De afaceri și Oficiul pentru bluze

De afaceri și Oficiul pentru bluze

Munca de birou implică cod vestimentar de afaceri. Site-ul, fara excese – cineva poate parea destul de plictisitor, dar asigurați-vă că în timpul nostru puteți găsi multe soluții care vă va permite să arate elegant și elegant, într-un costum și cămașă de birou clasic. Stilul clasic este un opțional strict cămașă albă și pantaloni negru săgeată. Puteți găsi mai multe moduri de a face garderoba ta mai interesant și elegant.

Modele

Reguli care dicteaza un cod vestimentar vă permite să poarte nu toate bluze. Este evident: nu este în valoare de cumpărare prea scurt, cu o tăietură mare sau lucruri luminoase.

tricou clasic

Cea mai populară opțiune care este în garderobă în fiecare femeie. O cămașă albă este un lucru de bază, va fi întotdeauna în mod corespunzător în funcție. În plus, va fi ușor pentru culoarea albă pură pentru a alege o jachetă. Cămașa trebuie să fie fixată sau pe toate butoanele sau să fie dezbrăcate pe una – două sus. Modelul fără maneci este inadecvat în codul de îmbrăcăminte de afaceri, dacă numai lamele nu sunt deasupra și umerii goi nu sunt vizibile.

Chiar și în timpul verii ar trebui să alegeți o cămașă la cel puțin mâneci scurte.

Bluza cu arc

O imagine destul de feminină și elegantă poate lucra cu o bluză de pat. De asemenea, este potrivit, dar nu mai este atât de strict. Un astfel de model este potrivit pentru negocieri serioase și vă va configura interlocutorul într-o conversație prietenoasă.

Citește mai mult  Tricotate sunete de dimensiuni mari pentru femei complete

Bluza cu Ryushami

Un pic de frill, Jabro și Volanov adăugați vieți în dulapul dvs. de zi cu zi strict. Aceasta este o înlocuire excelentă pentru cămășile clasice, deoarece o pereche de draperii numai diverse un costfit plictisitor. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că țesătura ar trebui să fie suficient de strânsă și nu au existat inserții transparente – este inacceptabil în birou.

Bluza cu bas

Bluze cu o baie din nou în modă. În plus, ele sunt suficient de neutre și potrivite pentru crearea unui mod de lucru. Bask va ajuta la concentrarea asupra taliei dvs., iar culoarea unică va trebui să fie în cale. Un astfel de costum poate fi iubitul tău, pentru că comoditatea acestei bluze în opoziție cu cămașa este indiscutabilă.

Ce culori aleg?

Trebuie să începeți cu faptul că culorile dominante sunt tonuri pastelate, alb și negru. Calm bej, albastru, măslive, roz – acestea sunt principalele favorite. De asemenea, imprimarea mică poate fi, de asemenea, potrivită – mazăre, cușcă „vichy” și benzi.

Numai accesoriile pot fi luminoase, dar nu trebuie să vă implicați într-o mulțime – totul ar trebui să fie în mod moderat.

Sfaturi pentru alegerea

Cel mai bine este să alegeți o tăietură simplă a modelului unic, va fi mai ușor să găsiți kit-ul ei. Cămașa complexului cruce va arăta bine separat de jachetă, și nu cu el.

Veniți la alegerea țesăturii cu o atenție deosebită. Cele mai elegante opțiuni: mătase, atlas, sifon. Aceste țesături recomandă stilistii pentru a obține o imagine blândă și elegantă.

Ce sa porti?

Cămașă de mătase ușoară cu un arc și un creion strict de fustă negru va ajuta la crearea unei imagini sofisticate. Nu uitați de călcâiul înalt, ceasurile și bijuteriile. Într-un astfel de costum, veți arăta elegant și strict în același timp.

Citește mai mult  Vara Tunica

Dacă aveți o dispoziție romantică și doriți ceva drăguț – există o opțiune! Tricoul bej în mazăre cu un arc va fi frumos combinat cu un costum strict de jachetă + fustă creion. Ea va atrage o privire din cauza a ceea ce va contrasta cu restul lucrurilor negre. Un astfel de kit va fi foarte drăguț și blând.

Bej bluză cu maneci lungi vă pare plictisitor? Aproape de ea atent! Estate o pereche de butoane superioare, încercați colierul masiv, și faceți o cămașă în pantaloni clasici drept cu aterizare înaltă. O astfel de imagine va fi privită organic în birou și veți fi cel mai elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: