Rochie cu Fringe – Note originale din imagine

Rochie cu Fringe - Note originale din imagine

Fringe este un element foarte ciudat de rochii de decorare, deoarece sa bucurat de o mare popularitate în anii 20 ai secolului trecut. Se aplică în decorarea hainelor în stilul țării, Boho sau estetica. Astăzi, designeri de moda celebri folosi ca un decor de elegant, luminoase și rochii rafinate.

Fringe ajută să intre pasiune, curaj și un sentiment de libertate unattricible. Dar, de asemenea, de multe ori oferă fete șic, rafinament și aristocrație.

Particularități

Astăzi, Fringe pot fi create din orice material, posedă lungimi diferite și soluții de culoare. Designeri folosesc piele, piele de căprioară, mătase și bumbac, precum și țesături de texturi extraordinare atunci când se creează un elegant și franjuri spectaculos. Aceste cabluri de distractiv poate fi un element separat de decor rochii, sau decora Răscroiala, guler, tiv sau mânecă rochii.

Fringe pe rochii pot fi reprezentate sub formă de perii sofisticate sau ochiuri subțiri.

Modele populare

 • Rochii scurte prezentate în stilul „Latina“, se disting prin faptul că acestea sunt decorate cu franjuri pe toată lungimea. Dacă se dorește, orice rochie se poate face pe propria dvs. modă, suficientă pe o rochie simplă cu curele subțiri pentru a coase patru sau cinci rânduri de panglici.
 • Rochii cu o margine pe pol arată foarte frumos și atractivă, mai ales dacă firele au o lungime de aproximativ 40 de centimetri. Astăzi, în rochia de modă – Poncho cu margine, pentru că dă o feminitate feminină, fragilitate și rolele subțiri fac o imagine de lumină și energică.
 • Costumele în care numai fusta sau corsetul sunt decorate cu fringe. O astfel de rochie este potrivită pentru fete cu proporții imperfecte, deoarece marginea vă permite să dați volumul necesar sau să trageți întreaga siluetă. Deci, firele scurte sunt folosite pentru a crea o cantitate și o margine lungă vă permite să faceți vizual o formă mai subțire.

 • Rochii tricotate sau costumele tricotate sunt adesea decorate cu fringe. Geantă de mână vă permite să faceți o margine din același fir ca un lucru tricotat.
 • Foarte interesant arată ca o rochie fabricată din benzi subțiri de țesătură cu o margine. Forma inegală a benzilor va ajuta la acordarea unei sume în locurile potrivite.
 • Rochii de stil de țară sunt adesea decorate cu marginile, și anume gâtul zonei, gulere și mâneci. Marginile, care se află la articulațiile fustei dezvăluite, arată spectaculos și elegant.

Rochii de seară

Rochii de seară și cocktail, decorate cu fringe, arată spectaculoase și luxoase. Seamănă superbă pe curele subțiri sau cu un manșon de trei sferturi.

Bahroma este un element autosuficient al unui dulap de sex feminin. Ea este capabilă să decoreze chiar și un costum strict, să-i dea romantism și originalitate.

Astăzi, mulți de moda merg la petreceri din rochii cu o margine, care nu numai că decorează imaginea, dar îi dă ușor, eleganță și atractivitate.

Rochia de seară poate fi decorată atât cu marginea lungă, cât și scurtă, monocromă sau multicoloră.

Mingea pentru dans

Rochii strânse cu o lungime scurtă de curele ușor vizibile, decorate cu fringe, aparțin stilului Latino. Într-o astfel de costum, fiecare fată va fi întotdeauna în centrul etajului de dans, în același timp nu este necesar să dansezi.

Adesea, o rochie de mingi se îmbracă pe talie, ceea ce permite să sublinieze rafinamentul acesteia. Pentru proprietarul mâinilor lungi subțiri, mănuși decorate cu fringe.

Frânghiile subțiri în domeniul decolulului vor atrage cu siguranță atenția altora. Dar majoritatea tuturor fetelor pentru dansarea preferă rochii cu fringe.

Stilul Chicago

În acest sezon, mulți gardieni de modă au o rochie din Chicago în dulapul lor, care este toate clasicele preferate și arată foarte impresionant.

Caracteristici ale costumului de seară în acest stil:

 • Lungimea rochiei de cocktail poate varia de la genunchi la gleznă. Dacă aveți nevoie să recreați atmosfera din anii treizeci în secolul al XX-lea, puteți alege un costum cu o lungime mai îndrăzneață.
 • Talie subevaluată, deși nu puteți adera la această regulă, deoarece proporțiile naturale sunt evaluate. Pentru cei douăzeci de ani ai secolului al XX-lea, nu se concentrează, de obicei, asupra taliei.
 • Cea mai populară țesătură este Atlas, dar, de asemenea, apare adesea mătase, caiffon și rochie de catifea. Chicago, pietre și margele, paiete și strălucire sunt folosite pentru a decora rochii de chicago.

Punctul culminant al rochiei este tăiat în oblic, care izbucni silueta feminină de izbucnire. Această tăietură se întâlnește astăzi rar, utilizat în principal în cusuturile de seară pe partide dedicate celor treizeci de ani.

 • Echipamentele se caracterizează printr-o gât adâncă pe spate și de silueta strânsă, care se extinde treptat a cărții de la linia stângă.
 • O figură ideală pentru stilul de chicago îmbrăcat silueta sofisticată cu linii elegante și umeri largi.

Culori populare

Fiecare la modă poate ridica o rochie de toate culoarea iubită, deoarece designerii oferă costume cu soluții de culoare diferite. Opțiuni clasice – negru, alb și gri.

Pentru iubitul de tonuri luminoase, este potrivit pentru o rochie de stacojiu, salată, roșu sau albastru. Mănuși care merită să alegi la decorațiuni de ton.

În acest an, culorile cele mai populare pentru rochii de cocktail cu margine sunt clasice albe sau negre, auriu de lux, precum și stacojiu sexy sau roșu.

Atunci când alegeți o schemă de culori, este necesar să selectați toate elementele imaginii în așa fel încât să se completeze armonios reciproc. Deci, o rochie de corali cu un finisaj de argint va fi perfect combinat cu un ambreiaj de umbra de argint.

Ce sa porti?

Rochie elegantă, cu o margine pentru a crea o imagine de neegalat poate fi completată cu o geantă de mână rafinată, mănuși sofisticate, capac original și pantofi la modă. Regula principală care ar trebui respectată este că toate elementele ar trebui să fie într-o singură schemă de culori.

O completare excelentă a imaginii va fi o pălărie mică sau o căptușeală cu câmpuri largi. Soluția originală pentru decorarea capului va fi banda, decorată cu pene, flori și strălucire. Când alegeți o geantă de mână, ar trebui să rămâneți pe sacul de plic. Pentru a decora gâtul, puteți alege o margine de blană luxoasă, margele sau arc strălucitor. O decorare foarte populară este un colier lung – adesea de la perle, care este legat de un nod.

Trebuie să fie amintit de mănuși, deoarece în anii treizeci au fost un atribut obligatoriu. Selecția magnifică va fi mănuși de catifea sau mătase.

La pantofi pentru stilul latino-suita pe un pahar de toc. Cu un costum în stilul țării, decorate cu fringe, minunat va arăta cizme „cowboy”.

Pentru a crea o imagine de seară, un tandem magnific la o rochie cu o margine va fi cercei lungi, precum și lanțuri elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: