Jeans cu o talie copleșitoare

Jeans cu o talie copleșitoare

Printre varietate de modele de blugi de femei, blugi cu o talie supraevaluată ocupă un loc special. Din momentul în care acest model a văzut mai întâi lumina, este uitat, apoi dobândește din nou popularitatea fostară, dar nu va ieși niciodată din modă pentru o lungă perioadă de timp.

În ultimele câteva sezoane, blugi cu o linie supraestimată a taliei au fost deosebit de relevante. Acest model a reușit să aprecieze foarte multe fete, deoarece ea atașează un farmec unic de figură, simulând forme feminine luxoase.

Citiți mai multe despre caracteristicile și soiurile de blugi de înaltă potrivire, citiți în articolul nostru actual.

Ce este o „talie supraestimată”?

Talie grea, aterizare înaltă, centura corsetului – toate aceste definiții, în esență, înseamnă același lucru și sunt folosite pentru a descrie modelul de blugi (pantaloni sau fuste) cu o centură, talie strâns de strângere.

Înălțimea centurii depinde de modelul specific: unele blugi sunt fixate imediat sub piept, altele – la nivelul buricilor.

Cui se potrivește?

Blugi cu o talie copleșitoare au un efect aproape magic pe care majoritatea modaneștii sunt cunoscute despre. Ei pot schimba vizual proporțiile formei: faceți deja talia și șoldurile – mai mult. Astfel, chiar și o fată cu forme, îndepărtată de ideal, poate pentru câteva ore pentru a deveni un proprietar fericit al unei figuri de tip „Hourglass”.

Cu toate acestea, astfel de blugi sunt potrivite, din păcate, nu toată tânăra doamnă. Cele mai bune din toate acestea stau pe fete de înălțime medie și mai sus. Fetele mici pe care le fac chiar mai mici prin măcinarea câțiva centimetri de creștere. Silueta de blugi cu talie înaltă ar trebui să aleagă prudență: Skinni Skinny și frumusețe completă – modele drepte sau ușor sacrificate.

Modele

Oferim atenția dvs. o selecție de modele cele mai de succes și interesante de blugi cu o talie copleșitoare.

Clasic

Când stilistii și designerii de modă vorbesc despre blugi clasici, atunci ei înseamnă de obicei Pantaloni de la denim albastru, pictate uniform, fără scuffs, găuri, appliques, strasuri și alte decorațiuni. Pentru astfel de blugi, se caracterizează o siluetă directă și o aterizare medie sau înaltă. Un model similar poate fi un element de garderobă de afaceri: este perfect combinat cu cămăși stricte, jachete și pantofi cu barca.

Semne

Blugi slabi, șolduri și picioare strânse, arata incredibil de eficient, dar numai pe fete care au kilograme suplimentare pe aceste părți ale corpului.

Doamnelor cu forme luxoase Se recomandă să dea preferință modelelor directe, ușor îngustată – astfel de pantaloni ascund completitudinea perfectă, în ele veți arăta elegant și elegant.

Larg

blugi largi cu o talie copleșit – salut-l de la ’90 nu atât de îndepărtat, atunci când toate mods căutat să achiziționeze pantaloni „banane“ sau „conducte“. Din moment ce moda modern este din ce în ce se referă la tendințele din acel timp, atunci acest model devine din nou relevant. Dar să poarte astfel de blugi în timp ce doar câteva fete sunt rezolvate, majoritatea preferă în continuare „iubitii“ mai puțin extravagante.

Citește mai mult  Dulciuri pentru adolescenți

Ciocnire

Acest model amintește despre Disco Epocă, cu care cele mai multe dintre fashionistelor de azi sunt familiarizați cu doar primul. Blugi blugi au o serie de avantaje: ele trage vizual forma și de a face picioarele mai subțiri, astfel încât astfel de pantaloni sunt ideale pentru frumusețile complete.

Cei care sunt jenat de coapse volumetrice ar trebui să acorde o atenție la modelele blugi cu coapsa lipici – acestea masca acest mic dezavantaj.

Modelare

Modelarea hainelor au apărut în magazine relativ recent și nu a reușit încă să obțină o mare popularitate de la fetele noastre. Pe lângă lenjeria corectivă, blugi de modelare sunt concepute pentru a ascunde unele dezavantaje și a sublinia avantajele figurii.

Un astfel de efect se realizează datorită materialelor dense, inserțiilor elastice, prelucrării speciale de tăiere și cusăturii. Puteți cumpăra blugi de modelare nu numai în magazine specializate, dar în multe buticuri la modă.

Decor

Alegerea de blugi cu o talie copleșitoare în magazine și cataloagele de îmbrăcăminte este doar imensă. La care modelele laconice par plictisitoare, vă puteți sfătui să acorde o atenție blugiilor cu diferite elemente decorative. Luați în considerare câteva dintre cele mai populare modalități de decor.

Cu broderie

Broderia este probabil una dintre cele mai consumate moduri de decorare a îmbrăcămintei. Desigur, puteți achiziționa un model cu o broderie deja terminată realizată pe echipament special. Dar, în primul rând, astfel de blugi sunt acum destul de rare, iar desenele pe ele sunt de obicei brodate, nu deosebit de interesante. În al doilea rând, broderia din fabrică nu arată atât de impresionantă ca fiind făcută de propriile mâini.

Prin urmare, dacă aveți cel puțin puțin sens în lucrul de ac, aveți ocazia să obțineți un blugi unic, elegant, cu o imagine aleasă la gustul dvs.

Cu margele, pietre

Fanii de strălucire și strălucire vor fi cu siguranță ca blugi cu o linie de talie copleșitoare, decorată cu straturi spumante și margele luminoase. Astfel de blugi pot deveni chiar un element al unei rochii festive – trebuie doar să alegeți partea dreaptă și pantofii. Dacă nu vă place să purtați o mulțime de producție în masă, este posibil să oferiți o imagine imaginii, decorarea blugiilor preferați cu propriile mâini. În plus față de pietre și margele, puteți folosi și margele și fețe. Pietrele de straturi pot fi cumpărate pe o bază autoadezivă, dar cu un alt decor va trebui să-l bată, dar rezultatul merită.

Cu găuri

Leaky Jeans – una dintre principalele tendințe ale acestui an.

Frecare, cârlige, fringe și tăietori decorează blugi toți cei care se străduiesc să urmeze moda. Dacă blugi anteriori cu găuri purtând fete predominant tinere, astăzi și femeile adulte au observat în cele din urmă pe acest model actual.

Citește mai mult  Chifon tricouri

Blugi de blugi pot fi cumpărați gata, dar puteți da o vedere elegantă asupra pantalonilor tăi iubiți.

Pentru a obține tăieturi frumoase, trebuie să știți mai multe secrete de pricepere. Puteți citi mai multe despre acest lucru în articolul „Cum să faceți blugi cu mâini proprii?”.

Culori populare

Culorile blugiului cu o talie copleșit pot fi, de asemenea, foarte diverse, pe lângă modelele clasice de la denimul albastru, puteți găsi modele pictate în toate culorile curcubeului. Cu toate acestea, cel mai adesea, Fashionista oprește alegerea dvs. într-una din următoarele opțiuni:

Albastru

Albastru și toate nuanțele sale sunt considerate de colorare standard pentru îmbrăcămintea denim. Avantajul blugi albastru și albastru este că sunt combinate cu îmbrăcăminte absolut toate culorile. Prin urmare, problema alegerii de topuri sau pantofi la blugi albastre nu apare niciodată.

Negru

Blugi negri aleg de obicei pe cei care preferă stiluri clasice și de afaceri în haine. Ele sunt perfect combinate cu jachete stricte, veste și bluze elegante. Blugi negri cu o talie copleșit va face vizual câțiva centimetri mai subțire, mai ales dacă le purtați cu pantofi cu toc înalt.

roșu

Hainele roșii sunt alegerea acestor fete care iubesc să fie centrul atenției universale. Femeia în blugi roșii cu aterizare înaltă va prinde cu siguranță admirarea privirilor de sex masculin. Dacă nu vă plac culorile strălucitoare, aruncați o privire la modelele de nuanțe de roșu: lingonberry, vin, burgundy și t.D.

Nuanțe ușoare

În sezonul cald, mulți dintre noi refuză hainele întunecate, dând preferință culorilor luminoase și luminoase. Și nu numai în acele emoții plăcute care ne dau astfel de lucruri, dar și în faptul că în căldură corpul nostru este mult mai confortabil în hainele strălucitoare. Pentru primăvară și vară, fetele dobândesc adesea modele de blugi albastre și albi cu o talie copleșitoare.

Albastru

Blugi lumina albastru culoare arata foarte blând. Ele sunt bine armonizate cu lucruri luminoase, culori întunecate și strălucitoare, astfel încât acestea pot fi considerate o îmbrăcăminte cu adevărat universală. Modele foarte frumos și neobișnuit de la blugi albastre cu inserții de dantelă.

alb

Blugi albi cu o linie de talie copleșitoare sunt deosebit de spectaculoase în combinație cu vârfuri luminoase, burtered tummy sau reumplute pentru centură. O astfel de costum este cea mai potrivită opțiune pentru recreere. Imaginați-vă cât de strălucitoare și expresive vor fi fotografiile dvs. din vacanță!

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea modelelor de blugi pentru femei cu o talie copleșitoare este atât de mare încât într-o varietate de opțiuni este foarte ușor să se confunde. Luați o soluție adecvată pentru a ajuta sfaturile experților de modă.

Pentru fete mari

Doamna High, subțire, de obicei, nu are probleme cu alegerea blugiilor. Parametrii modelului le permit să pară grozav în aproape orice haine. Pe figura acestui tip de blugi cu o talie copleșitoare arata ca este imposibil. Subliniați avantajele figurii cu ajutorul unei siluete îngustate. Cu o creștere ridicată, vă puteți permite să expuneți blugi de mai jos – acum este foarte la modă.

Pentru a se potrivi cu blugi cu aterizare mare. Se recomandă purta o tunică gratuită, bluze de zbor, topuri spațioase și tricouri.

Pentru scăzut

Doamnelor miniaturale tinere, alegerea blugiilor pe figura este mai greu, deoarece majoritatea modelelor sunt proiectate pentru o creștere nu mai mică de 160 cm.

Citește mai mult  Rochie cu lewans - imagine jucăușă și romantică

Pentru fete mici, cele mai importante atunci când cumpărați blugi cu o talie copleșitoare este de a găsi un model care să facă picioarele mai lungi. Acest lucru va ajuta stilul corect: blugi ar trebui să fie fie îngustate, fie drepte. Modele largi și pliate lăsate deoparte – în ele veți părea chiar mai mici.

Jeans pentru moda redusă nu ar trebui să aibă cusături orizontale sau modele. Numai liniile verticale vă adaugă vizibil creșterea.

Cu ce ​​și cum să purtați?

Majoritatea stilistului sunt unanimi în opinia că blugi cu o talie copleșit necesită pantofi pe un călcâi. Prin urmare, pantofii, sandalele și cizmele vor deveni o pereche ideală pentru acest model. Dacă din anumite motive nu vă puteți permite călcâiul înalt, alegeți pantofi, picioare de extensie vizuală. Un astfel de efect are, de exemplu, pantofi de balet și mocasine de bej.

În ceea ce privește partea superioară a costumului, poate fi aproape orice. Dar trebuie amintit că, cu blugi pe o centură mare ar trebui fie să fie scurtate lucruri, fie cele care pot fi condamnate. Dacă vă puteți lăuda cu o burtă frumoasă, asigurați-vă că achiziționați un scurt blugi de top + pentru vara.

În loc de un vârf, vorbind din abdomen, puteți purta o cămașă și legați-o cu un nod pe talie.

În timpul răcoros al anului, blugi cu o talie supraevaluată pot fi combinate cu pulovere, pulovere și bluze. Dacă un cod de îmbrăcăminte de birou permite, în blugi clasici cu aterizare înaltă, este foarte posibil să apară la locul de muncă. Pentru a crea o imagine de afaceri, combinați astfel de blugi cu jachete stricte, jachete sau veste.

Imagini spectaculoase

Luând blugi blugi cu o talie copleșitoare, puteți crea o mulțime de imagini într-o varietate de stiluri. Vă invităm să evaluați mai multe ceapă frumoase și interesante care demonstrează posibilitățile acestui model de blugi.

Imaginea este prima: Blugi fără albastru deschis albastru, au pornit gleznele, în combinație cu un top scurt. Pălărie mare, sandale masive, sacul vrac, bijuterii din piele – toate accesoriile negre, imaginea atât de complexă, este percepută foarte ușor.

Imaginea celei de-a doua: Blugiul îngustat de zăpadă albă arată spectaculos complet, cu un vârf de culoare galbenă, contrastați și sandale negre.

Imagine a treia: Tinuta format din strans tenta blugi de cerneală și un tricou albastru denim este completat cu detalii luminoase – pantofi Almy și o geantă de mână în miniatură de aceeași culoare.

A patra imagine: Albastru iubitii siluetă drepte arate bine cu o cămașă albă și simplu cardigan lung cu ornament floral in culori alb-negru. Complement imaginea de pantofi pe o talpă plată, sac negru și ochelari de soare rotunde.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: