Jumpers negru

Jumpers negru

Negru – culoarea clasică și, fără îndoială, toată lumea are lucruri negre în dulapul lor. Așa că am decis să vorbim despre unul dintre aceștia, și anume despre dulapurile negre.

Acesta este un lucru universal indispensabil. În ciuda faptului că acesta este unul dintre lucrurile de bază, este foarte important să știți cum să o purtați drept și cu ceea ce să combinăm.

Modele

Black Jumper – o alegere frumoasă pentru răcirea meteo. Pentru fericirea noastră, avem de la a alege, gama de modele este diversă.

În primul rând, acordați atenție siluetei – strâns sau gratuite. Este important să se ia în considerare avantajele și dezavantajele figurii, subliniază sau, dimpotrivă, ascundeți-le.

Apoi, un rol important este jucat de decuparea jumperului. Acesta poate fi rotundă, ovală, în formă de V, „barcă“ sau „în gât“. Toate tipurile de decupaje sublinia volume de top. Rotunde și ovale aspect foarte natural. Decolteul în formă de V accentuează pe piept și vizual lengthes gâtului.

Acordați atenție la tipul de împerechere, acesta poate fi un mare sau mai puțin mare. Rețineți că cea mai mare mamelonul adauga centimetri in plus pentru silueta ta.

Lungime De asemenea, contează. Jumperul poate fi scurtat sau stil alungit.

Desigur, jumperii negre nu sunt doar Monophonic. Ele sunt adesea decorate cu imprimeuri la modă, inscripții, strasuri, margele cusute și alte detalii. opțiuni elegante sunt utilizarea de fire lucioase atunci când vâscos.

Fiți atenți la textura produsului. Cele mai populare – cașmir, lână cu adaos de mătase sau cașmir.

Ce sa porti?

Negru este perfect combinat cu lucruri negre, gri și albastru monofonice. Astfel încât negrul nu arată sumbru, diluează imaginea cu accesorii luminoase, ia o geantă de umbră strălucitoare.

Citește mai mult  Decât soarele neobișnuite rusești?

Cu toate acestea, nu trebuie să fie familiarizat cu culorile clasice ale SUA, jumperul negru arată, de asemenea, excelent în combinație cu elemente luminoase de dulap.

Puteți purta un jumper în viața de zi cu zi, combinând cu multe lucruri. Poate fi blugi de orice model – clasic sau shabby. Și pot exista pantaloni – modele slabe sau duzagen. Pantofi – atât pe tocuri, cât și pe o talpă plat, precum și într-un stil sportiv.

Acordați atenție unei reguli – dacă ați ales un jumper în vrac, fundul trebuie să fie lipsit de volum și viceversa.

Jumperul negru poate fi pus pe o cămașă. Multi-strat – tendință foarte de modă. Acest kit este aplicabil atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în birou sau în studiu. Sub acest kit excelent Lofer, așa-numitul stil englezesc.

Pentru stilul de afaceri, o combinație de pantaloni strict tăiate sau fuste genunchi înguste. Opriți alegerea pe pantaloni cu săgeată siluetă dreaptă sau lipici, purtați jumper negru cu un gât V. De la pantofi – stilettos sau pantofi de călcâi de înaltă rezistență.

În sezonul rece, pe partea de sus, puteți purta o haină, o triplă sau o jachetă. Nu excesul va fi o eșarfă de contrast.

Dacă ați ales modelul de jumper alungit, puteți purta cu jambiere. Acesta este un set confortabil pentru mersul pe jos sau excursii Țară. Finalizați imaginea cizmelor sau șocurilor înalte.

Nu uitați de accesorii. Cu echitatie negru aveți libertate deplină pentru experimente. Uită-te perfect la accesoriile de nuanțe luminoase, precum și aur.

Ți-am dat recomandările de bază, iar acum coada este a ta. Top garderoba ta pentru un cuplu de modele noi și de a crea imagini noi.

Citește mai mult  Jacheta sportivă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: