Ce să poarte un pulover?

Ce să poarte un pulover?

Prin definiția Wikipedia, puloverul este subiectul îmbrăcăminte tricotate pentru partea superioară a corpului fără cataramă, mâneci lungi și un gât caracteristic cu gât de fixare cu două sau trei straturi.

. În multe privințe, utilizarea de zi cu zi a fost mai familiarizată, în care tot felul de pulovere și jumperi sunt, de asemenea, înțelese sub acest termen cu diferite forme ale gâtului fără o poartă, și uneori chiar cu mâneci. Acest articol va discuta ce și cum să poarte un pulover exact într-un asemenea sens.

Cum să purtați diferite modele de pulovere?

Cald și confortabil, practic și irezistibil, drăguț și ciudat, esențial în puloverul sezonului de iarnă a încetat să fie considerat o descoperire de la pieptul „bunica”.

Moda modernă oferă o mare varietate de modele de pulovere și jumperi: de la clasic la ultramodic.

Este necesar doar să vă dați seama cum să combinați acest atribut tricotat al unui dulap de orice modă cu restul lucrurilor și va lua cu siguranță un loc demn în orice dulap. Puteți să vă bateți puloverul preferat într-o mare varietate de echipamente, combinatoarele sale sunt în mare măsură determinate de stil, culoare, lungime, textura și tipul de material din care se face.

Printre varietate de modele, se pot distinge 3 tipuri principale, practic non-moduri:

 • Pulovere de volum (pulover supradimensionat)+

 • Un pulover extins (rochie de pulover sau tunică)+

 • Scurte pulover.

Fiecare dintre ele este subordonată legilor sale de combinatorie.

Puloverul de volum este cel mai bine să poarte cu pantaloni înguste și blugi în combinație cu cizme de înaltă calitate sau cizme de scurtă durată

Tricotat mare, panglici, fire texturate, caracteristic acestui lucru confortabil, va fi nici o îndoială vor fi în lumina reflectoarelor, astfel încât suplimentarea „fundului”, mai degrabă, ar trebui să fie neutră și cea mai convenabilă.

Citește mai mult  Ce să poarte o fustă negru plisată?

Dacă sunteți de la cei care nu se tem de experimente, puteți încerca mai multe combinații de contrast, adăugând un pulover gros cu o fustă feminină sau rochie. Pentru a echilibra compoziția, puteți utiliza jambiere și cizme pe talpa groasă.

Un pulover extins este mai mult ca o rochie sau o tunică. Combinația ideală cu un pulover de acest tip va fi jambiere și jambiere și este posibil să se ofere finisajului imaginii și să accentuați figura cu o centură subțire sau largă pe talie.

Cu o lungime suficientă, un astfel de pulover poate fi purtat ca o rochie și fără nici un „Niza”.

În acest caz, având în vedere sezonalitatea, se recomandă alegerea unei pantofi de rochie de comutare în moderare masivă și parțial ascunzând piciorul.

Scurte pulover, poate, singura opțiune a puloverelor, jumperul sau puloverul, care este lăsat să se combine cu pantaloni largi și fuste volumetrice.

Un plus mai elegant la un astfel de model va fi fusta clasică creion. Cu toate acestea, proprietarii unei figuri subțiri nu ar trebui să fie jenate și combinații de bluze scurte, atât tăiate largi, cât și de fixare, cu pantaloni potriviți sau blugi slabi.

Cu care puteți purta un pulover mononant și un pulover cu imprimare?

Culoarea, prezența unui desen sau ornament pe produs este, de asemenea, în mare parte predeterminată prin alegerea „Niza” și poate stabili tonul imaginii ca întreg.

. Dacă vorbim despre pulovere cu ornament geometric, modele scandinave, căprioare preferate și copaci de Crăciun, atunci perechea perfectă pentru ei va fi blugi de orice tip: de la Skinny la „iubitul iubit”, pantaloni din țesături dense și fuste-maxi.

Trebuie remarcat faptul că una dintre cele mai recente tendințe vă permite să creați alianțe de modă tip: „Sus cu partea de jos” plus „cu o imprimare”, lăsând postulatele clasice care prescriu pentru a combina lucrurile cu un model exclusiv cu lucruri unice. Adevărat, în acest caz, este mai bine să rămâi la o singură culoare gamma.

Citește mai mult  Cum să fierbe un tricou?

Dar dacă ați vrut să purtați un pulover foarte luminos, încercați să nu arătați ca o „lumină de trafic”.

Nuanțele saturate de roșu, lamaie, smarald s-au pus accente, așa că nu abuzează „mottroy”, și este mai bine să alegeți câteva fuste și pantaloni neutri.

Ei bine, un jumper strălucitor, cu o imprimare neobișnuită, completată de o pălărie originală, o geantă mică, poroni subțiri și părul de păr pe stud în combinație cu o rochie la modă, vă va permite să vă simțiți ușor și ușor și ați ridicat starea de spirit nu numai pentru dvs. , dar și alții.

Nu puteți ajunge în jurul subiectului clasicului elegant alb-negru. Deci, jumperul negru va fi un lot adecvat într-o afacere setată cu o fustă de creion, o fustă de siluetă sau o fustă plisată. În ceea ce privește puloverele albului, atunci există deja o aplicație pentru lux.

Combinația de vârf luxuriantă, pufoasă, moale de zăpadă cu fundul negru laconic sub forma unui miniskirt sau pantaloni din piele neagră vă va oferi calea chic și efectul doamnei independente.

Dacă dintr-o dată vreți să vă rupeți puțin de la contraste, puteți alege un pulover bej. În combinație cu fusta sau pantalonii norului clasic de culori maro și albastre, el va arăta scăzut și nobil.

Ce să poarte sub pulover?

Puloverul sugerează că sub ea există un alt strat de îmbrăcăminte, astfel încât una dintre cele mai frecvente combinații cu „top cald” este o cămașă. În acest caz, cămașa îndeplinește nu numai funcția utilitară, ci completează și ansamblul. Pentru o combinație de succes a unui pulover cu o cămașă, ar trebui să se țină seama de unele reguli de bază.

 • Fustele și gulerul de tricou nu ar trebui să fie sub un pulover de tricotaj subțire.
 • Cu un pulover întunecat, o factură netedă va fi cea mai bună combinată de o bluză monofonică sau o bluză cu o imprimare mică.
 • Când alegeți un pulover luminos și elegant, acesta trebuie completat cu o cămașă de țesut monofonică.
 • Purtați o cămașă cu un jumper sau pulovere este necesar ca manșeta și cămășile cu guler sunt vizibile.
 • Ar trebui să acordați atenție gâtului gâtului de jumper. Pentru gulerul bluzei de birou va fi gâtul rotunjit. Cu un gât V, o poartă largă a cămășii arată grozav, în timp ce marginile provocărilor trebuie să fie aranjate pe partea de sus a puloverii.
Citește mai mult  Rochii de seară de mătase

Puloverul cu o cămașă creează o combinație universală și combinată perfect cu pantaloni și fuste de diferite stiluri, permițându-vă să vă simțiți cald și confortabil în orice vreme rea.

Un pic mai puțin familiar, dar incredibil de elegant, poate fi o combinație a unui pulover cu o rochie. Dacă nu doriți să vă împărțiți cu zile calde, iar frigul este deja permis să știți despre dvs., încercați să alegeți un pulover potrivit pentru rochia voastră de vară iubită.

Cheia pentru tandem de succes a acestor două lucruri contrastante va fi respectarea regulilor necomplicate.

 • Utilizați rochie fără mâneci pentru a evita excesul de straturi de țesături.
 • Combinați rochii cu un gât înalt cu pulovere fără poartă și viceversa.
 • Nu vă fie frică să creați contraste de culoare sau să experimentați cu nuanțe.
 • Redați cu siluete: un pulover înconjurător și o rochie de fiting sau zboară – poate exact ceea ce aveți nevoie.
 • Nu uitați de posibilitatea de a utiliza accesorii: eșarfe, centuri, brățări, cercei vor sublinia unicitatea imaginii.

Imagini spectaculoase cu pulovere

Dacă încă mai credeți că puloverul este potrivit numai în „arcurile” stilului casual, atunci, probabil, merită acordată atenție combinațiilor non-standard. Ele demonstrează în mod clar că puloverul are un potențial imens de stil și poate face parte din aproape orice costum. Și să nu mai surprindeți „combinația de incompatibilă”.

 • Imaginea 1. Pulovere albă de culoare albă cu spate deschisă.

 • Imaginea 2. Ușurința și romantismul unui pulover roz roz.

 • Imaginea 3. Strălucirea strălucitoare pentru o îndrăzneală cu ochiuri.

 • Imaginea 4. Strălucitoare chic și eleganță de pulover roșu.

 • Imaginea 5. Pulover de extravaganță sport cu imprimare leopard.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: