Fuste cu margine – Creați o imagine tentantă

Fuste cu margine - Creați o imagine tentantă

Fringe este o panglică care are corzi libere, fire, diferite fibre sau altă suspensie numai pe o parte. Este fabricat dintr-o varietate de materiale: țesături, piele, lână, piele de căprioară, fire, perii sau margele.

Fiecare versiune a marginii este unică în felul lor, dă hainele de frumusețe și originalitate. De exemplu, marginile din piele dă fusta de moarte și stiluri. Hainele cu fire agățate vă permit să reîmprospătați imaginea.

Pentru a crea o imagine romantică, feminină merită acordată o atenție la margele de margele.

Denim

Fringe arată grozav cu denim, atât de mulți de modă, își refuză garderoba cu o fustă frumoasă de denim, cu o fringă. Poate fi purtat atât pentru a lucra, cât și pentru fiecare zi.

Acesta combină multe elemente ale dulapului, oferă imaginea feminității și a romanticității. Fusta denim se distinge de practică și de comoditate.

Piele de căprioară

Fusta de dormit apare pe podiumuri mult mai des decât din alte materiale, deoarece este un lucru universal. Suede este o piele catifelată subțire, care cu ușurință trece de aer și protejează împotriva umidității.

Astăzi, fusta de căptușeală și marginile sunt în tendință, astfel încât combinația lor va ajuta să pară elegantă. Fusta de căptușeală cu margine poate fi purtată cu bărci clasice, cămăși de sex masculin și decorațiuni perle, dacă veți lucra.

Pentru o plimbare sau o petrecere a timpului liber, cu o tandem magnifică, va fi o fustă de căprioară cu o jachetă denim sau bluză ușoară.

Este necesar să se concentreze pe fustă, toate celelalte elemente ale dulapului trebuie să o sublinieze, așa că nu purtați lucruri din piele cu ea sau haine cu modele luminoase sau flori. Preferința ar trebui să fie dată tonurilor neutre.

Piele

Fusta din piele de mai mulți ani este un element elegant, modern al unui dulap de sex feminin. Designerii lucrează în mod constant pe noi stiluri și forme, printre care un loc decent ocupă o fustă cu o margine.

Ea poate fi mini sau midi, oricare dintre opțiuni arată frumos, îndrăzneț și unic.

Culori populare

Negru

Fusta neagra este un lucru universal care este potrivit pentru crearea unei imagini in orice stil. Culoarea neagră poate fi combinată cu culori diferite. Opțiunea clasică este o fustă neagră și o bluză albă sau de cremă. Puteți ridica o cămașă sau o bluză pentru culoarea ochilor, pentru că orice tandem cu negru arată frumos și elegant. Mulți designeri de modă oferă fuste de piele neagră care le completează cu o margine neobișnuită.

alb

Fusta albă va fi un accent deosebit în crearea unei imagini la modă. Acest element al dulapului este perfect pentru timpul de vară. Într-o astfel de fustă, veți arăta întotdeauna inteligent.

Culoarea albă este perfect combinată cu multe nuanțe, dar cea mai bună soluție va fi negru, roșie sau albastră. Clasic Tandem Black Top și fundul alb arată frumos. Într-o astfel de costum, puteți apărea la locul de muncă sau la petrecere.

Dacă este necesar să dați imaginea de a muri și luminozitate, atunci o bluză roșie sau roz va fi o soluție excelentă la o fustă albă, cu o margine.

roșu

O opțiune chic pentru o imagine fermecătoare va fi o fustă roșie care arată luminoasă, îndrăzneață și la modă. Culoarea roșie poate fi combinată cu negru sau alb, deoarece o astfel de combinație de tonuri va prezenta întotdeauna o fată câștigătoare. Designeri oferă modele de lux de fuste de diferite lungimi, decorate cu franjuri, în timp ce acesta poate fi de o altă culoare.

Se pare foarte elegant, o fusta rosie cu franjuri negru. Sub un astfel de costum, puteți alege o bluză albă sau neagră, tricou sau top.

Ce sa porti?

Mulți designeri decora noi colecții de fuste cu franjuri original și elegant. Astăzi a devenit popular nu numai pentru a crea solemne și seara tinute, dar, de asemenea, utilizate în mod activ în decorarea imbracaminte casual.

Fusta cu franjuri este un element universal al dulapului, deoarece acesta poate fi combinat cu o varietate de lucruri. Acesta poate fi indispensabil în crearea unei imagini de afaceri. Fusta cu franjuri imbina armonios cu jachete stricte, de zi cu zi tricouri. Se pare la modă cu pulover sau bluza.

Printre diversitatea de pantofi vă puteți ridica atât pantofi stiletto și adidași confortabil.

Designerii prefera fuste mini cu mini sau lungimi midi. Deci, fusta de lungime medie este remarcabil combinat cu blaturi simplu tricotaje, jampers sau tricouri. Arata ca un elegant de top sau T-shirt, maturate pentru o curea curea cu franjuri. Fusta la genunchi armonizeaza frumos cu cămăși.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: