Decât să spală petele de grăsime din sacou?

Decât să spală petele de grăsime din sacou?

Îmbrăcăminte de exterior este adesea murdar, mai ales pe vreme rea. Spoturile de ploaie, zăpadă și murdăria sunt îndepărtate cu ușurință, ele pot fi îndepărtate în manual sau într-o mașină de scris. Dar pentru a aduce o pată de grăsime de la haine nu este atât de ușor. Aici aveți nevoie de o abordare specială. recomandări detaliate cu privire la modul de a curăța mantaua de grăsime, sunt prezentate în acest material.

Metode de curățare

Jachete din orice fel de materiale textile foarte repede absorbi poluarea, iar acestea sunt foarte clar manifestate pe produs, care strică aspectul de haine. Înainte de a începe curățarea, Asigurați-vă că pentru a examina cu atenție eticheta produsului, care are toate informațiile despre ce temperatură și cum pot curăța produsul.

Desigur, cel mai bun lucru pentru a începe imediat spălare imediat ce este detectat de poluare. pete proaspete sunt mult mai ușor să se retragă, mai degrabă decât cele vechi.

Înainte de a începe curățarea sau spălare, trebuie să pregătească un lucru la acest proces. Dacă pata a fost plantat doar că, l stergeti cu un șervețel de hârtie uscată, astfel încât grăsimea nu a avut timp pentru a absorbi pânză. Fă câteva mișcări lipsă, dar nu freca pata, în caz contrar acesta se va absorbi și va deveni chiar mai mult.

În timp ce pata nu a fost prea târziu în materialul textil, acesta poate fi îndepărtat rapid de repede, de exemplu, cu ajutorul unui instrument obișnuit, care este pe fiecare bucătărie modernă.

Chiar dacă faci brioșe sau briose nu coace, pentru sigur în dulapul de bucătărie este cea mai comună sifon alimentar. Apropo, multe hostesse-l utilizați în loc de detergent pentru vase, ca sifon este perfect pentru a face față de grăsime. Acesta este motivul pentru care doar poluarea rezultată ar trebui să fie stropite cu bicarbonat de sodiu alimentar pulbere și se lasă timp de zece minute. Dar nu încercați să ploaie pata, asa ca va inrautati.

De îndată ce este nevoie de timp desemnat, curățați bine suprafața mantalei sifon cu ajutorul periei. După ce puteți șterge locația poluării cu un șervețel umed, pata ar trebui să dispară direct în ochi. Soda poate fi bine înlocuită cu talc.

Citește mai mult  Cum să spălați ceara din lumânare?

Dacă contaminarea nu a fost recepționată la domiciliu, iar pata a absorbit puțin, poate fi înlăturată, în timp ce nu spălați întreaga jachetă. Ia amidonul de cartofi, răspândiți-l cu apă caldă. Trebuie să obțină o cashem groasă, care ar trebui aplicată direct pe pata. Lăsați jacheta de aproximativ o jumătate de oră, după care aveți nevoie pentru a vă curăța suprafața cu o perie. Dacă este necesar, puteți spăla jacheta.

Există încă un remediu credincios, dar nu foarte comun – aceasta este o pastă de dinți. Țineți minte că Pastele trebuie să fie pur alb, fără aditivi, să nu strică culoarea unei jachete de la Bologna. Pasta de dinți trebuie să fie aplicată la poluare de către cea mai obișnuită periuță de dinți cu mișcări circulare. Apoi, cum totul se usucă, trebuie să curățați suprafața sacoului și să trimiteți un lucru de spălare.

Pe lucruri luminoase ale acestui tip de pete pot fi derivate folosind o lămâie convențională. Suficient pentru ao strângea sucul și pentru ao aplica într-o zonă poluată. De îndată ce este complet uscat, pata va dispărea. Deci este foarte posibil să scape de pete și fără spălare. Dar acest lucru se aplică și acelor poluări care nu au avut timp să absoarbă o cârpă, astfel încât acestea să fie ușor derivate. Pata veche este atât de ușor de șters.

Înseamnă împotriva poluării solare

Dacă este imposibil să scapi de petele cu ajutorul celor de mai sus, puteți încerca un gel obișnuit că în fiecare zi vasele mele zilnic. Acest instrument este destinat să se ocupe de grăsime, deci de ce nu îl folosiți pentru a curăța jacheta? Aplicați instrumentul direct pe pete, Dar nu o frecați, lăsați doar timp de 5-10 minute. După îndrăzneală, prindeți produsul, dacă este necesar, trimiteți mașinii de spălat.

Dacă în plus față de cea de-a cincea din grăsime, există și alți contaminanți, puteți amesteca un astfel de gel cu o pulbere, faceți un amestec gros, care ar trebui să fie aplicat în jachetă. De asemenea, pleacă timp de zece minute, nu mai mult, atunci spălăm.

Există o altă metodă eficientă care poate fi numită „felul bunicii”. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de cel mai comun săpun de cumpărături. Numai săpunul are nevoie de maro închis, care a vândut înainte, și nu de modă nou cu aditivi și coloranți parfumați.

Citește mai mult  Decât spălarea uleiului de combustibil cu haine și încălțăminte?

Într-un container confortabil, trebuie să formați joggingul de apă și să înțelegeți săpunul economic. Puteți face acest lucru folosind un grater mare convențional. Se dizolvă săpun complet în apă, astfel încât rezultatul este o soluție groasă de săpun. Apoi scufundați jacheta și plecați timp de 20 de minute. După aceea, puteți spăla produsul într-o mașină de spălat sau manual. Această metodă ajută nu numai la combaterea petelor de in, ci și cu alte tipuri de poluare.

Un alt instrument care merită încercat este o pulbere de muștar. El va ajuta, de asemenea, să scape de contaminarea acestui tip. Pentru aceasta trebuie să dizolvați pulberea (aproximativ o lingură) în 100 ml de apă fierbinte. Cu ajutorul unui burete convențional, remedierea trebuie aplicată în zonele problematice, dar nu să se frece, să părăsească o jumătate de oră și după prudență.

O oțet obișnuită de masă poate ajuta, de asemenea, să facă față acestei probleme. Suficient înainte ca spălarea principală să se ocupe de locul solar cu un disc de bumbac și oțet, iar pata după spălare va dispărea. Amintiți-vă doar măsurile de siguranță, și anume concentrația de oțet. Ar trebui să fie o oțet de masă care este utilizat în alimente fără diluare.

De asemenea, puteți amesteca oțet și pulbere de spălare obișnuită, astfel încât să se dovedească a fi un casher, care ar trebui aplicat în zona problemei. Lăsați un amestec de minute pentru zece și după ce trebuie să se spele. Vă va ajuta să salvați jacheta chiar din spoturile vechi.

Cel mai eficient și mai puternic agent poate fi considerat următorul amestec, care va ajuta la scăparea de pete chiar vechi. Luați trei linguri de alcool, o linguriță de amoniac, o lingură de benzină și amestecați totul bine într-un recipient de sticlă cu un capac bine închis. Compoziția rezultată poate fi aplicată în zonele problematice și se poate lăsa o jumătate de oră.

Dacă vă decideți să spălați jacheta într-o mașină de spălat, se recomandă să o faceți numai Într-un mod special, care este conceput pentru spălarea îmbrăcămintei exterioare. Dacă acest lucru nu este un mod, puteți alege un mod delicat sau manual de spălare. Astfel, produsul nu va fi corupt.

Citește mai mult  Cum să se spele rugina de pe haine?

În ceea ce privește utilizarea petelor și a înălbirii, ar trebui să fie atentă cu ei. Dacă instrumentul este destinat exclusiv pentru lenjeria albă, atunci puteți strica în cele din urmă aspectul unei jachete colorate de fum. Prin urmare, este mai bine să utilizați una dintre metodele de curățare de mai sus și după spălare în modul normal cu pulberea obișnuită.

Sfaturi și recomandări

Merită să luați în considerare mai multe sfaturi și recomandări care vor ajuta să facă față petelor de grăsime pe haine de top:

  • Dacă pata a fost plantat într-o cafenea, apoi trebuie imediat să stropească sare pe ea și se lasă timp de cinci minute. Sarea va absorbi grăsimea, pata va dispărea sau va fi mult mai ușor să o aducă. Apropo, în acest fel, puteți elimina petele nu numai pe sacou, ci și pe alte haine+
  • Creta convențională va ajuta la scăparea poluării. Suficient se presară cu pudră și pleacă pentru noapte. Dimineața, locul va dispărea+
  • O bucată de pâine poate salva rapid o jachetă dintr-o pată dacă a fost formată dintr-o picătură de ulei vegetal. Pâinea absoarbe rapid grăsimea, el nu va avea timp să pătrundă adânc în cârpă+
  • De la poluarea solară la domiciliu va ajuta la scăderea de glicerină, care poate fi cumpărată într-o farmacie convențională. Doar o singură picătură a acestui mijloc, astfel încât pata a început să se prăbușească, atunci va fi mult mai ușor să o eliminați+
  • Ridicați gulerul sărat și manșetele de la strălucirea uleioasă vor ajuta soda alimentară obișnuită. Este suficient să aplicați pur și simplu pulberea în zona problema, după care este posibil să o considerați cu o perie. Astfel încât va fi posibilă curățarea manșetei și gulerului foarte des, nu spălați întreaga jachetă+
  • Dacă gulerul este prea Saming, puteți amesteca detergent pentru feluri de mâncare cu sifon alimentar. Pasta groasă rezultată este aplicată pe guler sau manșete și după îndepărtarea totul cu un șervețel sau o cârpă umedă curată.

Puteți afla despre alte modalități de a elimina spoturile îndrăznețe din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: