzunare și hote.

Dacă vedeți un pulover cu toate caracteristicile enumerate mai sus, atunci cel mai probabil, aceasta este o sudoare. Cum să-și distingi puloverele, dulciuri lungi și alte lucruri similare, vă vom spune mai multe despre, dar până acum vă voi familiariza pe scurt cu istoria apariției unui bluză.

Citește mai mult  Pantaloni pentru pierderea în greutate

În general, este următoarea versiune: Prima asemănare a bluzei moderne a fost inventată în anii 20 ai secolului trecut, ca o alternativă la un pulover de lână. Sa întâmplat în SUA, într-unul din orașele din Alabama de Sud. Tatăl jucătorului echipei de fotbal universitar local, care deține o fabrică de cusut, a creat un pulover cu maneci lungi pentru fiul său, care era incomod să se antreneze într-un pulover cald, ghimpată.

Ideea a câștigat rapid distribuție, iar în următorii câțiva ani, majoritatea echipelor de fotbal Suga și apoi restul țării, s-au mutat la un nou formular de formare. Creatorul bluzei a fondat în curând propria sa marcă de îmbrăcăminte sport sub numele de Russell Athletic.

Modele

Vă oferim o imagine de ansamblu a celor mai interesante și elegante modele de dulciuri de la producătorii populari de uz casnic și străini de îmbrăcăminte la modă.

 • Modelul copilului spectaculos de la Guess: Black Sweatshot cu imprimare florală contrastantă în culori strălucitoare. Produsul constă dintr-un amestec de bumbac, modală și elastan. Prețul mediu – 7000 de ruble.

 • Model de tineret de la Vero Moda: Curățată de culoare gri cu o imprimare modestă. Modelul este realizat din bumbac 100% melangen. Prețul mediu – 2200 de ruble.

 • Model de licitație de la Tom Tailor: Sweatshot de culoare frumoasă de piersici decorată cu un model mic. Produsul este alcătuit din poliester cu adăugarea de fibre de bumbac. Prețul mediu – 4000 de ruble.

 • Model amuzant de la marca internă „a ta”: bluza gri de siluetă clasică este decorată cu o imprimare mare, strălucitoare, cu imaginea eroilor desenului popular. Produsul constă dintr-un amestec de bumbac și poliester 50/50. Prețul mediu – 800 de ruble.

 • Modelul feminin din OODJI: Sweatshot de la un alt reprezentant al industriei de modă rusească pe întreaga suprafață decorată cu ornamente orientale. Modelul se face în tonuri calme și elegante. Compoziția este bumbac cu adăugarea de poliester. Prețul mediu – 1300 de ruble.

Ceea ce este diferit de bluză?

Sweatshot cel mai adesea confundat cu o bluză. Este destul de previzibil, deoarece aceste elemente de garderobă au destul de multe dintre ei. Am încercat să vă oferim ca o idee completă cu privire la ceea ce este o bluză. Acum, să ne ocupăm de modul în care arată bluza și cum să o distingem de sudoarea.

Sweatshirt și-a primit numele în onoarea marelui scriitor rus și sub acest nume (în diferite variante), este cunoscut în multe țări ale lumii. Sweatshirt este îmbrăcăminte în stil sportiv cu mâneci lungi și buzunare mari. Sweat-ul este adesea fixat cu un fermoar, are o capotă sau guler care închide gâtul.

Citește mai mult  Rochii de la Jacquard

Bluze de la țesuturile elastice bazate pe bumbac, cum ar fi un fututor sau tricotaje. Funcția izolației este efectuată de Fleece, Polarteek, blănuri artificiale sau alte materiale similare.

Astfel, diferența dintre bluză și bluză constă din următoarele paragrafe:

 • Tricoul apartine haine pentru sport și un sweatshot – pentru fiecare zi+
 • tricoul poate avea o glugă, guler, buzunare si incuietoare, iar sweatshot aceste elemente lipsesc+
 • Tricoul este cusut doar de la „sport“ țesături, iar sweatshot se poate face aproape din orice material.

Diferențele din Long Sliva

Un alt obiect al dulap, care este dificil să se distingă cu un hanorac – este Longs. Traducere din limba engleză Sintagma maneca lunga inseamna „maneca lunga“. Prin urmare, nu este greu de ghicit că Longslies este un pulover cu maneca lunga.

Alte caracteristici ale Longweight sunt:

 • Material subțire, de cusut elastic+
 • gât rotund gât+
 • silueta Fit.

În cazul în care sweatshift este mai mult ca un pulover sau hanorac, atunci Longslizes este mai degrabă un lung, îngust maneca T-shirt.

Principala diferență dintre aceste două lucruri este trăsăturile lui Croy (în bluză, este de obicei drept sau liberă) și în țesutul din care produsul este cusut (sweatshoes poate fi izolat, iar Lanesliva este întotdeauna ușoară).

Care este diferența față de pulover, jumper și pulover?

În plus față de bluze și lungimi, cu care este într-adevăr suferă de jurământ, mulți adesea determină acest tip de îmbrăcăminte ca un pulover, jumper sau pulover.

Puloverul este un sacou tricotat cu mâneci lungi și o poartă, dar fără elemente de fixare. În consecință, diferența dintre pulover și bluza constă în material (sweatshoes sunt fabricate din țesătură, și nu din fire) și în stoc / absența gulerului. În plus, puloverul poate avea orice siluetă – liber, dreaptă, montată sau montare. Sweatshot arată așa.

Jumperul este unul dintre tipurile de pulovere, care se distinge prin absența unui guler și a oricăror elemente de fixare. Jumpers sunt tricotate și tricotate. Ei pot avea o decupare rotundă, triunghiulară sau dreaptă. De regulă, jumperii au o lungime standard, siluetă dreaptă sau montată. Sweetshot arată așa.

Pulovere este o rudă apropiată a puloverului și a jumperului. Este tricotat și tricotat. Puloverele nu au elemente de fixare și gulere, iar forma gâtului gâtului este de obicei triunghiulară. Pulovere poate fi purtat atât de sine, cât și complet cu o cămașă sau bluză. Cele mai multe pulovere se potrivesc cu figura, deoarece inițial această îmbrăcăminte a fost intenționată să protejeze împotriva vântului. Svitchot este prezentat în fotografia de mai jos.

Citește mai mult  Rochii dungate - Breeze de mare în dulap

Am vorbit deja multe despre diferite tipuri de COFF, dar nu am tratat încă problema a ceea ce hainele pot fi considerate cămașă. Într-adevăr, jacheta este un concept destul de larg care include multe soiuri de articole de garderobă.

Cuvântul „bluză” se numește de obicei haine pentru jumătatea superioară a corpului. Mulți cred că jacheta trebuie fixată pentru butoane sau fermoare, dar o varietate de broaștele, bluze, jumperi și pulovere sunt adesea atribuite acestei categorii, iar lista unor astfel de lucruri este actualizată în mod constant. Sweatshoes poate fi, de asemenea, considerat unul dintre tipurile de COSF.

Cardiganul a avut inițial mai frecvente cu jachete și jachete decât cu jachete, dar în timp a devenit mai mult ca o bluză lungă cu două părți. În plus față de silueta extinsă, cardiganul distinge tăierea dreaptă și absența unui guler. Cardiganii nu trebuie să fie fixați pentru butoane: multe modele efectuează, fie cu o curea.

Este aproape imposibil să confundați transpirația cu cardiganul, deoarece transpirațiile au o carcasă și o lungime de o singură bucată nu mai mică decât mijlocul șoldului. Cardiganii pot fi foarte lungi – la gleznă.

Ceea ce este diferit de hoodies?

Ultimul tip de îmbrăcăminte care merită menționată în legătură cu bluza este hoody. Acest cuvânt minunat este numit una dintre soiurile de hoodies. Numele său sa întâmplat de la cuvântul englez Hood, adică „Hood”.

Evident, caracteristica cheie a capota este prezența unei capote. În plus, hoodies se distinge printr-o siluetă extinsă – ar trebui să acopere șoldurile. Datorită lungimii convenabile și a căptușelii de izolare, hoodies sunt adesea purtate ca îmbrăcăminte de exterior chiar suficiente zile răcoroase. Sweatshot merge fără o capotă și modele arată după cum urmează.

Deci, spre deosebire de bluză, Hoody:

 • Are întotdeauna o glugă de glugă sau de volum+
 • poate fermoar sau velcro+
 • pot fi izolate cu blană artificială+
 • Are o siluetă alungită.

Am examinat în detaliu caracteristicile și soiurile de dulciuri și, de asemenea, ți-am spus despre diferențele acestui articol al dulapului de la alte lucruri similare cu nume la modă.

Sperăm că aceste informații vor fi utile pentru dvs. și vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: