Purple fuste

Purple fuste

Culoarea violet astăzi este una dintre cele mai moderne. Dar, totuși, suntem gata să purtăm lucruri ca toate fetele sunt gata. Lucrul este că această culoare este foarte capricioasă în ceea ce privește combinațiile cu alte nuanțe și nu să arate prost și ridicol în această culoare, trebuie să aveți un gust impecabil. Ei bine, cei care au încă probleme cu alegerea stilurilor și a nuanțelor combinate cu culoarea violet, acest articol va ajuta.

Bastoane populare

Creion

Purple-pictate fusta – un lucru care obligă să ridică în întregime. Cel mai adesea, un astfel de model este atributul stilului de afaceri al îmbrăcămintei și, în consecință, sugerează o bluză strictă și tocuri. Diversificarea acestei ceapi îndrăznețe de afaceri poate fi o imprimare interesantă pe fustă, de exemplu, un ornament geometric negru.

Ca decorațiuni puteți purta bijuterii neate – acesta vă va adăuga aspectul de lux de lux. Această ultimă atingere vă va da un fel de afacere, femeile încrezătoare care nu se tem să fie cel mai bun și gata de a lua decizii serioase.

Soarele

Modelul Sun fusta, făcută într-una dintre nuanțe violet, va fi o opțiune excelentă de zi cu zi. Deoarece fusta in sine este un accent luminos în tot drumul, piese suplimentare de așteptare sunt mai bine, pentru a evita.

Ca haine pentru partea de sus, este mai bine pentru a da prioritate bej delicat, romantic sau bluze de trandafir lumină. Galben Top va arata mai luminos – el va da drumul voioșia și soare.

Modelele luxuriante

fuste violet Volumetric pot purta doar foarte îndrăzneț și excentric. Dacă nu sunt utilizate pentru a fi în umbră și doresc să stea afară din mulțime, atunci acest model este pentru tine. Pentru a purta o astfel de fustă este recomandată numai cu fete subțiri subțire, deoarece volumul fusta adaugă vizual kilograme in plus proprietarului. Trebuie să ridicați calmul, nonsens – de exemplu, de sus pe curele negre sau maro.

Citește mai mult  Ce să poarte o rochie midi?

Pantofii ar trebui să aleagă în conformitate cu principiul – „Fusta mai scurtă – sub călcâi”. De exemplu, bărci clasice sau sandale de stiletto.

Lungime

Mic de statura

O fustă violetă scurtă în funcție de stil poate fi aplicată în fiecare zi și într-o imagine de afaceri. Datorită luminozității sale, atrage foarte mult atenția, deci o fustă scurtă este contraindicată fetelor cu picioarele în formă de O- și X.

Dacă modelul este tăiat direct, atunci puteți considera că în partea de sus a nuanțelor luminoase – alb, lapte, bej. Bluze și topuri cu Ruffs Adaugă scopul și feminitatea. Accentul strălucitor al arcului tău poate fi un ambreiaj de sac pe un lanț subțire.

Midi

Purple MIDI directă sau ușor curbată poate fi o opțiune excelentă pentru o dată sau o cină romantică. Varietatea de culoare de fusta poate fi o imprimare a culorilor mari multicolore. Ideal va fi o combinație cu partea superioară selectată în unul dintre ele.

Partea de sus nu ar trebui să fie prea luminoasă, în caz contrar culoarea va fi foarte mult și veți crea impresia „copacului de Anul Nou”, și nu o persoană sofisticată delicată.

Lung în podea

În combinație cu o fustă de top negru în câmpul de culoare violet, este capabil să creeze o imagine misterioasă, chiar ușor gotică. Dacă accesoriile sunt selectate în același stil, sunteți garantat că nu fiți ignorați.

Textura țesăturilor ponderate (de exemplu, catifea) Purple lungă fusta va fi o opțiune excelentă pentru o seară solemnă. Imagine de accent Puteți face o buclă mică. Este posibil să îl combinați cu o bluză neagră cu mâneci de felinare. Pe picioare vor fi adecvate bărcile clasice modeste. Sfârșitul aspectului va fi diademul.

Citește mai mult  Rochie de culoare mare

Ce sa porti?

Așa cum am menționat mai sus, purpuriu – culoarea foarte vicleană, care merge departe de toate nuanțele. Cel mai bun va arăta cu galben. O astfel de combinație nu se pierde niciodată în mulțime, veți înota în atenția și complimentele.

În combinație cu Classic Negru și Alb, puteți crea și arcuri interesante. Fusta purpurie, împreună cu o bluză albă de zăpadă, va da imaginea de solemnitate și cu negru – asemănătoare.

Este interesant să arăți purpuriu în combinație cu toate nuanțele de verde. Combinația dintre fustele de lavandă cu vârful de fistic va fi o opțiune excelentă pentru întâlnirile cu prietenii sau excursii la cumpărături.

În funcție de stil și lungime, fusta purpurie poate fi pusă aproape orice loc. Scurte pliate foarte eficient privi la petrecere. Fusta cu creion de macarale strict – optiune foarte castigã pentru doamna de afaceri. Fusta de lalele din lungimea MIDI este perfectă pentru o întâlnire, iar modelul Maxi-Direct Crow vă va aduce beneficii la celebrare.

Din mare varietate de nuanțe purpurii, fiecare poate alege culoarea perfectă pentru fustă. Modelul nu este pentru fiecare zi, dar, totuși, îl veți pune în mod regulat și va avea un loc demnă în dulapul tău.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: