rochii de seara pentru noul an 2022

rochii de seara pentru noul an 2022

Anul Nou aduce mereu cu mine frământări, de îngrijire, necazuri plăcute și starea de spirit, care este inerentă doar pentru această vacanță. Și ați uitat pentru toate cazurile de a alege pentru tine acel costum în care te întâlnești sărbătoarea principală a planetei? Am încercat să faciliteze problema de a alege o rochie de seara. Deci, hai sa de a alege rochia visurilor tale.

Alegerea figura

Noul an al fiecărei femei este capabil să strălucească cu frumusețea sa și vopsea in tinuta minunata din toate dulap. Este clar că rochia ar trebui să fie perfectă în toate privințele, în special acest lucru se aplică combinației de stil și cifre ale proprietarului său.

Deci, alegeți o rochie de seară pentru figura de partid de Anul Nou.

măr

Pentru figurile luxuriante, nu puteți alege o rochie îngustă care va face un corp strâns. Dar, de asemenea, outfit prea liber, nu poate fi – nimic de a ascunde forme superbe în spatele lui Balachons.

Exemple de succes sunt rochiile cu miros și rochii-cazuri cu o siluetă semi-împușcată care subliniază totul pentru a sublinia.

Pară

Pentru figura în formă de pară (triunghiulară), este necesar să se selecteze astfel de costume, cu ajutorul căruia volumul ar fi adăugat în partea superioară a corpului și în partea de jos – centimetrele suplimentare au fost îndepărtate. Talie subțire, în același timp, trebuie subliniate.

Modele ideale adecvate cu premium american sau dornici pe oblic, atragerea atenției la umeri sau piept. Drapete, desene, buffs, Ryushi sunt elemente importante care creează volumul necesar. O bună adăugare va fi Bolero sau Plecare.

Triunghi inversat

Cu umeri largi și șolduri înguste, dimpotrivă, volumul trebuie făcut în zona șoldurilor. Costumele de a-silueta vor veni la salvare și stil amplificator. Fără flaut, draperii, basculante și fuste luxuriante, cum ar fi un cilindru de fustă, nu faceți aici.

Umerii largi se reduc vizual V-gâtul. Cutie de decupare și curele nu sunt de dorit.

Citește mai mult  Fuste scurte

Dreptunghi

Când umerii și șoldurile înguste, în primul rând trebuie să evidențiezi talia. Toate elementele decorative (margele, grăsimi, appliqués) -. În mod ideal, trebuie să creați volum și în partea superioară și în partea inferioară.

Pentru scăzut

Pentru fete mici, designerii au creat modele scurte de rochii de seară de tot felul de variații. Una dintre acestea este o talie copleșitoare și soluții de culoare luminoase.

Fusta trebuie să fie dreaptă sau ușor curbată. Dintr-un model de mare și tăiate complexe ar trebui să fie refuzată.

Rochii din podea sunt de asemenea permise în cazul în care fusta închide călcâi, și silueta.

Dacă adăugați tocuri înalte la imagine, nimeni nu va observa o creștere mica ta, si te vei uita despre această facilitate mica de dvs. complexe.

reguli de alegere

Nu numai pe caracteristicile figura acordând o atenție valoarea, alegând pentru tine o tinuta de seara. Există o serie de nuanțe care pot ajuta în găsirea o rochie perfectă.

Am luat o listă de sfaturi pentru tine, după care, este ușor să devină o regină a ajunul Anului Nou:

  1. Alegerea tinuta ar trebui să fie respins de formatul evenimentului viitoare. Rochie de seara este prezentat în mod tradițional în lungimea Maxi, dar nu orice fată ea se va potrivi și nu pentru fiecare motiv este adecvat. Lungimea rochiei ar trebui să fie combinate armonios cu complexul dvs. – acesta este primul. Iar a doua – depinde de locul de desfășurare a sărbătorii. Pentru partidul clubului, ar fi bine să îmbrăcați o rochie de cocktail în loc de un costum de seară lungă, care, deși arată superb, dar încă sacrifică constrângerile.
  2. Nu alegeți costumele de pantaloni, chiar dacă în viața obișnuită nu recunoașteți alte haine. Surprinde pe cei care înconjoară noul nostru mod, umplut cu emoții foarte noi pentru tine. Dacă nu sunteți gata să purtați o rochie îndrăzneață și chiar sexy, adică numeroase modele romantice, drăguțe și feminine.
  3. Nu urmăriți tendințele de modă. În primul rând, trebuie să luați în considerare caracteristicile caracteristice tipului dvs. de figură.
  4. Jocul în contraste și alegerea culorilor neobișnuite oferă adesea cele mai imprevizibile și izbitoare rezultate. Examinați cu atenție coloratul dvs. – acesta va ajuta la ridicarea culorii îmbrăcămintei față de umbra părului sau a culorii ochilor.
  5. Observați reținerea în formarea imaginii generale și amintiți-vă sentimentul de normă. Costumul îndrăzneț și excentric ar trebui să înmoaie o coafură mai modestă, minim de bijuterii și machiaj moale. De exemplu, dacă alegerea dvs. a căzut pe o uimitoare și pur și simplu o culoare frumoasă nerealistă a culorii vinului roșu nobil, acesta va arăta bine pentru părul așezat modest și nu provoacă machiaj creat din tonurile totale ale imaginii dvs.
Citește mai mult  Cardigani cu capote

Culoare și stil

Nu numai în raport cu lungimea și Leson oferă mari oportunități, se referă la ea și culoarea costumului de seară pentru noul an. Deși amprentele luminoase, cel puțin un model de un singur foton – principalul lucru pe care îl va face costumul.

Indiferent de cine a vorbit, dar minimalismul nu va ieși niciodată din modă, inclusiv de seara. Astfel de rochii pot fi numite chiar universale atunci când vine vorba de selectarea accesoriilor.

Chiar și alegerea materialului nu oferă cerințe speciale și nu există restricții stricte. Mai mult decât atât, combinația de diferite materiale într-un pansament este considerată o direcție foarte la modă. Exemplul de izbitoare servește satin și dantelă, excelent nu numai pe textură, ci și în culoare.

Ocazie

Este imposibil să pierdem din vedere natura partidului de Anul Nou și a subiecților generali. Acest lucru se aplică nu numai confortului și relevanței costumului, ci afectează anumite tradiții și semne.

Corporate

Corporate necesită nu numai să respectați decența și prudența în alegerea unei rochii, dar și manifestări ale îngrijirii viitoare. Este din modul în care întâlniți noul an depinde de viitoarele dvs. realizări și victorii.

Pentru a refuza norocul și a obține o slujbă nouă, mai interesantă, merită să alegeți o rochie albă. Va simboliza o nouă perioadă în viața ta, care poate fi pornită cu o foaie curată. Poate fi o creștere a scării de lucru, primind o nouă poziție sau o schimbare cardinală.

Va fi posibil să se realizeze salariul pentru a mări strălucirea metalică în rochia sau prezența în imaginea de bijuterii prețioase (aur, platină).

Subiectele de bal în celebrarea noului an servește ca un motiv excelent pentru alegerea unei rochii luxuriante, care este de obicei asociată cu un basm. Gândiți-vă doar la modul în care colegii dvs. vor fi supraviețuiți care sunt obișnuiți să vă vadă în costumele de pantaloni și costumele stricte.

Citește mai mult  Fusta directă

În scopuri serioase aveți nevoie de o pregătire serioasă. Metye la postul de șef? Apoi este nevoie de un costum riguros, de seară, țesut de la eleganță și decorat cu bijuterii scumpe.

O femeie care ocupă o poziție înaltă nu ar trebui să aleagă sinceritatea sau neglijența adolescenței. Dar, de asemenea, rigoare excesive, de asemenea. Salvați ghicitul, care poate fi încorporat în umeri goale, tăiate lungi la șold, gâtul seducător sau inserții translucide. Alegeți ceva unul și apoi imaginea dvs. va fi umplută cu armonie, stil și Del.

Club Party

Clubul Party implică mai multe opțiuni pentru un costum adecvat. De exemplu, în unele cazuri va fi o rochie de lungime medie relevantă. Deși în majoritatea cazurilor este mai bine să alegeți dintre rochii scurte de cocktail care pot avea o imprimare luminată.

Dacă vă plac mai multe costume monocrome, atunci accesoriile luminoase vor fi foarte relevante.

Întâlnire într-un cerc de familie

În cercul de familie, mulți se întâlnesc cu noul an, nu prea încurcat prin alegerea unei rochii. Cele mai relevante în acest caz vor fi reținere, un indiciu tradițional, ușor pentru codul de îmbrăcăminte de seară. Lungime scurt sau midi.

Toate acestea sunt bune, este util și trebuie să cunoașteți fiecare fată, dar mai întâi de tot ce aveți nevoie pentru a vă asculta inima și simțiți corpul. Indiferent de costumul elegant, dar el trebuie să fie confortabil și în același timp insensibil pentru tine, și apoi toate restul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: