Fuste micro – cele mai scurte fuste cu un element de provocare

Fuste micro - cele mai scurte fuste cu un element de provocare

Micro fusta se referă la elemente frank de garderobă pentru femei. Fiecare fashionista este un proprietar fericit al acestui lucru sexy. Mă întreb ce poartă fetele o fustă scurtă chiar și în timpul iernii. Mulți designeri de modă oferă astăzi modele uimitoare de micro fuste. Astăzi se bucură de o mare cerere.

Particularități

Micro fusta este o centura mai larga, dar fuste mai scurte mini lungime. De obicei, lungimea sa de la linia taliei nu depășește 30 de centimetri.

Dacă purtați o fustă cu o lungime mai mică de 20 cm., atunci înconjurarea va fi capabilă să vadă linia feselor. Dar aceasta nu este limita, deoarece există fuste cu o lungime de 13 cm. Cei mai frumosi reprezentanți ai sexului de gen ar trebui să aleagă lungimea minimă de cel puțin 27 cm. (numărătoare de la linia taliei)

Cum de a determina lungimea perfectă?

Pentru a nu arăta ridicol într-o fustă micro, este necesar să o luați corect. Stylistii au adus chiar o formula speciala care permite fiecărei fete să ridice perfect durata acestui insidios, dar elementul sexual al dulapului.

Pentru a determina lungimea minimă a celei mai scurte fuste de micro, este necesar să crească în centimetri pentru a multiplica prin coeficientul de 0,18.

Timbre

Fustele luxuriante sunt o opțiune clasică micro fustă.

Fusta de lalele încântă tăierea ei interesantă. Fetele ei aleg să sublinieze șoldurile subțiri. Când alegeți o schemă de culori, ar trebui să acordați preferință negru, pastel sau maro închis.

Fusta clopotului este în mare măsură amintește de o fustă de lalelă, deoarece alege fetele cu șolduri înguste.

Citește mai mult  Ce rochie pentru a alege la corporativ?

Acest stil este potrivit pentru Fashionista, care caută să creeze imagini unice, nu se tem să experimenteze, să caute stilul tău.

Această fustă este elementul principal din imagine, astfel încât să se uite armonios la o simplă călărie.

Fusta de creion este prezentă în colecția fiecărei designeri de modă. Deși are o mică lungime, dar nu o împiedică să se uite elegantă, deoarece se caracterizează prin concisuri, soluții stricte de culoare și decor.

Fustele pliate sunt în mare cerere. Este Plisse care vă permite să vă simțiți mai încrezători într-un astfel de beon, deoarece dă rigiditate, iar țesătura nu flutura când vântul este tăiat.

Stofa

Designerii folosesc o varietate de țesături pentru a crea modele frumoase de micro fusta. Fiecare stil dictează regulile sale de selecție a materialelor.

Deci, pentru o fustă de lalep este o alegere ideală este Atlas, Twid sau cașmir. Pentru căpitanul de cusut se aplică atlas sau mătase. Modelele magnifice sunt fabricate din denim sau de bumbac. Fusta micro-fusta poate fi de la brocat, plaid sau canale.

Unde sunt potrivite?

Dacă o fată dorește să cucerească oamenii cu frumusețea lui și alege o fustă micro pentru acest lucru, ea trebuie să fie foarte sigură că figura ei este perfectă.

Desigur, într-o astfel de fustă este imposibil să vină la lucru, dar pentru un club de noapte, plimbare de seară sau vacanță Această opțiune este potrivită perfect. Într-un astfel de costum, fiecare fată va fi centrul atenției, înconjurată de ochii jumătății de sex masculin.

Micro fusta poate fi purtată pe plajă ca element de îmbrăcăminte la domiciliu pentru seducția tânărului său sau ca haine sexy pentru o noapte pasionată.

Citește mai mult  Rochie cu Bask - imagine spectaculoasă

Ce sa porti?

Să arate elegant, sexy și frumos. O mică fustă va fi mică. Trebuie să vă gândiți la imaginea dvs. să nu arătați ridicol.

Pentru o fustă scurtă, merită să luați pantofi pe un călcâi mic. Pentru vară, o alegere excelentă va fi pantofii obișnuiți: sandale, placă sau sabo. De asemenea, puteți alege încălțămintea sportivă: adidași sau adidași.

Armonia ar trebui creată între echitatie și fund. Dacă fusta efectuează un element luminos al imaginii, atunci partea de sus sau bluza trebuie să fie modestă și necontestată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: