Dantelă cardigans

Dantelă cardigans

Lace este unul dintre cele mai frumoase, mai frumoase și mai sofisticate materiale care sunt folosite pentru a crea îmbrăcăminte pentru femei. Designerii moderni folosesc dantelă pentru a crea nu numai rochii elegante, bluze sau lenjerie, ci și elemente de îmbrăcăminte exterioară, inclusiv cardigane.

Modele

Lace Cardiganii au cel mai adesea o tăietură dreaptă, strictă. Stilul sofisticat distrage atenția de la modelul de pânză de dantelă deschisă

Lace Cardigan Lungime pot fi diferite: modele relevante scurtate și lung, aproape la podea.

Modele de cardigan Assmetric cu modele mari, de relief arata foarte elegant și modern. De obicei, ele nu sunt fixate și purtate liber de zbor sau interceptate de o curea lată sau o curea.

Una dintre cele mai cunoscute modele este un cardigan fără mâneci dantelă lung. Astfel de modele sunt cel mai adesea efectuate de foarte subțire, dantelă ajurata și seamănă cu un exterior frumos promontoriu, aer.

Pentru șosete de zi cu zi, un cardigan este perfect potrivit pentru mijlocul coapsei sau un pic mai mici de dantelă strans de colorat clasice.

La vârf de popularitate – haine create în tehnica de „Irish Lace“. O trăsătură distinctivă a acestui material este faptul că pânza este creat din elemente legate separat. Cel mai adesea, ornamentele de plante sunt alese pentru ao crea.

Cardiganii de la dantelul irlandez sunt efectuate într-o versiune monofonică sau în combinație de mai multe culori. Pentru împerecherea, firele de diferite grosimi sunt selectate, în funcție de acest lucru, cardiganul finit seamănă fie cu o cușcă ușoară, deschisă, fie un strat elegant tricotat.

Citește mai mult  Bluze de seară

Cardiganii făcuți în tehnica „Illadda Lace” sunt cel mai adesea folosite ca element de element, îmbrăcăminte festivă. Ele pot decora suplimentar cu perle sau pietre. Mă întreb variantele unei combinații de mai multe țesuturi, cum ar fi dantelă și gaz transparent.

Culori populare

În ciuda faptului că, în fiecare nou sezon de modă din pozițiile de conducere, există anumite culori, există o gamă de bază care rămâne populară în orice moment. Culorile alb-negru, gri, albastru și bej sunt de bază și perfect potrivite pentru a crea orice imagine.

Cardiganii de dantelă albă și negru sunt cele mai universale modele. Ele sunt potrivite pentru șosetele de zi cu zi și pentru o adăugare spectaculoasă a seara de-a lungul.

Cardiganul de culoare bej sau oțel va completa perfect și decorează costumul casual. Culorile calme, insensibile sunt adecvate în orice situație.

Având în garderoba sa, unul sau mai multe cardigani de dantelă pentru culoarea de bază pot fi combinate diferit cu restul lucrurilor și pot crea imagini interesante și elegante.

Lace Cardigane Emerald și toate nuanțele de culoare verde sunt combinate frumos cu tonuri de lumină și pastelate.

Cardiganul verde deasupra unei rochii de stil negru clasic creează un ansamblu excelent pentru o ieșire solemnă și pentru o întâlnire de afaceri și pentru o dată romantică.

Cardiganul roșu strălucitor este perfect combinat cu lucruri de culoare de bază, de exemplu, cu un costum de pensulă albă de zăpadă sau o rochie neagră mică.

Ce sa porti?

Lace – deja în sine foarte elegant și frumos material. Prin urmare, se presupune că cardiganul dantelă va fi folosit în combinație cu îmbrăcăminte festivă, de seară.

Citește mai mult  Bluze cu spate deschis

Cardigan alb lung, din împerechere subțire, lăsați perfect rochia de seară de culoare roșie, albastră sau smarald.

Un cardigan scurt de dantelă a unei mici umbre roz sau altă lumină va fi o parte integrantă a dulapului de vară al oricărei fashioniste. Se va completa perfect rochia sifonului, o fusta trecute, o cămașă sau o lumină de top, tonuri pastelate.

Desenul mai complicat și anungent al cardiganului, cu atât mai simplu și mai concis ar trebui să fie tăierea restului. Cel mai bine este să combinați cardiganii cu lucruri monofonice, astfel încât desenul dantelă să nu fie pierdut.

Cardiganii de dantelă lungă sunt în căutarea superbă a fustelor de aceeași lungime sau puțin mai scurte. Modelele elegante montate vor face un kit excelent cu fuste de lux, trapezi, soare, jumătate și t.D.

Cardigan subțire, cu mâneci 3/4 sau fără mâneci, cu o milă de lumină și pantaloni scurți creează un ansamblu de vară frumos.

Un cardigan clasic de lungime medie din dantelă densă poate fi purtat cu blugi sau pantaloni înguste.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: