Costume de afaceri pentru femei 2021

Costume de afaceri pentru femei 2021

Costum de afaceri – elementul dorit al dulapului oricărei femei care lucrează în birou și este angajată în afacerea sa. Kit strict sau designer la modă, va ajuta să arate spectaculos și cu încredere, astfel încât să admirați, dar în același timp au perceput serios.

Stoys și modele

Costume de afaceri sunt împărțite în patru stil. Acestea pot prezenta aceleași elemente și obiecte ale dulapului, dar diferă semnificativ să taie și stilul în care kitul a fost stabilit. Situații sau domenii de activitate în care acestea sau alte modele vor fi relevante.

  • Costumele conservatoare de afaceri sunt cât mai stricte și concepute pentru a sublinia puterea și autoritatea amansei lor. Ele sunt aproape de cea mai mare măsură aproape de blocul de costume ale bărbaților, iar designul total este caracterizat prin simplitate, absența exceselor. Ele sunt impecabile, elegante, dar, în același timp, nu li se va permite să se refere la proprietarul frivol.

  • Costumul profesionist aderă la aceleași linii simple și stricte, dar permite mai multfeminin și unele abateri de la conservatorism. Un set de astfel de costum poate consta din culori diferite și de jos, dar combinate. Există caracteristici și în materiale, deoarece sunt cel mai adesea o textură liberă (de exemplu, la Tweet). Această categorie este potrivită pentru majoritatea femeilor care doresc să se demonstreze cu cea mai profitabilă parte profesională și stabilă.

  • Tipul de costume feminin implică subiectul meritelor figurii feminine, așa că în haine sunt accente vizibile pe zonele toracice, talie, miere. Utilizarea acceptabilă a elementelor decorative, cum ar fi broderia, modelul țesăturii. În general, astfel de costume sunt cele mai puțin stricte de trei, dar nu se vor potrivi pentru evenimente și întâlniri de nivel superior, deoarece unele modele par prea infantile, moi.

  • În cele din urmă, tipul agresiv de costume, sugerează o realizare îndrăzneață a tendințelor și idei de design, indiferent dacă se referă la țesături neobișnuite, decorațiuni luminoase sau stiluri. Aceste costume vor fi necesare celor care doresc să-și declare originalitatea sau să fie legați direct de creativitate.

După ce a înțeles cu principalele tipuri de costume, ar trebui să se acorde atenție la care sunt incluse hainele în această categorie. Cea mai standard opțiune este un kit constând dintr-o jachetă și pantaloni sau fuste, iar o vesta este de asemenea prezentă într-un costum. În funcție de stilul și tendințele generale din aceste elemente, poate fi o lungime diferită, tăiată, lățime de umeri sau pantaloni. Jacheta poate fi înlocuită cu jachetă sau vesta, iar pantalonii sunt lăsați ca nas. Există, de asemenea, rochii stricte de afaceri care acționează ca o bază independentă a dulapului sau combină cu o jachetă.

Pentru femeile complete

Pe costumul complet nu ar trebui să fie elemente decorative active în zonele problematice, deoarece acestea vor atrage atenția inutilă acestor zone. Se referă la acest lucru nu numai arcurile, lacesul și garniturile, ci și buzunarele, Koi trebuie să fie fante, nu false. Dar piese verticale, de exemplu, tăieturi sau draperii, tipăriți, dimpotrivă, făcând vizual o formă mai subțire. Principalul lucru este că toate liniile sunt drepte, și nu zigzag. Manșoanele ar trebui să fie drepte și simple, deoarece designul lor neobișnuit va atrage atenția asupra liniei de telefonie.

Citește mai mult  Rochii de copaci ecologice - imagine practică și spectaculoasă

Costum trebuie să fie concis, nu cu mai multe straturi. Va fi mai profitabil să cumpărați un costum cu pantaloni sau o fustă la sau ușor sub genunchi (o fustă de creion, soare, drept, trapeziu), principalul lucru, astfel încât acestea să nu se afle pe banda elastică. În cazul în care picioarele sunt scurte și chubby, pantalonii până la fund ar trebui să fie evacuați, în plus, puteți alege un stil puțin scurt, dar apoi asigurați-vă că vă ridicați pe călcâi. Jachetele și bluzele pruți vor acoperi pliurile de pe burtă și pe laturi.

Textile

Cel mai bine dacă costumul este cusut din materiale naturale sau semi-sintetice. Ei trebuie să treacă aerul în organism, nu provoacă iritarea chiar și în cazul transpirației, păstrați forma și nu dezvăluiți. Fabricul poate fi drept, textura netedă sau volumetric, cu un model sau un model.

În plus față de bumbacul și inul de țesături naturale folosesc lână, cașmir. În timp ce cașmirul este scump, atunci lâna este cel mai comun costum. Există atât elite, cât și mai accesibile, economice. Lana vă permite să faceți draperii, pliuri, pliuri, dar este frumos să atingeți, moale. Adesea într-un costum de lână există impurități de in, lycra, poliester, mohair, în costum de vară – bumbac.

Gabardina, Tweed, Crepe, Viscoză, mătase cu impurități, tricotaje sunt de asemenea folosite pentru a coase costumele. Pentru căptușeală folosește vâscoză, acetat.

Culoare și imprimare

Culorile de bază sunt foarte populare, deoarece vă permit să arătați ca o afacere, frumoasă, dar nu atrăgătoare. Negru, gri și albastru închis sunt opțiuni excelente pentru toamnă, iarna, dar în primăvara și vara vă puteți permite modele mai luminoase, de exemplu, bej sau chiar alb. Este în nuanțele acestor culori cele mai conservatoare și profesionale costume. Alte specii se pot lăuda cu o mare varietate de culori cum ar fi pastel (roz deschis, albastru deschis, cremă, măsline), și luminos (galben, roșu, violet, verde, purpuriu).

Ca amprente folosesc desene geometrice – dungi, labe de gâscă, cușcă. Pe modelele mai puțin stricte există un ornament floral, Paisley.

În limitele unui element al costumului rar întâlnesc mai multe culori, adică sunt monofonice. Dar elementele pot diferi în culori sau umbră unul de celălalt, de exemplu, sacou de la fuste sau pantaloni. Cu toate acestea, opțiunile totale de aspect atunci când toate cele două (sau trei) produse sunt realizate într-o singură schemă de culori, una dintre cele mai achiziționate.

Citește mai mult  Rochii de aur - pentru regina!

Tendințe de modă

În acest sezon și sezonul viitoare din modă, trei stiluri vor fi imediat: bărbat, minimalism și anii ’70. Costumele sunt discrete, dar ele pot arăta superbe datorită țesăturilor. Ofertă clasică de a combina cu cămăși și bluze neobișnuite colorate. În costumele „masculi” vor fi adecvate pentru prezența unei veste, o cravată și chiar ore pe un lanț într-un buzunar.

Unele dintre seturile de trend sunt o jachetă cu pantaloni scurți, o jachetă montată cu pantaloni-culot, a returnat moda pentru mini fuste și fuste, care nu sunt potrivite pentru fiecare mediu de lucru. Printre stilurile pantalonilor sunt, de asemenea, țâțe, scurte sau mici stiluri. În modă, jachetele scurte, lipsa furtunurilor sunt permise, volumul produsului în general. În ceea ce privește jachetele, există modele cu două bresteți în modă.

Din elementele decorative din modă, butoane mari, o formă de arbore neobișnuită, curea pe talie și nu numai îngustă, dar largă. Pentru fanii entuziasmului, stilul de teatru al costumului agresiv va deveni veste bună. Ele sunt bogate decorate cu elemente decorative în stil militarizat, lebede, dungi.

Scrisoare de stofa, Tweed, catifea, tricoul, piele, si, desigur, lână clasică. Tendință generală – Materiale netede fără textură. Sifon, catifea.

Culori de bază (bej, gri, alb, alb), maro, roșu, violet, și, în general, designerii preferințelor au făcut-o în direcția nuanțelor dezvăluite și, dimpotrivă, saturate. Print Rabbi, cușcă scoțiană, benzi, geometrie.

Cum de a alege?

  • Este important să alegeți un costum nu numai pe cifră, ci și prin programare. La urma urmei, în cazul în care un costum conservator este adecvat, burta de pe ochi va fi la modă agresivă și viceversa.
  • Pentru cei care lucrează în sfere financiare sau juridice, precum și în serviciul public în prioritate, achiziționarea costumelor conservatoare sau profesionale.
  • Modelele feminine sunt potrivite pentru cei care lucrează în mass-media, sectorul serviciilor, conduce propria lor companie, dar cifrele industriei de modă și spectacol de afaceri își pot permite chiar și cele mai extravagante stiluri.
  • Alegerea costumului depinde de pozițiile organizate în companie: managerii, managerii de vârf, directorii și managerii ar trebui să arate cel mai strict și autoritar, în timp ce alți angajați își pot permite o anumită libertate.
  • Pentru a privi în costumul cel mai eficient și astfel încât a fost convenabil să petreceți o zi întreagă de lucru, este foarte important să alegeți haine pe figură.

În primul rând, acordați atenție umerilor – trebuie să coincidă cu umerii dvs., nu comprimați, nu atârnă. Lungimea manșonului trebuie să ajungă la un os pe încheietura mâinii. Când este luat și revenind la poziția inițială, jacheta sau jacheta ar trebui să se ridice și să coboare. Incizia de pe fustă nu ar trebui să fie foarte mare, iar lungimea este cea mai bună pentru a ajunge la genunchi, deoarece scurta lovitură de la codul de îmbrăcăminte de birou.

Înainte de a cumpăra, este mai bine să măsurați costumul și trebuie să verificați calitatea acestuia. Merită să strângeți ușor materialul pentru a vă asigura că nu. Calitatea cusăturilor nu este mai puțin importantă, deoarece depinde de cât timp va dura produsul. Verificați standuri și accesorii, elemente decorative.

Citește mai mult  Fuste pentru dans

Ce sa porti?

Pentru costumul de afaceri, este foarte important să ridicați o bluză potrivită, o cămașă, o tunică, de sus, deoarece vă vor ajuta să diversificați aspectul. Pentru costume stricte, merită să coaseți o cămașă de stil masculin, fixând toate butoanele, cu gulere și manșete, deoarece sunt atât de armonios combinate cu modul. Dacă există o oportunitate de a permite mai mult democratic în aparență, atunci tricouri feminine și bluze, subliniază avantajele siluetei atașate sau a unei zone ușor inhibate.

În unele cazuri, modelele de zbor ale tunică și cămășilor sunt adecvate. În sezonul rece, în loc de o cămașă, puteți folosi pulovere de lână frumoase, bluze sau pulovere.

În cazul în care există o nevoie de a strictețea tradeze, atunci ar trebui să alegeți cămăși albe, dar de culoare (luminoase, pastel, întuneric saturate), este mai bine să plece în cazurile în care nu este nevoie să urmeze toate regulile de eticheta de afaceri. costume de lumină sunt bine combinate cu nuanțe pastelate bluze. Gray sunt bine combinate cu lucruri multicolore, de exemplu, portocaliu, roșu, negru, dar, tricouri gri luminoase sunt potrivite pentru seturi albastre. Costume luminoase sunt cel mai bine combinate cu culori de bază, astfel încât să nu creeze un risipeasca inutil.

Cele mai potrivite pantofi – pantofi în diferite variante de culoare sau alte pantofi cu un nas închis la înălțimea de mijloc a călcâiului. nasurile deschise în pantofi sunt permise doar în timpul verii. In toamna, cizme sunt potrivite, și dacă este un costum cu o fusta, apoi pe jumătate cizme. Uneori, cizme relevante, Oxfords, pantofi de pe o talpă plată, în cazuri rare de adidași.

În cazul în care este nevoie de o curea, atunci este mai bine pentru a face o alegere spre un model de piele fina slosple, care coincide cu un costum cu un costum sau o geantă. Punga trebuie să fie destul de spațioasă, dar nu umflat, cel mai bun din toate reținerile o anumită formă geometrică, cu mânere scurte, și o altă opțiune admisibilă – ambreiaje.

În ceea ce privește bijuterii, acestea nu ar trebui să fie voluminoase, prea provocând. Este mai bine de a alege bijuterii modeste sau produse clasice realizate din metale prețioase. Este demn de abandonarea stilisticii etnice, luminoase în pandantive, servitori, brățări.

Imagini elegante

costum albastru de afaceri, constând în rochii la genunchi, echipat cu curea, si manta. decoratiuni prostii de aur sunt potrivite pentru o astfel de set.

Costum pantalon de culoare prune saturate este perfect combinat cu o bluză maro, cu un gât ridicat, pantofi negri și sac.

Costumul alb al femeilor dintr-o jachetă scurtă, cu gât rotund și fustă dreaptă la genunchi. Pe picioarele sandalelor negre și ca accesoriu – o brățară cu stras pe mână.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: