Denim Tunic

Denim Tunic

Denim nu iese din modă de mai bine de o sută de ani de când lumina a văzut primele blugi. Hainele lui Denim rămân întotdeauna relevante – și în acest avantaj principal. Achiziționarea pantalonilor denim, fusta sau jacheta, puteți fi siguri că vă vor servi cel puțin, mai multe sezoane.

De ce nu coaseți de la denim! Pungi, pantofi, accesorii și, desigur, o varietate de rochii, cămăși și tunici. Era vorba despre Denim Tunics că dorim să spunem în articolul de astăzi.

Modele

În sezonul cald, tunica devin un obiect foarte popular de îmbrăcăminte, deoarece au fost inventate de locuitorii țărilor în care există întotdeauna o vreme bună și soarele strălucește. Gratuit, nu mișcări de turnare – exact ceea ce trebuie să vă simțiți confortabil în căldură.

Gama de modele de Denim Tunic este foarte diversă, deoarece Denim se bucură de mare dragoste de la fanii de modă. Vă invităm să vă familiarizați cu mai multe soiuri interesante ale acestui element al dulapului:

  • Tunica-rochie este un loc extins de tunici cu un manșon care poate fi purtat atât independent, cât și cu chilot sau jambiere. Rochii tunice sunt drepte, montate sau curbate.

Tunica-cămașă este o tunică care are toate elementele clasice de „cămașă”: mâneci lungi, înguste cu manșete, guler amânat și dispozitiv de fixare a butonului. Multe Fashionista poartă astfel de tunici cu o centură care accentuează talia.

Tunica-bluza poate fi foarte diferită. Acesta este, de obicei, un pulover subțire denim cu o tăietură sau cu un guler decorativ. Tunica-bluza are deseori frumoase, furtunuri surround si decor sub forma de garnituri si mana.

Citește mai mult  Rochii cu mâneci lungi - pentru imaginea restrânsă

Tunica Vest arată ca o cămașă lungă denim cu mâneci tăiate. În timpul verii, poate fi purtat pe un corp gol, și în condiții de vreme rece – purtați tricouri și bluze.

Tunică – Sarafan – cea mai vara de toate opțiunile enumerate. Aceasta este îmbrăcăminte liberă din denim subțire pe curele. Unele modele similare pot fi purtate peste tricouri sau cămăși.

Mai ales pentru dvs., am făcut o selecție de modele de Denim Tunic de la producătorii de îmbrăcăminte la modă populară.

  • Model romantic de la Tom Farr: Tunica albastră palidă a unei siluete libere, cu o tranziție delicată albă și decorul original în gât.

  • Modelul în stilul de supradimensionare de la zgomotoasă poate: blugi blugi tunici cu mâneci largi de scurgere și v-gât.

  • Model în stil etnic de la farmec: o rochie tunică echipată într-o culoare bogată albastră și lumină combinată, cu un manșon cu tăiat scurt, gât înalte. Arata grozav cu decoratiuni.

  • Modelul laconic de la Mango: Tunica gratuită elegantă, cu premium american și buzunare elegante.

  • Misiune în stil sportiv de la Missi Londra: rochie-tunică-rochie-potat cu mâneci scurte, guler de raft și cutie triunghiulară, cusut decorat.

Ce sa porti?

Fashionii moderni au învățat să combine tunica denimă cu cele mai diferite lucruri din dulapul de vară, iarna și demi-sezon. Dacă în vreme caldă să arate elegant, doar pantofii grațioși și câteva accesorii luminoase și câteva accesorii luminoase sunt suficiente pentru a adăuga la tunica denimului, atunci există zeci de combinații spectaculoase pentru zilele cooler.

Ca fundul kitului, puteți alege colanți (monofonică sau fantezie), jambiere, jambiere sau pantaloni înguste. Arată foarte frumos, o combinație de tunică denimă cu cizme mari, înguste, precum și cu pantofi sau pantofi cu toc înalt.

Citește mai mult  Fusta de creion lung

Unele modele de Denim Tunic, concepute pentru sezonul rece, pot fi purtate pe partea de sus a cărbunelui subțire, broaștele sau cămăși. Și, bineînțeles, este imposibil să uităm de accesorii elegante: o varietate de eșarfe, centuri, pungi și bijuterii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: