Rochii de seară pentru prietenele de mireasă O culoare sau nuanțe diferite

Rochii de seară pentru prietenele de mireasă O culoare sau nuanțe diferite

Acum, mai multă atenție la nunți este dat rolul prietenei de mirese. Prin urmare, alegeți pentru ei costumele potrivite – chestiunea onoarei pentru mireasă.

Nuanțe rochii de selecție pentru prietenele mirelui

Dacă ați decis deja că prietenele miresei vor fi îmbrăcate în rochii similare, atunci când alegeți un costum, luați în considerare următoarele nuanțe:

  1. Începeți cu lungimea lungimii – opțiuni scurte sau lungi. Versiunea lungă este solemnă și mai elegantă, dar, desigur, mai scumpă. Modelele scurte creează efectul ușurinței, dar arată mai democratic.
  2. Acum gândiți-vă la stil. Există o mulțime de opțiuni, prin urmare ar trebui să fie examinate cu atenție de fiecare dintre ele.
  3. Nu căutați să utilizați rochii identice pentru toate prietenele. Nu uitați, fiecare are propriile caracteristici ale figurii, punctele forte și punctele slabe. Deține tot același lucru, puteți accentua farmecele unuia, ci să vă concentrați atenția asupra dezavantajelor unei alte prietena. Este puțin probabil ca ea să vă spună pentru această mulțumire. Fie ca prietenii tăi să definească stilul care este ideal pentru cifrele lor.
  4. Problema umbra este departe de ultimul. Culorile blânde sunt potrivite pentru vara sau primăvara târzie. Dacă nunta este planificată pentru toamnă sau iarnă, atunci prietenele sunt mai bine să poarte în rochii de nuanțe mai întunecate.

Aceeasi culoare

Această opțiune este considerată destul de categorică și strictă, dar va oferi fotografii minunate.

Și chiar și în cazul aceleiași culori a rochiei pentru toată fiecare prietena va fi capabilă să iasă în evidență și să privească individual dacă:

  • La fete vor fi rochii cu aceeași lungime, dar în partea de sus a toată lumea va fi diferit+
  • Toate rochiile vor fi stil diferit.

Diferite nuante de o culoare

Destul de frumos uite prietene, îmbrăcați în rochii de diferite nuanta de o culoare. Această opțiune va ajuta simultan distinge prietenii de la alți clienți și să le combine, dar în același timp, să aloce fiecare fată separat.

În cazul în care rochiile sunt în diferite plăci, puteți combina prietenele oferindu-le costumele într-o singură față. De exemplu, umbra de rochii va fi diferit, iar textura materialului si lungimea tinutele va fi la fel.

Citește mai mult  Pantaloni scurți de protecție

Multicoloră cu desen

costumele de mișcare prietenele vor deveni o alegere excelentă pentru eveniment, în stilistica care sunt incluse printuri. Fantasy în alegerea unor astfel de utilaje nu este limitată – fetele se pot imbraca într-o cușcă, mazăre, rochii cu flori si alte imagini.

În cazul în diferite stiluri și materiale sunt selectate pentru rochii prietenele, apoi se combina fetele pot fi combinate cu aceleași centuri, brățări, buchete și nuanțe similare.

În podea

Astfel de rochii sunt potrivite pentru sărbători tradiționale în restaurant. Alegerea rochiile lungi de prietenele miresei, este important să se acorde atenție stilului. O-Silhouette va fi o alegere bună. Dacă alegeți costumele cu o fusta luxuriantă, aceasta va ajuta să se ascundă deficiențele formele fetelor.

Mic de statura

În cazul în care costumele pentru prietenele ridica scurt și luxuriantă, atunci ei se vor uita la ușurința și distracție. Pentru o nunta strict clasic rochii scurte pentru prietenele face mai bine tăietură dreaptă. Rochii cu un pic mai jos de genunchi este foarte elegant.

Nu ar trebui să fie alese pentru prietenele prea înguste și costumele scurte, lăsați rochiile să fie confortabil și nu interferează dans. răscroitură foarte profund este, de asemenea, nu binevenit, dar cut-out pe partea din spate se poate transforma într-o scoate în evidență de tinutele.

Top 10 culori

Lilac, nuanțe violet și lavandă

De ce să nu stați pe rochii de seară Lilac sau lavandă? Aceste nuanțe sunt cele mai populare atunci când aleg costumele pentru prietenele miresei, deoarece acestea sunt restrânse, dar, în același timp, culori interesante, permițând să sublinieze importanța evenimentului, să se concentreze asupra șanselor sărbătorii.

Rochii de lavandă ale prietenelor mirelui completează perfect nunta în stilul Provence.

Mai ales bun pentru un rol similar cu nuanțe mai ușoare. Ele creează o atmosferă de solemnitate a evenimentului, fără a se concentra asupra atenției lor în detrimentul principalilor actori ai evenimentului.

Coafura Este recomandabil să adăugați culori vii, de preferință roz, violet sau alb. În ceea ce privește decorațiile, aici soluția ideală este metale prețioase. Și nu contează dacă va fi de argint sau aur.

Turcoaz

Această culoare este foarte suculentă, așa că se pare că în ceremonia de nuntă foarte câștigătoare. Tendința și romantitatea vor adăuga astfel de nuanțe ca turcoaz pal, Aquamarine, Cyan și altele. Cele mai bune rochii de nuanță turcoaz arată pe pielea tăbăcită.

Citește mai mult  Alegeți o tunică în stilul Boho

În cazul în care celebrarea este programată pentru natură sau pe coasta de mare, selectați Fluging Silk sau Chiffon Turquoise Extinse pentru prietene.

Ca decorațiuni, oferiți prietenelor dvs. să purtați brățări albe, iar părul de păr albă de păr florală. Pantofi pentru rochii turcoaz care merită alegerea albă, clasic negru, bej, strălucitor roz sau argint.

Persikov

Echipamentele din această culoare arată lumina și caldă, deci sunt ideale pentru sărbătoare de nuntă în primăvară și vară.

Astfel de rochii pe prietene arată deosebit de succes în cazul în care costumul nu este alb clasic, dar se distinge de o nuanță de lapte acoperit și ca.

Peach in prietenele costumele sunt armonios combinate cu o paletă verde, de exemplu, cu un ton de menta.

roșu

Astfel de rochii pentru prietenele în combinație cu tineri casatoriti tinuta alb-zăpadă arata mai ales în mod eficient.

Mireasa va fi capabil să poarte o curea de culoare roșie și pantofi roșii, precum și supliment imaginea unui buchet roșu aprins. Și nunta luminos, cu fotografii pline de culoare este prevăzută.

Minunat pe prietenele va arata rochii din șifon roșu lung sau rochie scurta de nuanta de culoare rosu aprins, care au un fuste luxuriante.

De asemenea, ceas spectaculos rochii de tone de vin și visiniu.

Munţi

Aceasta culoare este acum foarte în cerere și este adesea folosit în proiectarea de nunta – atât vara cât și iarna.

Mint nuanțe – proaspete și veselă. Acestea sunt perfect combinate cu un ton de aur.

Galben

Aceste rochii uite ușor și soare. Galben va sublinia frumusetea si tineretea iubitele. Acesta va fi cea mai bună alegere în cazul în care există o mulțime de fete între blondele.

Check out Galo Yellows Girlfriends va ajuta alb, albastru, verde și gri. Cele mai bune nuanțe ale paletei galbene pentru rochiile domnișoarei de onoare pot fi numite lămâie, galben pal, chihlimbar, auriu și muștar. Materialul ideal pentru rochii galbene va fi dantelă, țesătură lucioasă, mătase sau tul.

Albastru

Astfel de rochii arată calm, rece, aer și lumină. Ei vor fi minunați să se uite la fete foarte tinere. Dacă combinați tonuri albastre cu gri sau aur, atunci astfel de rochii de pe prietene vor avea un aspect nobil și elegant, și dacă adăugați o nuanță albastră roz, bej sau alb, va deveni o haine foarte dary și foarte jucăuș.

Citește mai mult  Cardiganuri de vară

Cele mai bune nuanțe de paletă albastră pentru rochiile prietenei pot fi numite azure, aquamarină, porumb și albastru ceresc. Pentru celebrarea de vară, rochiile albastre ar trebui să fie luminoase și curgătoare, iar în cazul unei sărbători de iarnă, costumele ar trebui să fie completate cu oțelul albastru sau capete tricotate.

Roz

Această culoare conduce în mod corect într-o paletă pastelă pentru nunți. El subliniază feminitatea și sensibilitatea și, de asemenea, vine la orice apariție.

Această culoare alege cel mai adesea dacă se decide să poarte prietene într-o altă rochie de umbre.

Tonurile roz roz se referă la pașnic și calmant, iar nuanțele luminoase (Neon, Fuchsia) sunt mai configurate pentru distracție.

Gamma roz este minunată combinată cu culoarea albastră, albastră, aur, ciocolată și mentă.

Cea mai bună alegere printre tonurile paletei roz pentru îmbrăcămintele prietenelor miresei va fi pudră și nuanțe de zmeură, precum și fuchsia și tonul coral.

alb

Alegeți această culoare pentru căștile prietenei este destul de îndrăzneț, deoarece poate confunda ceilalți (va fi mai dificil pentru ei să evidențieze mireasa).

Astfel încât rochii albe ale prietenelor nu au concurat cu un costum de nuntă, pentru astfel de costume aleg o altă textură de țesături, o altă umbră, precum și de multe ori lungime scurtă. O soluție bună este să purtați toate prietenele în rochii absolut identice, atunci mireasa va găsi cu ușurință printre oaspeți.

Soluția de succes va fi rochii albe cu amprente.

Cele mai bune nuanțe ale paletei albe pentru rochii ale prietenelor nou-născute vor fi lapte, iovory și smântână, precum și tonul cochiliei de ou și a fildeșului.

Albastru

O astfel de culoare este considerată indicată și solidă, dar nu atât de strictă ca negru. Rochii albastre arata elegant si in timp ce sunt combinate cu cele mai multe tipuri. Ei vor fi mai ales o alegere bună dacă un costum alb clasic a fost ales pentru ei înșiși.

Prietenii în albastru închis merită să dea culori strălucitoare buchete. Pentru a face albastru nu atât de rece și greu, îl combină cu alb, nisip, coral, albastru și galben. Cele mai bune tonuri de albastru pentru îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte de mireasă vor fi safir, denim, ultramarin, azur și val mare.

Și, în cele din urmă, o selecție de rochii multicolore pentru prietenele de mireasă. Se pare prea impresionant, nu este adevărat?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: