Ce să poarte pantaloni albastri?

Ce să poarte pantaloni albastri?

Pantalonii albastri au devenit cu ușurință un subiect de bază indispensabil de bază. Cu toate acestea, cu care, unde și cum să purtați astfel de pantaloni să nu cunoască toate. Spectrul este diversificat, de la un cadru relaxat la întâlniri de birou. Dar cu ce și cum este necesar să înțelegeți în detaliu și să vă creați propria imagine unică.

Particularități

Ca orice element al îmbrăcămintei femeilor, astfel de pantaloni colorați au propriile lor caracteristici.

  1. În primul rând, este o oportunitate excelentă de a înlocui versiunea standard a pantalonilor negri.
  2. În al doilea rând, este o oportunitate de a combina cu o masă de articole de garderobă, astfel încât să spunem spațiul mare pentru inspirație și experimente.
  3. În al treilea rând, ele pot fi purtate în orice moment al anului, tendința nu își pierde relevanța.

Modele populare și bastoane

Gama de modele este minunată.

Poate fi toate preferate slabe, skinnie sau plictisitoare. Astfel de stiluri pot fi deja considerate clasice pentru totdeauna.

Pantaloni eleganți, drept, pantaloni s-au topit stricte sau libere, în funcție de textura.

Dacă vorbim despre modelele mai informale, alegeți pantalonii lui Halifa sau Banane, Culwood sau scurtat.

Și în cele din urmă, Denim, diversitatea căreia nu există nici o limită. Pantalonii denim în albastru pot fi selectați pe orice formă și orice stil.

Cum de a alege pantaloni albastru elegant?

Într-o astfel de abundență de opțiuni este ușor de pierdut. Deci, în ordine, vom defini modelul care încă mai vine sub tipul dvs. specific de figură și proporții. Din fericire, opțiunile masa, nu ar trebui să existe dificultăți.

Doriți să accentuați o siluetă subțire cu parametri armonioși – dați preferință opțiunilor de montare. Și nu uitați – absolut niciun fel de modele vor fi potrivite pentru acest tip de figură.

În cazul în care există zone problematice – nu disperați, acordați atenție pantalonilor largi, adezivului, culmei. Este important să subliniem modelul selectat folosind pantofii pe tocuri, acest accent va ajuta vizual să prelungească picioarele și va ascunde zonele problematice.

Un punct important este alegerea gamului de culoare, mai ales că spectrul este destul de mare. De la albastru blond al cerului la Iscin-negru. Culoarea selectată corespunzător va contribui la accentuarea pielii, frumusețea părului și ajustați defectele figurii.

Bruneturile, fără îndoială, sunt toate culorile luminoase, bogate albastru, turcoaz luminos. Blonde – mai dezvăluite și blânde, cum ar fi albastru deschis, ceresc, turcoaz deschis, indigo și val mare.

Citește mai mult  Dressing office

Nu ignora textura produsului. Pe baza sezonului, stilului și evenimentelor, alegeți plămânii sau țesăturile dense. Poate fi mătase subțire, sifon, pantaloni de lenjerie pentru un sezon de primăvară-vară. Mai dense – bumbac, satin, lână, țesături combinate cu situri dense și subțiri – pentru timp rece.

Există întotdeauna modele din Denim, nu există nici o limită pentru inspirație.

Imagine clasică

Ne-am dat seama că pantalonii albastri sunt unul dintre elementele de bază ale dulapului fetei. Acum, sarcina noastră este de a crea o imagine clasică.

Să începem cu clasicul tuturor timpurilor – combinațiile de alb cu albastru. White este cel mai bun prieten al albastru, este imposibil să faci o greșeală. Bluza albă, cămașă sau top, voila, imagine gata! Suplimentăm încălțămintea în stilul clasic, accesorii, lăsați-l să fie ceasuri și cercei mici.

De asemenea, puteți combina albastru cu negru, merită considerând că în acest caz albastru poate fi întuneric sau luminos. Alegerea clasică și elegantă.

Putem muta puțin dintr-un stil conservator, alegând pantaloni strict tăiați cu un model geometric sau o altă imprimare. Combinație adecvată de amprente – artă reală. Partea de sus ar trebui să fie monofonică. În timp ce elementele modelului pe pantaloni trebuie să fie pe tonul cu partea de sus.

Și viceversa, tricou strict stil cu o imprimare pe ton cu pantaloni monofonici. De exemplu, pantaloni albastru închis și o bluză clasică de probă cu o imprimare geometrică sau florală joasă (de exemplu, imprimare florală ușoară a culorii de flori de corn). Tonul imprimării coincide cu partea de jos.

Stil de afaceri

Scopul dvs. este de a arăta prezentabil, opriți alegerea dvs. pe o versiune albastră închisă. Potriviți pantaloni drepți, înguste sau pantaloni. Alegeți o bluză potrivită – alb, negru sau albastru. Puteți arunca o jachetă elegantă sau o jachetă. Poate fi atât în ​​formă scurtă, cât și alungită, monofonică sau, de exemplu, într-o cușcă mare.

Bluza mai bine alege clasic, mătase sau sifon. Umpleți-l elegant în pantaloni sau purtați nu reumplut. Înlocuirea jachetei poate fi jumper tricotată. Atrage atenția asupra faptului că partea de sus nu ar trebui să facă figura prea voluminoasă.

Pantofi, de asemenea, alegem un conservator: pantofi stiletto, lickeri.

Citește mai mult  Pantaloni clasici de sex feminin

Perfect arata pantaloni cu săgeți, tăiate drept sau ciocnire. Aceasta este o stafide a unei stări de afaceri. Puneți pe o încălțăminte de călcâie rezistentă, va adăuga o creștere și va ușor.

O imagine a unei fete sportive

Acum, să ne oprim la crearea unei imagini sportive. Busteni și culori pot fi complet, cel mai important, ceea ce distinge această imagine – acest lucru este confort și confort.

Dacă dintr-o dată alegerea dvs. cade pe pantaloni scurți, fii atent. Un astfel de model poate reduce vizual creșterea, astfel încât acest model este preferabil să se transporte cu tocuri sau pe o cheie.

Diferite produse din tricotaje sunt potrivite de sus – tricouri, topuri, tricouri, cardigane, pulovere. Imaginea proaspătă va adăuga o pulverizare cu orice model frivol. Moccasinele, alunecare sau adidași se vor potrivi din pantofi.

A accesoriilor suplimentare – o pungă de oțel spațioasă sau un rucsac, ochelari eleganți.

Ce sa porti?

Aici depinde totul de culoarea și stilul pantalonilor.

Am considerat deja combinații cu o schemă de culori clasică strictă. Acum, concentrați-vă asupra contrastului. Coral și roz strălucitor este potrivit pentru albastru închis. Fete drăguțe, nu vă fie frică să vă uitați să vă distrați și să flirtanie, combinând culorile luminoase.

Coral, roșu și roz strălucitor arata fabulos în combinație cu albastru. O astfel de combinație de culori este potrivită pentru birou și mai târziu pentru ieșirea de seară. Arată foarte mult pe tot parcursul anului, cel mai important, alegeți accesoriile potrivite. Geantă de mână, eșarfă, pantofi de nuanță saturată.

Combinația cu galben merită o atenție deosebită. Selectăm bluza galbenă. Poate fi o nuanță puternică opțională și, de exemplu, lămâie. Opțiunea cu mâneci scurte și lungi. Jacheta a ales în partea de jos.

Setul cu roșu are, de asemenea, un loc de a fi, este perfect pentru o ieșire seculară. Aceste două culori saturate se vor potrivi fetelor îndrăznețe care nu se tem să riscă. Acest stil va atrage cu acuratețe atenția altora.

Este demn de remarcat o combinație de albastru cu culori blânde pastelate, bej, piersic, mentă, roz, fistic. O astfel de imagine este ideală pentru o întâlnire, Gamma va da romanticitate. În acest caz, partea de sus sau tunică care cade de pe umeri va fi armonios.

Gri sau bej. O altă alegere cu un risc minim. El va accentua albastrul. Potrivit aproape sub orice ieșire – șosete de zi cu zi, muncă sau petrecere. Kitul îndeplinește cerințele oricărui eveniment.

Citește mai mult  Colin b Jeans

În nici un caz nu ar trebui să purtați partea superioară a aceluiași ton ca pantaloni. O astfel de combinație va arăta plictisitoare și foarte puțin probabilă.

În sezonul rece, se va potrivi un strat bej sau gri. Poate fi alungită chiar sub genunchi sau oversais. De asemenea, un cardigan, o lungime a mijlocului coapsei. O astfel de lungime nu va face ca picioarele vizuale să fie mai scurte, iar cifra este în vrac. Sub pantalonii stil strict este în valoare de a alege un strat de stil adecvat. Stratul tradițional de stil englezesc cu linia strictă a umărului.

Principalul lucru nu este de a supraîncărca o imagine a accesoriilor dacă culoarea pantalonului este luminoasă și atrăgătoare. Stați pe două sau trei elemente care se acordă atenție. Într-o setare strictă – cercei mici, ceas sau brățară. Pentru petreceri – bijuterii contrastante, ambreiaj strălucitor. Pentru mersul pe jos sau pentru datele – accesorii blânde, geantă mică.

Dacă vorbim despre pantofi, atunci primul loc este dat pantofilor pe tocuri, șocuri, sandale, de asemenea pe tocuri. Apoi depinde totul de caz. Poate fi pantofi de balet pentru o dată romantică sau de mers pe jos, alunecări și adidași de picnic, frunze pentru studiu. Sub multe opțiuni sunt pantofi în tonuri bej.

Imagini spectaculoase și Luke

Imagine universală pentru întâlniri, petreceri sau muncă – o bluză roz roz, strict stil cu pantaloni albastru închis, poate fi blugi.

  1. Time Classic – Single Alb Single, Binevete albastre luminoase, Jachetă Albă strictă, Pantofi de Tint Great Blue, Un alt accent – Tint turcoaz ambreiaj.
  2. Obosit de viața de zi cu zi – schimbați pantalonii unic pe pantaloni cu o imprimare – de data aceasta va fi pantaloni de mazăre. Decupată Tuburi, alb Blouse, Albastru închis Albastru Blazer, Little Handbag negru, sandale cu toc. Chic și relevanță în același timp.
  3. Am vorbit despre combinație excelentă cu un strat de culoare bej. rândul său Să, în cele din urmă, la stilul de Ceboribriti. Traversa pantaloni albastru strict tăiat, scurtat Top Lapte nuanței și Extended Bej Coat.
  4. Rafinat imagine: Bright pantaloni albastru Tules cu săgeți, top negru lumina, acumulând cu umeri, colier masiv și sandale negre pe tocuri înalte.

Deci, avem un domeniu de aplicare mare pentru experimente. Ceea ce nu este un motiv pentru a merge la cumpărături și de a crea propriul stil unic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: