Pantaloni de catifea

Pantaloni de catifea

Catifea este un nou material curent. Ai fi putut observa că multe haine diferite din această țesătură au apărut în magazine, aici și fuste, jachete, și, desigur, pantaloni! În plus, ele sunt elastice, nu faceți mișcări deloc, sunt foarte confortabile în ele.

Produsele din acest material au fost iubite de mulți, pentru că din cauza densității, ele pot fi purtate în vreme rece.

Caracteristici catifea

Caracteristica principală de a acorda atenție dacă aveți pantaloni de catifea – aceasta este o dificultate în combinarea acestora cu alte țesuturi.

Precizia și gustul special este necesar la elaborarea. În același timp, Velvet are unele dezavantaje – acesta este un țesut casual și chiar de lucru, care uneori poate adăuga câteva kilograme suplimentare în șolduri. Deci, scoateți-vă alegerea de pantaloni cu grijă deosebită.

Modele

Practic, toate pantalonii de catifea coase prin analogie cu concurentul lor mai popular – blugi. Toate modelele sunt aproape identice, dar spre deosebire de nuanțele albastre reci, Velveen este asociat cu cel mai tare, iar gama de culori obișnuită constă din nuanțe calde.

Cele mai populare dintre ele: maro, roșcată, bej, roșu, burgundă, vin, verde cald și gri.

Pantaloni Clash

Acest pantalon de stil a devenit incredibil de popular în acest sezon. Mai ales bine, se uită la fete cu o figură subțire și picioare subțiri. Această opțiune este perfectă pentru o plimbare în parcul de toamnă sau pentru o excursie la filmele cu prietenii. Pierde armonios în vin sau roșu roșu cu cămăși ușoare sau pulovere subțiri.

Citește mai mult  Fusta creion MIDI Lungime

Semne

Toate pantalonii îngustei iubiți se uită elegant cu tricouri, cu cămăși și pulovere. Spre deosebire de alte stiluri, acest model este cel mai adesea produs în culori neobișnuite, de exemplu, în roz sau purpuriu. Nu uitați de clasici – pantalonii maro și roșii vor fi întotdeauna relevanți.

Direct Silhouette

Cea mai clasică opțiune care se potrivește unei femei cu orice figură. Ca parte a tendințelor acestui sezon, unele pantaloni obișnuiți uzate, adăugându-le la gleznă, concentrându-se astfel pe pantofii pe care o poartă. Arata ca aceasta tehnica si frumoasa.

Ce sa porti?

Pantalonii de catifea fac parte din stilul zilnic. Cu ei nu poartă haine din dantelă, satin, mătase, precum și catifea. În mod ideal, potriviți tricotajul.

În ceea ce privește restul – aici este o libertate completă. La acest articol garderoba va fi ușor de ales un cuplu, fiți cămașă, tricou, partea de sus, tortleneck sau pulover.

Favoritele de încălțăminte sunt cizme, cizme sau cizme din piele și piele de căprioară. O altă posibilă opțiune este pantofii, dar nu sandalele.

Diferitele lanțuri, brățările din piele sunt potrivite din bijuterii, iar centurile de o lățime adecvată vor fi decorate.

Imagini spectaculoase

Pantalonii de catifea pot face o concurență chiar și blugi, deoarece unele imagini create cu participarea lor sunt pur și simplu minunate.

De exemplu, pantalonii roșii vor fi extrem de elegant, completați cu un sacou subțire similar cu acesta, un cort într-o bandă îngustă sub ea și o eșarfă galbenă de sus. Pe picioarele tale, pun pe cizme din piele maro. Voila! Se pare că arcul foarte drăguț, cald și confortabil, care este perfect pentru studiu, plimbări și întâlniri informale.

Citește mai mult  Cardigane pentru femei complete

Imagine de afaceri

Imaginea de afaceri poate fi obținută dacă adăugați o cămașă cremoasă cu un manșon scurt și o jachetă de lână la pantalonii de catifea și o jachetă de lână într-o cușcă. Pachet strict, decoratiuni minime si pantofi de suede negru pe un toc stabil – o optiune excelenta pentru cei care nu au codul strict de rochie la locul de munca.

Un alt costum mai „proaspăt” poate fi creat, dacă purtați un pantalon brun închis îngust și o jachetă brună deschisă, adăugând contrastul cu o cămașă albastră, umplută cu pantaloni și cu mâneci laminate. Pungă brună pe centura lungă și pantofii din ton – așa că a ieșit o imagine foarte rafinată pe vremea toamnă însorită.

Imagine casual

Imagine spectaculoasă – acesta este un pantaloni de torttleneck și catifea, întotdeauna o versiune câștigătoare. Poate fi o tortleneck negru și pantaloni de închidere verde, un minim de bijuterii – doar ore și cizme gleznă.

O altă opțiune este pantalonii strălucitori roșii roșii și o broască gri-albastră. Adăugarea frumoasă poate fi o centură din piele brună, un lanț neobișnuit, un ceas și pantofi pe un călcâi. Apropo, această culoare a pantalonilor este perfectă pentru fetele cu părul roșu.

Imagine luminoasă

Modelul luminos de pantaloni se va potrivi fetelor tinere care nu se tem să atragă atenția. Pantalonii de catifea tare de catifea se va potrivi cu tricoul Lilac, iar jocul imaginii va ajuta la „calma” o jacheta gri stricta, o punga in vrac si navele de piele de piele pe acul de aceeasi culoare.

Dacă alegeți o imagine pentru o vreme uscată și caldă, acordați atenție la ceapă următoare: pantaloni roșii roșii strălucitori, manșon cu mâneci 3/4, ceas pe o curea subțire și lacuri negre.

Citește mai mult  Blugi pentru femei de vară

Simplu, dar în același timp, foarte elegant. Cu toate acestea, rețineți că va fi cel mai bine să vă uitați la tinerii proprietari ai unei figuri subțiri. Ele sunt potrivite pentru ei, deoarece este imposibil și va fi apropiat de studiile lor și la o dată.

În cele din urmă, cea mai sexuală imagine care va produce o impresie de neuitat – nu va rămâne indiferentă! Cu pantaloni cu conținut maro deschis, puteți purta un top negru cu un neckline și aruncați pe partea de sus a unui crucor din piele neagră, puteți pune navele glezne pe picioarele voastre. Un astfel de costum se va dovedi fatal, pasionat și foarte elegant, desigur, dacă aveți ceva de arătat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Alexandra

    Sunt curios, unde pot găsi pantaloni de catifea în România? Se poartă acest material în acest sezon?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: