Ceea ce este un sacou dublu mare decât diferă de la un singur și cu ceea ce să-l poarte?

Ceea ce este un sacou dublu mare decât diferă de la un singur și cu ceea ce să-l poarte?

Dacă mai devreme, jachetele au fost purtate numai de bărbați, astăzi, sacoul sa transformat într-un format universal real și a devenit un atribut integrat al dulapului femeii moderne.

O rudă de mare a jachetei moderne de sex feminin este un cite. Este încă folosit în mod activ de angajații forțelor armate, flotei și PR. În același timp, femeile ar trebui să știe că jachetele au două soiuri principale – dublu-breastice și singure.

Ce este un sacou dublu breasted?

Sarcina sacoului feminin este de a sublinia poziția. Alegeți o singură-breasted sau dublu-breasted – cazul gustului propriu.

Jacheta dublu-breasted este subiectul îmbrăcămintei exterioare, care are două rânduri de butoane. Ei efectuează găurile de fixare de fixare.

Cât de adecvată vă va privi o jachetă cu două bresteți, depinde direct de materialele fabricației sale, stilul folosit de restul.

Pentru a accentua talia, puneți postura mai expresivă, este necesar să abordăm în mod competent alegerea jachetei cu două bresteți.

Decât o jachetă unică diferă de dublu-breasted

Găsiți diferența dintre elementul de garderobă cu un singur și dublu, nu este dificil. Principala diferență se află în numărul de rânduri de butoane. Dacă un singur rând este utilizat într-o jachetă cu un singur breasted, atunci există două două breastice.

Luați în considerare atunci când alegeți hainele pe care modelele o singură leagă au plăci înguste sau standard și sunt fixate fără miros, spre deosebire de dublu-breasted.

O altă caracteristică distinctă – sloturi. Aceasta este o mică incizie, care este situată pe spate. Astfel de modele de jachete tăiate cu două tăieturi nu construiesc mișcarea, face un sax de un freer. Unele dezgustări pot avea câteva laturi, deoarece alegerea este destul de extinsă.

Multe femei remarcă faptul că produsele unice sunt inferioare la confort. Dar depinde deja de preferințele personale și un model specific.

Nu uitați că din cauza unei perechi de straturi de țesătură înainte, poate fi îndeplinită o jachetă dublă.

Dacă vorbim despre buzunare, atunci unele modele sunt cusute cu ei, în timp ce altele nu au un singur buzunar. Pentru bărbați, este natural să puneți lucruri mici pe buzunare. La femei, există pungi în aceste scopuri, deoarece lipsa de buzunare pe jacheta Dame nu este o problemă.

Modele

Practica arată că alegerea unui sacou la două rânduri adecvat este mult mai complicată decât o singură pieptul. Și aceasta poate depinde de o serie de factori, inclusiv de creștere, forme, caracteristici de cifre fetei.

Pentru a determina versiunea optimă a modelului cu două partiții, trebuie să vă familiarizați cu vederile acestui sacou.

Lung

Mulți îl referă la categoria de stare, strictă. De fapt, chiar și o jachetă lungă poate căuta tinerețe și îndrăznețe. Selectarea țesăturilor și a accesoriilor corespunzătoare, jacheta lungă nu va da un model scurt.

Mijloc

Soluția optimă pentru cei care nu își pot permite jachete scurte, dar, de asemenea, nu vor să ascundă figura pentru o cârpă lungă. Ei deschid picioarele, accentuează figura, nu fura creșterea vizuală.

Mic de statura

Ia în considerare în mod eronat jachetele lor pur tinere, pentru că își pot permite femeia de stat. Totul depinde de materialul utilizat și de elementele rămase de îmbrăcăminte, accesorii.

Montate

Modelele clasice nu se potrivesc corpului, dar dau o libertate. Kra modernă conduce din ce în ce mai mult fetele la alegerea modelelor montate.

Alegerea trebuie făcută pe baza cifrei dvs. Pronded poate sublinia coturile și modelul prea liber, dimpotrivă, va ascunde avantaje evidente. Căutați mijlocul de aur și nu înșelați.

Ce sa porti?

Una dintre cele mai importante probleme ale modnicului din acest an este căutarea partenerului perfect pentru o jachetă dublă de reproducere.

Designerii recomandă utilizarea jachetelor în combinație cu:

  • fuste scurte+
  • blugi+
  • Pantaloni drepți clasici+
  • Fuste de creion+
  • pantofi de pantaloni scurți.

Datorită liniilor drepte, puteți accentua cu succes talia. În același timp, imaginea va fi suficient de restrânsă pentru a le purta cu îndrăzneală la locul de muncă. În același timp, arcul dvs. va fi potrivit în timpul plimbări, adunări, vizite la restaurant, teatru sau chiar petrecere zgomotoasă.

Imagini spectaculoase

Există mai multe opțiuni cele mai de succes pentru combinații ale unei jachete cu două brațe la care suitele de modă trebuie să fie închise.

Blugi sau pantaloni scurți

Plămâni în plămâni, culori ușoare, va deveni adăugarea perfectă cu blugi sau pantaloni scurți clasici.

Rochia

Nu mai puțin atractivă, combinație de jachetă și rochie de primăvară ușoară.

Fusta maxi sau fusta stilului creionului

Dacă doriți să creați o imagine rafinată, elegantă, purtați o fustă având o talie înaltă, iar un cuplu de model cu două partiționați este perfect pentru el. Iar sacoul nu se fixează neapărat.

Asigurați-vă că adăugați imaginea ridicată la tonul tocurilor și a accesoriilor de lux. Aceasta este modul în care ceapă clasică și foarte originală sunt create simultan.

Pantaloni largi

Pentru fanii plămânilor, imagini îndrăznețe de tineret Soluția perfectă pentru o jachetă dublă de reproducere va fi pantaloni originali. Și cele mai profitabile pe care le arată într-o pereche cu lame montate. Dar aveți grijă, deoarece această imagine nu este potrivită pentru toate tipurile de cifre.

Tendințele recente de modă indică în mod clar că jachetele dublu-brested vor fi întârziate mult timp în dulapurile de modnice. Ceea ce este cel mai important, această bucată de îmbrăcăminte își poate permite proprietarul unei largi varietăți de figuri, variind de la frumusețe slabe slabe, care se termină cu proprietarii de forme luxuriante. Aici principalul lucru este de a ridica corect jacheta și elementele însoțitoare ale dulapului la el.

În acest sezon, designerii sfătuiesc să acorde atenție la dublu bretele având tăieturi în formă de V adânc. Ele subliniază perfect zona cu gâtul și gâtul. Variante de masă combinată – bluze stricte, broaștele într-un singur ton sau alto corpul gol. Crede-mă, omul tău preferat va place combinația de strictețe și sexualitate a imaginii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: