Fusta cu adidași

Fusta cu adidași

Uneori se pare că tendințele modei apar de nicăieri. Înainte de străzi urbane completat fete în costume romantice și pantofi de sport, o combinație similară a fost considerată fără gust și care nu au dreptul de a exista. Acesta este exact cazul în care moda stradă a fost cu un pas inaintea designeri si stilisti, cu pricepere se aliniaza frumusete si comoditate.

Acum, combinația dintre o fusta sau rochii cu adidași nu are nici o mirare. Fashionists peste tot în lume au apreciat confortul unei astfel de tinuta – la urma urmei, ei au avut o șansă de ședere feminin și elegant, fără a schimba stilul de viață familiar în mod activ.

Astăzi vă vom spune despre caracteristicile combinației „fusta + adidași“. Vei afla ce fuste sunt mai bine la pantofi de sport uzura, și, de asemenea, face cunoștință cu recomandările de stilisti pentru a crea combinații armonioase.

Fustă creion

Una dintre cele mai spectaculoase perechi pentru adidași este o fustă îngustă de creioane. În mod tradițional, acest model se referă la stilul clasic sau de afaceri. Cu toate acestea, în combinație cu pantofii informali, o fustă strictă a creionului, începe să joace într-un mod nou.

Destul de ciudat, dar fusta „oficială” este mare pentru adidași sau copii. Trebuie doar să alegeți un model doar asemănător de la distanță, o parte a unei suite de birou. Poate fi o fustă de piele sau denim, precum și o fustă tricotată într-o schemă de culori luminoasă sau strălucitoare.

Combinație „Pencil + adidași” arată bine în combinație cu pulovere libere sau tricouri. Reglați imaginea poate fi accesorii într-un stil sportiv: o pungă mare, capac subțire, brățări din cauciuc și t.D.

Citește mai mult  Blizii: colector de model pentru fiecare gust

Fusta de piele

Fusta din piele naturală sau artificială – aceasta este una dintre principalele tendințe ale mai multor sezoane recente de modă. Lucrurile din piele transportă senzualitatea și sexualitatea în sine, așa că punerea pe o fustă similară, fiecare fată se poate simți un adevărat seducător.

Adidașii vor ajuta să înmoaie acest lucru, o imagine puțin agresivă, adăugând o crimă de tineri immediere și Zador. Combinația de pantofi din piele și sport arată foarte eclectic, dar nu este mai puțin interesant.

Cu adidași, fuste de piele scurtă și luxuriante privesc cu adidași. Fusta în sine poate fi complet orice culoare. Opțiunea alb-negru sunt cele mai populare, dar și modelele colorate arată excelent.

Adidari de culoare

Cu siguranță vă gândiți deja la întrebarea: „Toți adidașii sunt potriviți pentru a le purta cu o fustă?”. Răspunsul la aceasta nu va fi fără echivoc, de exemplu, este cu siguranta nu merita a pune pe o pereche la o fusta sau pantofi sport în care sunt angajate în sport sau du-te drumetii – la urma urmei, apariția ei, cel mai probabil, nu la toate prezentabil. În plus față de starea de pantofi, de asemenea, este necesar, pentru a naviga pe culoarea.

alb

adidași albi sunt cele mai neutrul toate opțiunile posibile. Acestea arata foarte elegant atenție, practic, nu atrage. Prin urmare, pantofi albi de sport sunt bine combinate cu fuste romantice lumina tesatura de aer, cum ar fi sifon.

adidași alb va fi cea mai potrivită pentru cei care se tem de experimente îndrăznețe, dar nu vrea să stea departe de tendințele modei. Acestea vor deveni un excelent plus atât fusta de afaceri stricte și fusta-pack aer.

Negru

adidași negri cu siguranta nu va fi neobservat, deci trebuie să fie în măsură să-i bată corect. Acum, pantofii de sport de pe talpa albă groasă sunt foarte relevante. Astfel de adidași vor fi spectaculosi arătați ca o jachetă din piele neagră și o mantie luminoasă clasică.

Citește mai mult  Ce să purtați o rochie din piele și ce accesorii alegeți?

Combinația de adidași negri cu o fustă se bazează pe contrastul stilurilor. Cu toate acestea, pantofii întunecați ar trebui să aleagă lucrurile cele mai apropiate de starea de spirit – nu mai sunt modele potrivite cu reguli sau flori.

Luminos

Pantofi de sport luminos foarte eficient de la sine și dacă îl adăugați la acompaniamentul original, imaginea va fi pur și simplu minunată. Astăzi, designerii nu se limitează la culorile tradiționale pentru îmbrăcăminte sport – alb, negru, roșu și albastru și creează adidași și adidași de nuanțe saturate foarte frumoase.

Roz, portocaliu, turcoaz, galben – astfel de pantofi sunt create, desigur, pentru ceva mai interesant decât un costum de sport. Cu adidașii de culoare va fi bine combinată atât culorile monocrome de îmbrăcăminte, astfel și lucruri luminoase cu desene și ornamente.

Imagini moderne

Va oferim unele dintre cele mai de succes imagini frumoase și în diferite stiluri, în care o pereche de modă „adidași + fusta“ este luat ca bază.

Fusta fusta de tutu, Simplu Gray Top, cu negru și alb sneakers. Detalii interesante servesc ore cu curea neagră și decorațiuni metalice de mari dimensiuni.

Adidasi negri cu tălpi albe, fusta Bellayimini, topul negru și jugul roșu. imagine completă de ochelari de soare în RIM negru și brățară roșie.

Adidași de piersic întunecat, aproape maro cu talpă albă, jumper în ton și fustă gri închis într-o cușcă. Complemente kit-o geantă mică peste un umăr brun.

Total în alb: adidași alb-alb ridicat, aceeasi fusta creion si camasa. Chiar și accesoriile sunt un ceas masiv și o pungă mică – nu knock-out din totalul culorilor.

Citește mai mult  Costum National Buryatov

Cum să purtați?

  • Nu este nevoie să se combine în rochie prea mult culori strălucitoare. Dacă sunteți pe tine hainele de nuante saturate, adidași ar trebui să aleagă fie neutre sau tonul unuia dintre lucrurile pe tine.
  • adidasi simple sau conversii sunt potrivite pentru fuste și fuste de țesut pulmonar. adidași Classic va fi oarecum important.

Există situații în care combinația de „adidași + fusta“ va fi inadecvat. Acestea, de exemplu, să includă o campanie în teatru sau o vizită la eveniment oficial. Cu tinutele de seara, pantofi de sport nu mai bine se combină.

În unele cazuri, adidași în combinație cu fusta sau rochie poate strica vizual figura. De exemplu, fetele pline de mici sunt recomandate pentru fuste de uzură la podea numai cu pantofi pe toc – în caz contrar ele vor par a fi câțiva centimetri mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: