33 lucruri pe sezon: Rețeaua este câștigă popularitate de provocare a proiectului Courtney Caver

Multe femei au un dulap plin cu lucruri „înainte de groapa de gunoi“. Ei nici măcar nu au încercat să combine același lucru cu diferite accesorii și pantofi. Unul dintre cronicarului The Sun – Kirsty Spence, a recunoscut că, după eliberarea de cabinet a devenit mai ușor să se adune în dimineața, în plus, fata a fost în măsură să dezvăluie potențialul de multe lucruri.

Proiectul Challenge 333 a fost creat Courtney Caver. Multe fete au ascultat-o ​​și se grăbeau să elibereze dulapurile.

33 lucruri pe sezon: Rețeaua este câștigă popularitate de provocare a proiectului Courtney Caver

Aceasta va ajuta sa scapati de shopogolism și să înțeleagă ceea ce într-adevăr nevoie

Onomania este o dorință necontrolată tot timpul pentru a cumpăra ceva fără prea mult. Ca rezultat – salariu și garderoba petrecut, umplute cu lucruri care nu știu unde să meargă.

Courtney Caver a sugerat femeilor pentru fiecare sezon pentru a aloca doar 33 de lucruri (aici include și pantofi și accesorii), fără haine pentru somn, sport și lenjerie de corp nu sunt luate în considerare.

Sub Hashtag # Project333 în Instagram Femei își stabilesc seturile de lucruri – cel mai de succes al acestora publică în contul dvs. de proiect. Femeile care participă la Challenger au mărturisit că arcurile lor au început să se îndoaie mai repede și să se gândească mai mult decât înainte. Kirstie – Unul dintre participanți, chiar a început să întrebe, lucruri noi pe ea și ea a combinat cu succes aceleași haine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: