Rochie albastră – creați o imagine strălucitoare sau delicată spectaculoasă

Rochie albastră - creați o imagine strălucitoare sau delicată spectaculoasă

Toată lumea știe că „Întâlnirea de haine”, așa că în căutarea unui alt haine noi, uneori merită să ne gândim la ce fel de trimitere doriți să transmiteți celor care înconjoară prin hainele lor. Nu uitați ce fel de rochie face o femeie femeie.

Designerii moderni oferă o mare varietate de culori și stiluri de rochii de femei. Abundența modelelor fără dificultate vă permite să alegeți independent un aspect original interesant, care va accentua caracteristicile naturale individuale ale figurii dvs. Una dintre culorile preferate, ambele blonde și bruneturi, este albastră și nuanțele sale uimitoare.

Tints

Potrivit declarațiilor psihologilor, din copilărie, suntem obișnuiți subconștient că lucrurile roz sunt doar pentru fete și albastru – pentru băieți. Prin urmare, dacă aveți dorința de a fi un laptop – purtați cu îndrăzneală roz. Dacă scopul dvs. este „al tău” într-o companie de sex masculin, atunci cel mai potrivit va fi o rochie albastră.

Albastrul are o variație uriașă de nuanțe: de la lumina celeste, aproape transparente, la o adâncime și răcire saturată. Prin urmare, atunci când alegeți o rochie de această culoare potrivită exact pentru dvs., bazați pe culoarea aspectului.

Blând

Nuanțele blânde se vor potrivi lumina senzuală a culorii de vară „de vară”. Este de dorit ca rochia să aibă efectul unui val sau a blurului.

Nuanțele de licitație sunt în special expresive pe blondele cu ochi albaștri. Această culoare adaugă ochii strălucirii, le face mai expresivi. Prin urmare, accentul principal în machiaj face pe expresivitatea viziunii. Nu uitați să pedepsiți genele. Buzele sunt ușor umezite cu sclipici delicat, cu efectul „stroit de apă”. Iar imaginea poate fi considerată completă.

Întuneric, rece

Dacă o femeie este câștigătoarea culorii „iarnă”, atunci merită să luați o cea mai tare umbră saturată sau aproape de gheață de albastru.

Rochia de această culoare se întâmplă atât de zi cu zi cât și seara. Nu vă fie frică de imaginea „reginei de zăpadă”.

Într-o astfel de rochie neobișnuită, prințul fabulos vă va găsi întotdeauna, și apoi, ca într-un basm, va încălzi inima rece cu îmbrățișările sale calde.

Această umbră este foarte iubită și fete cu părul roșu.

Citește mai mult  Rochie fără curele - Misteriozitate și seducătoare

Ceresc și luminos

Blue ceresc – una dintre cele mai frumoase nuanțe naturale. De aceea este atât de popular în rândul designerilor eminenți.

Rochia cerească arată foarte bine pe fete tinere.

Această umbră este ideală pentru o rochie de absolvire în podea. Va accentua din nou ușurința, agresiunea și farmecul fetei, care este inerentă numai de tineri fecioare. Combinând rochia de umbră cerească cu decorațiuni de aur, orice absolvent va câștiga cu ușurință titlul de „Regina Bala”.

Unele nuanțe

Dacă nu sunteți un fan al modelelor monofonice, atunci ar trebui să acordați atenție combinației contrastante a culorilor adiacente. Foarte des, designerii recurg la o astfel de tăietură în modelele siluetei montate: inserțiile laterale sunt făcute în tonuri mai luminoase sau întunecate. O tăietură similară accentuează perfect silueta, făcându-l și mai elegant și mai subțire. În același timp, partea principală a rochiei este cusută din țesutul de tonuri mai ușoare.

O altă opțiune – o rochie albastră ușoară în stilul „țării”, a scăzut cu o curea de piele subțire. De obicei, o astfel de rochie are o imprimare florală mică a unei umbre tridimensionale contrastante, care subliniază din nou orientarea stilistică selectată.

Floral Print arată în mod eficient și într-o cușcă.

Turcoaz

Turcoaz Hue pare deosebit de lux pe fete cu părul roșu. Această opțiune de culoare este potrivită atât pentru o fată, cât și pentru o femeie și nu are restricții de vârstă.

Asocierea cu flori

cu gri

Orice culoare este combinat cu un număr de culori acromatice: alb, negru și gri. În cazul unei combinații de albastru cu gri, veți obține contrastul așa-numita simultană. Gray nu va distrag atentia, ci, dimpotrivă, subliniază toate avantajele culorii albastre selectată, va face mai saturate.

cu albastru

Combinația de albastru și albastru este aproape clasic.

cu alb

Una dintre cea mai bună combinație de albastru cu alb . Acesta poate fi rochie stil retro în alb mazare. Nu are curele, dar este evidențiată printr-o fusta multistrat luxuriant. completat imaginea este în mod logic capabil de tijă rag alb legat pe cap. O altă opțiune interesantă pentru tinerele fete – ridica o rochie alb-albastru în stilul „Babi-Doll“. opțiunea perfectă pentru cei care nu sunt gata să crească încă.

Este imposibil să menționăm combinația de albastru cu aur și bej. Acestea sunt variații foarte elegante pentru ieșirea de seară.

Citește mai mult  Fusta cu pantofi, cizme și cizme - Secrete de combinații elegante

Apropo, accesoriile și pantofii bej – cea mai frecventă soluție pentru rochia albastră.

Cu negru

Rochii albastre sunt perfect combinate cu elemente auxiliare negre (de exemplu, cureaua, accesorii). Negru poate fi prezent în decorarea rochiilor însuși (guler, kant, finisaj). Uită-te cu îndrăzneală la modelele cu modele geometrice negre, care sunt descrise pe fundalul unui fundal albastru luminos. Geometria la modă poate fi localizată în unele locuri. Dar, cel mai adesea, este recuperată și repetată repetată. O astfel de ornament complexă se fixează imaginea dinamică. Rochie similară va avea femeia energetică voluntară morală.

Cu roz

Culorile albastre și roz se ridică perfect în ansamblu.

Aici este singura regulă: un roz saturat are sens să se combine cu un ton albastru saturat. Și albastru palid – fără eșec cu roz pal.

Cu roșu

Focul și gheața este o combinație de o rochie albastră strălucitoare cu accesorii roșii atrăgătoare. Aici este regula – culoarea roșie ar trebui să fie doar ca un accent, dar nu tonul principal. În caz contrar, aspectul de modă extravagant se poate transforma în vulgar.

Cu mâneci

Femeile cu mâini pline destul de costum saturat albastru rochie cu un maneci „bat”. Acest stil se ascunde și alte defecte ale figurii. Un astfel de model acordă libertății mișcărilor. O opțiune bună pentru călătorii în acele locuri în care trebuie să vă deplasați în mod activ, de exemplu, într-un club de noapte.

Variantele de seară de nuanțe albastre de rochii pot avea mâneci transparente cu manșete, sau, dimpotrivă, ondulate gratuit. Rochii de vară de albastru au adesea „lanterne”, care dau rău și o nevinovăție de fată. Dacă aveți umeri largi, atunci ar trebui să evitați mâneci luxuriante. Dar pe un tânăr subtitlu, un model particular de rochii cu mâneci înalte va fi perfect.

Lungime

Lung

Rochie lungă albastră trebuie făcută din materialul aerian și ușor. Deoarece această culoare este asociată cu mediu ceresc, pur și simplu nu poate fi greu și masiv. Dantelă, sifon, atlas, mătase și alte materii ușoare.

Criminarea multiplă a rochiei cerești nu o va face greu și masivă. Dimpotrivă, ei vor crea o imagine a unui nor de lumină ceresc. În special arată în mod spectaculos rochii de seară de tonuri albastre, brodate cu perle albe mari sau pietre de nuanțe neutre.

Midi

Cocktail Rochie, Opțiune de succes pentru petreceri corporative sau evenimente seculare. Heelul înalt va da încredere, liniile de mers și își fac proprietarul Steaua de seară.

Citește mai mult  Modele și stiluri din Sarafan

Un scurt

Rochii scurte de nuanțe albastre sunt deosebit de bune pentru vacanțele pe plajă. Poate fi o tunică complet scurtată sau o rochie pe curele subțiri, realizate din viscoză – placă plăcută la corpul materialului. O astfel de rochie este perfectă pentru o vacanță pe plajă.

Modele populare și bastoane

Nu primul an în popularitatea în rândul tinerilor se bucură de rochii de la denim. Ele au în principal o tăietură liberă sau o siluetă în formă de formă. Orice distribuitor major din colecțiile lor are câteva astfel de opțiuni.

Rochie de siluetă clasică „Hourglass” arată grozav în timpul iernii și vara. Se răcește într-o seară răcoroasă de vară, îl combină cu o haină albă și, în timpul iernii, ia-o cu un cardigan de bej încălzit și bate accesorii potrivite.

Accesorii

Decorațiile de aur sunt perfect combinate cu costumul albastru. Pentru o imagine mai luminoasă, adăugați margele mari de brusali vii. Când accesoriile masive nu sunt la locul. Într-o astfel de moment, nuanțele mai puțin masive și mai modeste vor fi potrivite, de exemplu, bej neutru, adecvate peste tot.

Pantofi

Pantofii trebuie să fie combinați în mod concis cu restul ansamblului. Când alegeți pantofi, acordați atenție confortului de pantofi. Dacă sunteți dificil să mergeți pe tocuri, este mai bine să le evitați. În acest caz, mântuirea este relevantă nu platforma de primul an. Se adaugă centimetrele lipsă ale picioarelor, dar lasă picioarele în confort.

Nu aveți nevoie de un ansamblu dintr-o rochie albastră și bijuterii albe pentru a selecta, de exemplu, pantofi roșii. Mai bine dacă accesoriile și geanta vor avea o culoare similară cu pantofii. Dacă este dificil pentru dvs. să determinați alegerea culorii de pantofi adecvate, dați preferință culorilor monocrome: negru, alb sau gri. Versiunea gri festivă – pantofi de argint cu sclipici metalice.

Machiaj

Blondele cu ochi albaștri sunt umbre de bronz potrivite. Ei pot face mai expresii cu ochii clară. Dacă nu folosiți umbre, strângeți subteranul intern cu un creion alb. Culoarea albă perfectă perfect albastru, făcându-l și mai bogat. În ceea ce privește Rumyan, aici artiștii experimentați de machiaj sunt de acord că nuanțele roz sunt corelate armonios cu un ton albastru rece al rochiei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: