Pantaloni scurți Galben

Pantaloni scurți Galben

Odată cu debutul verii, cele mai multe fete, caută să elimine întuneric și ursuzi haine, umple garderoba lor cu vopsele saturate, strălucitoare. Pantaloni scurți de galben suculent vă vor ajuta să faceți acest lucru perfect cu această sarcină.

Modele populare

Mic de statura

Mini-pantaloni scurți care abia acoperă fesele sunt cele mai populare în timpul verii. Desigur, ele sunt potrivite doar pentru fetele subțiri care se pot lăuda cu picioare frumoase.

Comenzile rapide Shard sunt diverse, se găsesc, de asemenea, finisaje diferite. Cel mai adesea există modele de la in, bumbac, mătase și satin. Se uită perfect pe pielea tăbăcită în timpul verii.

Bermuda

Shorts gratuit în lungime ușor deasupra genunchiului sezonul trecut a revenit la modă. Ele pot face parte dintr-un costum de afaceri și, de asemenea, vin la venituri la fetele cu șolduri perfecte. Lungimea democratică cu ușurință va ascunde toate defectele.

Bermuda va arăta bine pe fetele subțire, ele sunt perfecte pentru șosetele de zi cu zi și vor fi ajutate într-o situație când nu știți ce să purtați.

Cu o talie copleșitoare

Talia copleșitoare a revenit mai multe sezoane înapoi și încă nu va lăsa Olympusul la modă. Astfel de pantaloni scurți subliniază linia taliei și își extind picioarele și ce fată nu visează despre asta? Modelul va atrage cu siguranță atenția asupra picioarelor dvs. subțiri, în special, realizată într-o culoare atât de suculentă.

Lungimea scurtă poate fi oricare dintre modelele scurte și alungite, până la mijlocul șoldurilor.

Citește mai mult  Pantaloni de sport gri

Cu dantelă

Shorts cu dantelă fie nu ies din modă. Complet deschise și modele, suplimentate de inserții de dantelă. Fete romantice cum ar fi pantaloni scurți constând dintr-o serie de garnituri, care dau imaginii o sensibilitate specială și feminitate. Adevărat, ele dau volumul coapsei, astfel încât doar humidurile subțiri sunt potrivite.

Sport

Vara este timpul ideal al anului pentru sport în aer liber, în plus, stilul de sport este acum extrem de popular.

Pantalonii de stil sportiv galben sunt potriviți pentru antrenament și jogguri și vor deveni, de asemenea, o bază minunată pentru orice imagine de zi cu zi. Mai mult, ele sunt potrivite pentru imagini mai spectaculoase, în acest sezon poate fi purtat cu sandale cu toc înalt, vârfuri scurte și bombardiere spectaculoase.

Tints

Citric

Curățenie Shade suculentă, care este ideală pentru fete cu un stil cald de aspect. Se combină cu aceleași nuanțe luminoase și curate fără impurități. Cel mai bine este să vă uitați la imaginile construite pe contrastul frigului și cald, astfel încât perechea perfectă va fi lavandă, albastră, albastră. De asemenea, acordați atenție unor nuanțe luminoase de verde, poate fi o culoare de iarbă proaspătă sau de lime suculentă.

Muştar

Umbra întunecată galbenă, saturată, adâncime. Shorts de această culoare sunt perfecte pentru șosetele de zi cu zi, vor fi potrivite chiar și în birou, deoarece muștarul poate fi foarte calm și restrâns.

Combinați-l cu maro, gri, albastru închis și floarea de corn pentru a arăta mereu fără probleme.

Lumină galbenă

Palemy – umbra luminată de lumină galbenă, care este, de asemenea, potrivită pentru șosete ocazionale. Va fi minunat să privim în ceapă de vară relaxată în combinație cu portocaliu, măsline, salată, alb.

Fetele romantice pot combina galben deschis cu roz blând. Se pare că o imagine mare pentru o întâlnire, mai ales dacă dați preferință pantaloni scurți cu elemente de dantelă.

Citește mai mult  Cum să faci tăieturi pe un tricou?

Cum de a alege?

  • Pentru pantalonii dintre dvs. decorați, merită să le alegeți cu caracteristicile cifrelor lor. Dacă vă gândiți la spațiul dvs. de problemă, fesele și șoldurile, este mai bine să renunțați la modele prea scurte, precum și de scurtă încărcătură cu buzunare deasupra capului, care vor fi o figură de greutate vizuală.
  • Alegeți pantaloni scurți din materiale dense, nuanțe saturate preferate de galben – muștar și șofran.
  • Dacă zona dvs. problema este un stomac și laturi, alegeți pantaloni scurți cu o talie copleșitoare. Ei vor ajuta la ascunderea acestui dezavantaj, oferind coturilor elegante din figura voastră. Materialul ar trebui să fie, de asemenea, dens, iar produsul în sine nu ar trebui să faciliteze bine figura dvs., mai bine dacă este de dimensiunea dimensiunii mai mult.
  • Fetele subțiri cu picioare subțiri pot alege pantaloni scurți de aproape orice stil. Puteți alege modelul de lumină de lumină sau nuanțe luminoase, care va atrage atenția asupra figurii dvs. perfecte.

Ce sa porti?

pantaloni scurți galbene purta cele mai multe ori în timpul verii sau primăvara, deci nu vom lua în considerare combinația de toamnă-iarnă.

Cu tricou alb sau tricou

top alb este întotdeauna o opțiune de câștig-câștig, care funcționează bine cu pantaloni scurți galben. În cazul în care o astfel de combinație pare plictisitor, se diluează albastru ceresc. De exemplu, puteți gusta o camasa din denim sau vesta.

Cu cămașă sau bluză

Puteți încerca diferite combinații de culori, dar cel mai mare succes, va fi cu siguranță galben și albastru, albastru sau verde. Desigur, bluza alba te va ajuta, de asemenea, în orice situație dificilă.

Puteți adăuga o imagine cu o pălărie mică, va deosebit de bine să se uite paie – poate.

Citește mai mult  Ce să poarte o rochie de cămașă?

Cu Telnyashka

pantaloni scurți galben și vesta – opțiune foarte bună. O astfel de tandem va arata foarte bine atât cu sandale stiletto si cu balerini sau copii. În caz de nevoie, puteți desena o jachetă de denim sau o jachetă deasupra vestelor, obținând astfel un nou aspect elegant.

Cu o jachetă sau o jachetă

Jacheta vă va permite să creați o imagine de afaceri elegantă, în timp ce nu este necesar să alegeți să tonați la pantaloni scurți. Poate fi o jachetă strictă de alb, albastru închis, gri sau negru, care poate fi pus pe partea de sus sau bluză.

Dacă faceți o imagine zilnică liberă, sacoul poate fi luminos, de exemplu roșu sau verde.

Cu ce ​​pantofi purtând?

Dacă pantaloni scurți sunt scurți, este mai bine să le purtați cu pantofi pe o talpă plat. Dacă alegeți o pană sau un călcâi, nu ar trebui să fie foarte mare, astfel încât imaginea să nu pară vulgară.

Shorts pot adăuga cu succes espadrille, pantofi de balet sau sandale. Sandalele pe o mică platformă durabilă vor arăta bine. Dacă pantaloni scurți de stil, opțiunea Win-Win este adidași sau adidași.

Imagini spectaculoase

Purtați pantaloni scurți liberi galbeni la mijlocul coapsei. Combinați-le cu o cămașă albă în puțurile negre Polka și sandale albe de pe platformă. Completați o imagine a unui colier spectaculos negru, nu uitați și despre o pungă spațioasă.

Relaxat casual aspect – galben alb polka punct pantaloni, cămașă albastră și cardigan negru. Explodează imaginea sandalelor maronii pe o talpă plat și o geantă de mână brună.

Pentru o petrecere, pantaloni scurți galben deschis într-o bandă orizontală albă sunt potrivite pentru petrecere, care poate fi pusă cu un vârf albastru fără mâneci și colier masiv. A explodat imaginea sandalelor de aur pe tocuri înalte și geanta maro pe o curea lungă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: