Pantaloni cu o talie copleșitoare

Pantaloni cu o talie copleșitoare

Pantalonii cu talie suprapusă sunt una dintre cele mai populare, feminine și elegante pantaloni de femei la modă. Ele sunt adecvate în orice situație. Ei au un efect corectiv și formează o siluetă feminină. Ele sunt perfect combinate cu haine din diferite stiluri.

Cui se potrivește?

Se înșeală să credem că pantalonii cu potrivire ridicată sunt modele exclusiv cu o linie de talie practic sub piept. De fapt, centura unor astfel de pantaloni trece exact de-a lungul taliei sau ușor deasupra. De aceea, un astfel de model se potrivește aproape tuturor femeilor, indiferent de creșterea și complexul lor.

Doamnelor cu forme luxuriante care merită să-și acorde atenția asupra modelului clasic de pantaloni negru, albastru, gri închis. Este recomandabil să alegeți pantaloni fără buzunare de patch-uri și alte elemente decorative mari. Pantaloni perfecți cu frați de vârf și drepți. O astfel de siluetă vă permite să scoateți vizual cifra și să o faceți mai elegantă.

Doamnelor subțiri pot alege pantaloni cu diverse decorațiuni și adăugiri decorative. Poate fi curele mari, curele luminoase, suspendatori, buzunare de formă neobișnuită, aplicație, broderie, decorațiuni de stras și t.D.

Pantaloni cu o talie copleșit va deveni o descoperire reală pentru doamnelor cu câțiva centimetri în talie și abdomen. Aterizarea înaltă în acest caz va servi drept corsetă. Un astfel de model va lua o burtă mică, accentuează efectiv talia și linia șoldurilor.

Titularii de șolduri înguste pot fi sfătuiți să acorde o atenție lor la modelele cu Coquette, pliuri sau capace talie. Astfel de pantaloni face vizual solduri mai larg, iar cifra devine mai proporțională.

În cazul în care soldurile sunt prea largi, atunci modelele defalcate în funcție de vedere vizual pentru a le reduce.

fetele in miniatura nu ar trebui să se oprească alegerea lor pe modele de pantaloni scurtate cu aterizare ridicat. Ei par scurt în ele, iar cifra este ghemuit.

Citește mai mult  Pantaloni cu mansete

Avantaje

Avantajele generale ale pantalonilor cu talie copleșit includ:

 • Crearea Silhouette „Clepsidra“+
 • corecție vizuală a cifrelor+
 • Stilul clasic, universal pentru orice situație.

Modele

Gama model de pantaloni cu talie copleșit nu este diferit de modelele obișnuite. Acesta prezintă toate cele mai multe stiluri celebre și populare.

 1. Pantaloni clasici. Reprezintă un model de tăiere directă cu săgeți sau fără a le.
 2. Pantalonii rupte tind să se potrivească talie și diverg carte de la linia de șold, fie genunchiului.
 3. pantaloni stramti sunt realizate din tesuturi elastice. Un astfel de model este un bine adiacent corpului de-a lungul întreaga linie a coapsei și a picioarelor.
 4. Pantaloni banane. Pentru Croitorie lor, sunt folosite materiale care sunt bine drapată: atlas, tricotaje, lână și t.D. Reprezentați pantaloni volumetrice la carte de sus și îngustat.
 5. pantaloni impreuna. De obicei, au o lungime de la glezna sau un pic mai mare / mai jos.
 6. pantaloni largi. Modelul extins de la linia de centura. Mai ales arate spectaculos astfel de pantaloni din lumina, care curge țesuturi.
 7. Pantaloni cu plite. Un design interesant subliniază atenția pe șolduri și vizual reduce talie datorită numeroaselor pliuri volumetrice și umflături pe centura.

Culori populare

Pantalonii sunt o parte indispensabilă a imaginii de afaceri și de zi cu zi. Prin urmare, pentru ei este relevant atât gama de culori clasice, cât și alte culori, populare în sezonul modern.

Pantaloni negri

Model de bază care poate fi găsit în aproape orice garderobă de sex feminin. Pantaloni negri cu aterizare înaltă, analizează în mod corespunzător o întâlnire de afaceri, o petrecere de tineret, un eveniment festiv sau o plimbare de oraș. Pantalonii negri sunt perfect combinați cu bluze, topuri, cămăși, jachete de tot felul de stiluri.

pantaloni albi

Un alt element al dulapului de bază, care este perfect combinat cu lucruri de culoare și stil diferit. Pantalonii albă de zăpadă arată întotdeauna foarte inteligent și feminin. Combinat cu un pantalon alb elegant poate face un costum festiv pentru un eveniment solemn.

Citește mai mult  Costum National Buryatov

Tricou de vară strălucitor, cu o imprimare veselă, împreună cu pantaloni scurți albă, reprezintă un mare kit de vară pentru fiecare zi.

Nuanțele pastelate nu au ieșit din modă de mai mulți ani. Pantaloni de corali moi, piersic palid, albastru ceresc, verde deschis, roz, liliac și alte tonuri inadecvate sunt foarte potrivite pentru perioada de primăvară-vară. Foarte relevante și pantaloni realizați în culori neutre, cum ar fi gri deschis sau bej.

Loverul de nuanțe bogate pot încerca pe cele mai populare pantaloni de umbra roșie, galbenă, cărămidă, muștar, culoarea valului marii și tona.D. Pantalonii strălucitori arata grozav în combinație cu tricoul alb de zăpadă sau de sus.

Sfaturi pentru alegerea

 • Când alegeți un pantalon cu o talie copleșitoare, trebuie să vă asigurați că s-au așezat exact pe figura. Modelul este prea mic pentru a pune presiune și pentru a trage corpul, formând pliuri urâte pe stomac. Pantalonii prea largi vor da un volum inutil și centimetri în exces de talie și șolduri.
 • Slender, fetele mari pot ridica orice model de pantaloni crezut, indiferent de lungime, stil, culori și elemente decorative sau decorațiuni.
 • Doamnele complete ar trebui să acorde atenție pantalonilor culorilor întunecate și discrete. Nu alegeți pantaloni cu elemente decorative mari, buzunare false și t.D.

Ce sa porti?

Pantalonii cu o talie copleșitoare sunt minunate pentru a crea un stil strict, de afaceri în haine. O adăugare demnă de ei va fi o bluză clasică, tăierea directă a unei cămașă laconică, vârf feminin. Ele pot fi purtate reumplute sau ochi. Completați imaginea unui sacou elegant sau a unui cardigan elegant. Ca un pantof potrivit, puteți ridica pantofi cu toc înalt. În combinație cu tocurile, pantalonii cu o talie copleșitoare fac o siluetă și mai subțire, iar picioarele sunt lungi.

Pantalonii cu potrivire ridicată sunt perfect combinate cu vârfuri scurte sau bluze. Dar un astfel de kit necesită forme perfecte: o talie subțire, o burtă plată și o frumoasă linie de coapsă. Dacă linia coapsei nu este în întregime ideală și există kilograme suplimentare pe talie, este frumos și deghizat elegant zona de probleme va ajuta bluza elegantă și feminină cu Bas.

Citește mai mult  Organza Rochii - Transparență și festivitate misterioasă

Dacă pantalonii efectuează o sarcină corectivă, atunci puteți ridica o bluză magnifică sau o cămașă de tăiat gratuit. Cureaua largă va accentua talia și va tăia liber atenția de la centimetri în exces în abdomen sau șolduri. Pantofii de înaltă călire vor face o imagine mai luminoasă, iar pantofii pe o talpă plat va da un pachet mai informal și mai liber.

Una dintre combinațiile cele mai spectaculoase și elegante este un set de pantaloni cu o bluză transparentă făcută într-un stil clasic sau romantic. Pantaloni Este de dorit să ridicați monofonic – negru, alb, albastru, roșu și o bluză poate fi oricare. Culori clasice, tot felul de imprimare, combinație de mai multe culori și t.D.

În timpul răcortor al anului până la pantaloni din țesuturi dense, puteți pune o schiță a unui turtleneck monofonic, bluză, jumper din tricotaje moi și t.D. Explorați imaginea cizmelor elegante glezne sau cizme îngrijite pe un încălzitor mic.

În sezonul fierbinte, puteți ridica un tricou luminos, tricou multicolor sau top frumos. Sandale pe o platformă înaltă sau călcâi, sandale ușoare, pantofi de balet și tone sunt potrivite ca pantofi.D.

Imagini spectaculoase

Pantaloni de zăpadă albă ușor sacrificat și o bluză elegantă fără mâneci, cu un basque face un set foarte elegant, feminin, ideal pentru orice situație.

O opțiune excelentă pentru vară friptă: pantaloni strălucitori de culoare galbenă + benzină scurtă + Sandale albastre pe vârful înalt.

Costum elegant în fiecare zi: pantaloni verzi spartă + pulover albastru albastru.

Un set foarte interesant este împreună pantaloni scurți de lumină bej, de sus cu o imprimare non-zăbrească și o haină de sex masculin negru. Opțiune elegantă și nontrivială pentru fiecare zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: