Ripped Jeans 2021 (68 fotografii)

Ripped Jeans 2021 (68 fotografii)

Partea luminoasă și spectaculoasă a dulapului de sex feminin este blugi sfâșiată în care este confortabil în orice moment al anului. Ele sunt ușor devin parte a oricărui stil. În blugi cu găuri, puteți merge în siguranță în seara, umblați în ele la întâlniri, magazin pentru cumpărături.

În birou în blugi rupți – prea ușor. Este important să înțelegeți ce să combinăm și ce cantitate de găuri este acceptabilă. Aflați unde pot exista găuri pe blugi și cu ce să le purtați, puteți în articolul nostru.

Unde pot fi găuri?

Designerii văd modelele lor de blugi de panglică în moduri diferite. Unii preferă niște găuri mici, de exemplu, îngenuncheat, alții – blugi super-Holey.

Pe genunchi

Poate cea mai comună locație de aspect. Găurile de pe genunchi pot fi abia vizibile ca benzi subțiri cu margini. Dar majoritatea modeiului preferă găurile de dimensiuni medii la nivelul ceștii genunchiului. Astfel de găuri sunt decorate cu o margine lungă sau scurtă. Există opțiuni atunci când firele de diferite lungimi sunt distribuite ocazional peste gaură.

In spate

Jeans, sfâșiat înapoi, pot face ceapă elegantă și vor putea vorbi despre absența completă a gustului la hostess. Găurile din spate, distribuite pe întreaga înălțime a pantalonilor sunt mai puțin populare decât găurile din câmpul feselor.

În zona lui Yagoditz

Găurile din zona feselor pot fi aranjate atât pe buzunarele produsului, cât și pe blugi direct. Să spunem doar că blugi cu găuri în câmpul feselor nu arată estetic.

Dacă faceți găuri orizontale cu margini rupte pe buzunarele din spatele, va arăta frumos și elegant.

Asincron în față

Găuri, distribuite haotice pe tot lungimea blugiului arată luminos și sfidător. Ele sunt puse în viața de zi cu zi pentru mers sau relaxare în natură.

Este important să știți că pentru femei plus dimensiuni, opțiunea ideală va fi ruptă coaste drepte cu găuri verticale mici.

Pentru fete subțiri, blugi cu fante orizontale sunt potrivite. În orice caz, experiment cu îndrăzneală.

Modelele cu o talie copleșitoare

Talia supraestimată devine din nou tendință. Care este motivul revenirii unor astfel de blugi pe podiumuri? Aceste modele subliniază talia și pun accentul pe el.

Pentru a arăta spectaculos în astfel de blugi, învățați cum să selectați articolele dulapului

Deci, de exemplu, purtați blugi cu o talie copleșit, împreună cu o bluză monofonică. Ca accesoriu, selectați margele și / sau brățară non-larker.

Fetele cu forme luxuriante ar trebui să fie atent la blugi cu o talie copleșitoare, deoarece pot adăuga volum în linia abdomenului și a taliei.

Culorile blugiului cu o talie copleșit sunt diverse: de la albastru clasic și albastru până la nuanțe luminoase. Ele pot fi decorate cu amprente, margele sau pietre. În special arată spectaculos ca blugi când le adăugați, arătând frumusețea gleznei tale din întreaga lume.

Decor

Lucrurile la modă și decorată de a purta de două ori mai plăcute, deoarece designerii ne-au pregătit dungi sub formă de pietre, margele și dantelă pentru a crea un arc feminin și strălucitor.

Cu dantelă

Specios arată natural, dantelă de bumbac. Decorul de dantelă poate fi de diferite lungimi și dimensiuni. Aici designerii fanteziei sunt nelimitati. Fâșiile subțiri de-a lungul marginii sau a patch-urilor de dantelă mari, de-a lungul liniei gleznei sau pe buzunare, cusute cu cusături sau cusături cu cusături.

Dantelă, cusută din interior sub gaură – De asemenea, decor spectaculos al bluzelor tale. Dantelă orice culoare va arăta seductiv.

Cu margele

Ca o altă decorare de blugi de panglică, designerii oferă margele. Poate fi margele de dimensiuni medii cu o singură imagine, pot exista margele multicolore. Există modele cu margele de perle, care arată deosebit de inteligente.

Margelele pot fi distribuite de-a lungul întregii lungimi ale pantalonilor neuniform sau creează un model specific, de exemplu sub forma unei flori. În majoritatea modelelor de blugi rupte, margelele sunt cusute în jurul marginii găurilor, ceea ce face ca blugi să fie încă mai luminoase și mai interesante.

Cu pietre

Modelele cele mai strălucitoare și neobișnuite ale blugiilor de panglică sunt modele cu pietre și cristale. Pietrele care joacă culori diferite în soare sau spumante în lumina reflectoarelor pe disco, îi fac proprietarul reginei zilei.

Sfaturi pentru alegerea

Deci, cum să alegeți blugi sfâșiați drept și, în același timp, rămâneți elegante? Ascultați sfatul nostru.

  1. Fiți atenți la densitatea țesutului. Găurile pe denimile fine vor fi mai puțin spectaculoase decât pe dens.
  2. Dacă vă place blugi de lipici, dați preferință la pauzele verticale. În caz contrar, găurile orizontale vor fi pierdute pe fundul extins.
  3. Diferențele orizontale pe blugi Skinni vor arăta spectaculoase numai atunci când blugi se potrivesc. Dacă știți îngustele, atunci rupturile vor crește, iar blugi dvs. nu vor mai păzi spectaculos.
  4. Astfel încât cifra să pară și mai subțire, să alegeți blugi cu o talie copleșit în funcție de dimensiune.
  5. În blugi de marcă pe partea inversă a niturilor, precum și pe butoane există o etichetă a producătorului, la blugi fals nimic nu este scris.
  6. Buzunarul din spate al oricărui blug blugi este decorat.
  7. Lightning Clasp în blugi de înaltă calitate este întotdeauna făcută din metal de diferite culori, în conformitate cu ideea designerilor.
  8. Blocarea fulgerului trebuie completată de blocare, pentru a nu fi dezvăluită într-un moment inadecvat.
  9. Scoateți stanna în afară, uitați-vă la cusături. Ar trebui să fie dense și atinse, altfel cusăturile se vor dispersa la prima spălare.
  10. Luați o țesătură albă, o batistă, hidratează și ștergeți pantalonul. Deci, veți afla dacă blugi vor ridica.

Ce sa porti?

îmbrăcăminte

Regula principală pentru blugi sfâșiați: Cu cât este mai ușor partea superioară a arcului tău, cu atât mai mult efect arăți.

Stilul clasic vorbește pentru el însuși, dar uneori vreau să o diluam, deoarece iubitorii de stil clasic recomandă alegerea Gina cu cel mai mic număr de găuri. Jacheta și pantofii de stiletto vă vor completa arcul clasic.

Pentru plimbări zilnice urbane, un tricou sau un top în combinație cu papuci va fi perfect. Basels pot fi potrivite aici.

Bluza elegantă în culori calde sau imprimare mică, sandalele vă vor face arcul romantic. Adăugați la acest ambreiaj sau geantă mică pe o curea lungă.

Deasupra proporțiilor de neglijență și stil vor ajuta frumoasa top și sandale. Accent pe glezne datorită sandalelor Adăugați-vă imaginea de feminitate.

Tricou cu maneci lungi (umflate lungi) și blugi rupați – combinație curajoasă. Nuanțe galbene, roșii, albastre în combinație cu sacul lui Boho – arcul tău spectaculos nu va rămâne neobservat.

Amintiți-vă că atunci când creați orice stil de îmbrăcăminte, urmați „Regulile a trei culori”, nu vă supraîncărcați imaginea cu detalii mici

Ciorapi sau ciorapi nu sunt acceptabile pentru blugi rupți, deoarece un astfel de stil implică o demonstrație a picioarelor frumoase de sex feminin, și nu a produselor de cizme

Accesorii

Dacă ați ales blugi sfâșiați, atunci ar trebui să refuzați accesorii mari și puternice. În caz contrar, focul arcului dvs. va trece de la blugi la accesoriu. De asemenea, ar trebui să fie abandonat de o centură largă. Este mai bine să alegeți pungi de nuanțe ușoare. Portofoliul familiar este înlocuit pe un rucsac pentru a crea un stil casual.

Pantofi

Adidași și blugi rupați sunt combinația perfectă pentru stilul casual.

Cizme sau cizme și blugi sfâșiați – o alegere minunată. Cu toate acestea, dați preferință modelelor spațioase pe un călcâi mic sau „scăzut”. Blugi mai bine alegeți tăiat direct sau îngustat.

O combinație foarte interesantă de sandwichheels deschis pe un călcâi subțire cu blugi slabi cu panglică.

Rezervor de apă sau pantofi – o combinație excelentă cu blugi rupați. Apoi blugi mai bine uzată într-o versiune redusă.

Imagini spectaculoase

Ripped pe genunchi Jeans cu un tricou și un cardigan lung în culori pastelate vă va face imaginea feminină.

Săriți jacheta bombardier cu un accesoriu de modă, de exemplu, cu o eșarfă monofonică șifonică și o pungă mică de umbra calmă, atunci arcul dvs. va fi și mai eficient.

Curly Rhocker și blugi sfâșiați sunt inseparabili cu un tricou alb.

Pulover extins și blugi sfâșiați se diluează o pungă mare în tonul pantofilor. Ca pantofi – alegeți stiletto pantofi goi sau sandale.

Pentru vremea de toamnă, combinați un tricou alungit alungit sau pulover tricotat cu pantofi pe un călcâi.

Fete complete vă recomandăm să purtați blugi de panglică tăiat direct cu găuri înguste și verticale și oversis tricou.

Au rupt blugi pe genunchi în combinație cu jacheta albă și luffs Creați un stil clasic.

Torn Skinnie purta cu bluză luminoasă spațioasă și pantofi strălucitori pentru a crea un stil clasic.

Blugi sfâșiați au pus pe tricou în străinătate și bluză de vară ușoară pentru a crea un stil de tineret.

Tăiați frontul rupt scurtat, cu un pulover roșu cald și adidași luminari vor da o personalitate unică stilului dvs.

Blugi cu găuri, haina strălucitoare, sefonozze albe și sac în tonul hainei va face arcul tău de toamnă unic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: