Rochie asimetrică – atrage neuzunitatea siluetei

Rochie asimetrică - atrage neuzunitatea siluetei

Rochii cu elemente asimetrice sunt populare cu la modă nu primul sezon. Ele atrag o tulburare deliberată care indică ușurința și libertatea. În plus, datorită asimetricii, fata poate desemna o anumită parte a corpului și poate atrage atenția asupra acestuia, dar în același timp să nu arate sincer și inutil sincer.

Caracteristici Croy

Rochii, care pot fi numite asimetrice, posedă astfel de avantaje:

  • Costumul face ca fata să fie mai seducătoare.
  • Vizual o astfel de rochie îmbunătățește silueta.
  • Cu alegerea corectă a detaliilor asimetrice, o fată într-o astfel de rochie poate ascunde anumite defecte ale figurii.

Timbre

Rochia asimetrică este o alegere frecventă atunci când aveți nevoie de un costum pentru o seară sau o plajă importantă. Principalele elemente în care sunt prezentate astfel de rochii sunt în formă de siluetă și decuplată, precum și un trapez.

Un alt frecvent utilizat pentru costumele asimetrice este o rochie toga într-un stil antic. Cifra într-o astfel de haină este atractivă și arată neobișnuit de seducătoare.

Tipuri de asimetrie

În rochia acestui stil poate fi astfel de detalii asimetrice:

  1. Mânecă. Rochii cu un manșon arată original și adesea selectați pentru o petrecere sau alt eveniment solemn. Adesea, în astfel de rochii, asimetria superioară este completată de o fustă neuniformă cathro.
  2. Fusta. Modelele care au un hem neuniform, cele mai populare printre rochii asimetrice. Ei acordă atenție atenției fetelor care doresc să-și arate picioarele subțiri, dar în același timp consideră că lungimea mini-ului. Opțiuni pentru rochii cu podium asimetric Sunt destul de multe. Poate fi echipamente multi-strat care constau din fuste cu diferite lungimi. Tivul poate fi tăiat la o parte sau înapoi. Există, de asemenea, modele cu drapete originale.
  3. Plume. Punctul culminant al unor astfel de echipamente asimetrice este partea frontală scurtată a fustei și astfel întinsă a spatelui că formează un tren. Astfel de rochii sunt adesea alese ca o rochie de seară spectaculoasă. Ei se uită cel mai bine la fete mari care au picioare subțiri.
  4. Răscroială. Rochii cu gâtul asimetric Alegeți adesea fete cu umeri frumoase. Această opțiune a costumului ajută vizual remedierea asimetriei pieptului, dar trebuie să alegeți foarte atent un model, astfel încât lipsa de a fi netezită și nu a fost evidențiată. Una dintre cele mai frecvente variante ale acestui tip de asimetrie este prezența curelelor pe un umăr.

Culori populare

alb

O astfel de colorare a rocilor asimetrice este în special în cerere atunci când caută o versiune de vară ușoară.

Cele mai multe ori astfel de rochii au un hem asimetric și o gât deschisă. De asemenea, în cererea de rochii albe de zăpadă pe un umăr și manșon ușor de deschis pentru o mână.

Negru

Rochia cu culoarea neagră neuniformă poate servi costum concis și elegant pentru orice ocazie.

Adăugând-o o centură strălucitoare, pantofi pe părul de păr și bijuterii de aur, veți obține o imagine de seară de lux. Rochiile negre sunt, de asemenea, comune pe un umăr.

roșu

Într-un costum de asimetric roșu strălucitor, orice fată va arăta uimitoare, așa că este purtată în primul rând ca un cocktail sau o rochie de seară.

Cel mai adesea, rochiile roșii ale unui astfel de stil sunt modele cu o curea, cu un manșon sau cu o buclă. Nu există un produs mai puțin eficient cu oblic.

Colorarea asimetriei

Separat, merită să remarcăm calendarul unei tăieri simple, care, datorită schemelor de culori speciale, arată asimetric.

Aceste utilaje sunt o opțiune bună pentru birou, ca reducerea va răspunde la codul vestimentar, iar culoarea va ajuta să iasă în evidență, printre alți angajați de birou.

Tendințe de modă

Printre costumele acestui stil, cele mai populare în acest moment pot fi numite modele care au o fustă asimetrică. Pe de o parte, tivul poate atinge podeaua sau chiar intră în tren, iar pe cealaltă – pentru a porni piciorul înainte de genunchi sau mai sus.

Modelele cu asimetrie superioară sunt mai puțin frecvente. Ele sunt predominant predominant rochii cu un manșon sau cu gât de asimetrie.

Ce sa porti?

Rochia asimetrică elegantă poate fi purtată cu Bolero, produse de blană, jachetă sau haină. În serile racoroase de vara, tinute casual, cu un rulment inegală poate fi suplimentată cu un sacou moale, o jacheta din denim sau reglementate.

În ceea ce privește sacul, apoi pentru a ridica un ambreiaj mic în tonul rochiei până seara Asymmetric. Rochii casual de vară cu asimetrie completează sacul de plic sau o geantă mică cu o curea subțire. Modelele de birou sunt combinate cu succes cu pungi de dimensiuni medii din piele sau negru din piele neagră.

Accesorii

Modelele asimetrice ale rochiei sunt atât de luminoase și expresive încât, în multe cazuri, decorațiile cu ele nu se combină deloc. Dacă partea superioară a unei astfel de rochii este reprezentată de un corset, permis pentru un colier sau un lanț. O rochie asimetrică lungă merită adăugată numai inele sau brățări.

De asemenea, cel puțin accesoriile sunt, de asemenea, necesare pentru un umăr. Va fi suficient să purtați cercei strălucitoare și să alegeți o brățară atractivă pe o mână deschisă.

Pantofi

Selectarea pantofilor la costumele asimetrice, merită să vă acordați atenție culorilor clasice (negru, gri, alb) sau ridicați pantofi în ton. pantofi luminoase Multicolor cu decor expresiv poate fi numită o opțiune nepotrivită suprasolicitarea în partea de jos.

Heel în pantofi pentru o rochie asimetrică este mai bine pentru a alege de mare sau să o înlocuiască cu o pană. Pantofi fara toc bine combinat cu tinute asimetrice scurt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: