Rochii de toamnă – cele mai spectaculoase imagini pentru pororii contradictorii

Rochii de toamnă - cele mai spectaculoase imagini pentru pororii contradictorii

Toamna este mai puternică și tristă, jucând și frivolă, ca o femeie într-o rochie. Și în ce fel de rochie, trebuie să ne ocupăm.

Lungime

Lung

Pentru fanii de rochii lungi designeri moderni au făcut un cadou real – au creat modele interesante în design unic.

  Bine arata combinația de lungime maximă cu gât, material motley, țesături ușoare și dantelă.

  Ultimele variante de rochii lungi pot fi combinate cu elemente superioare calde, care nu vor fi lăsate să se extindă în ziua toamnei.

  Un scurt

  Rochii scurte arata bine in orice tija. Silueta proprietarului din literal Beon va arăta ușoare, picioarele vor dobândi sublinări, iar proporțiile corpului vor fi prezentate în mod corect.

  Pentru toamnă, merită să alegeți rochii scurte dintr-o gabardină, în principal în culori strălucitoare, material de mătase dense și lână.

  Într-o versiune scurtă, arată un model frumos cu un gât sub formă de barcă și un manșon în stilul Kimono.

  Stoys și modele

  Caz

  În toamnă, rochii de cazuri de caz sunt adesea combinate cu broaștele sau chiar cu bluze ușoare de sifon, arcul pe care va adăuga pictanta la o imagine strictă.

  Împreună cu rochia de toamnă, căutați cizme înalte.

  Lush

  Chiar și în toamnă puteți simți o prințesă. Acest lucru vă va ajuta cu rochii luxuriante care păstrează ușurința imaginii și a jocului silueta. Lasă un astfel de costum pentru cazuri speciale.

  Gratuit croas

  siluete gratuite nu se folosesc în colecțiile lor doar designeri leneș.

  Rochii lor de toamnă atrage practic și versatilitate pentru ei înșiși și uimitor de precis capabili să se potrivească în orice stil.

  Rochia tunică

  Gratuit, în cazul în care aveți nevoie de rupe în bucăți, combinate perfect cu jambiere sau colanti dense – toate acestea se aplică pentru rochii care sunt cusute de tunica.

  Sarafany

  Cu debutul toamnei, nu vrea să spună la revedere la sezoanele de vară ale rochiei. De ce nu combinați rochia pe curele subțiri cu batlovka, cămașă sau bluză densă. Cald, frumos și original.

  Doriți originalitatea? Apoi ridicați o mănuși înalte la Sarafan, care va arăta bine cu încălțăminte sau chiar cu cizme mari.

  Mânecă

  Rochie destul de opțională cu mâneci ar trebui să fie caldă și strictă. Designerii moderni au învățat să afle astfel de costume, oferindu-le o gamă largă de.

  Plămâni

  În toamnă, zilele calde care cad adesea, care vă permit să puneți o rochie strictă făcută din o cârpă ușoară. Poate fi poplin, satin, bumbac sau satin.

  Pot lua în considerare chiar modelele fără mâneci. Dacă vă este frică să înghețați, apoi aruncați jacheta pe umerii unui ton cu o rochie.

  Nu vă limitați cu culori neutre din gama rece, rochii de lumină de toamnă în culori pastelate vor arăta relevante chiar și în toamnă.

  Cald

  Toamna schimbătoare obligă să adauge rochii calde de lână și cașmir la garderobă. Designerii moderni reprezintă un număr mare de echipamente originale, în care va fi dificil de înghețat și de a rămâne neobservat în mulțime.

  Împiedicul pot acorda atenție modelelor Shaggy. Nu traversați modelele tricotate garderobe, rochii maxi cu pulovere groase vâscoase și alungite.

  Cu finisaj de blană

  Toată lumea fără excepție provoacă încântarea de rochii cu elemente de blană. Indiferent dacă este de buzunare, gulere sau manșete – în orice caz, astfel de costume arată regal.

  Cu un gât

  Pentru vreme foarte rece, atunci când doriți să vă înconjurați cu căldură, rochiile sunt potrivite cu un gât interesant.

  Practicitatea specială Stați în rochii lungi realizate de tipul de tortleneck cu poarta tricotată. Dar opțiunile scurte nu ar trebui să fie private de atenție.

  Tricotat de tricotat

  Pentru zilele de toamnă foarte reci, angajați rochii tricotate cu spițe. Dacă alegeți corect o siluetă, atunci tricotarea densă a firelor groase nu va adăuga un volum extra și extrem de nedorit de figură.

  Tricotat

  Ce ar putea fi mai bine în toamna în toamnă decât să ai corpul tău într-o rochie tricotată. Tricotajul strâns va arăta bine cu culori întunecate și luminoase.

  Pentru plină

  Balahoanele care nu au forme, doamnele complete ar trebui să arunce departe de dulapul lor și să le înlocuiască pe un caz de rochie, cu un miros, un model cu o fustă în formă de lalea și costume cu a-siluetă. Aceste patru tipuri de rochii ar trebui să fie aderente și să le folosească pentru a face o varietate de garderoba de toamnă.

  Nu mergeți în jurul rochiei luminoase și chiar modele strălucitoare.

  Pentru gravidă

  Pentru femeile într-o poziție interesantă de mântuire sunt rochii de toamnă care dau confort, nu au constrâng mișcări și înmulțesc apelul natural. În primul rând este necesar să alegeți rochii cu A-Silhouette. Sub o scurtă rochie rece toamnă puteți purta jambiere.

  Și, bineînțeles, o talie supraestimată este elementul principal al dulapului unei femei însărcinate. Puteți alege pentru dvs. o rochie tricotată cu o structură tricotată, care este perfect întinsă și datorită acestui lucru poate însoți amanta lui chiar și în cea mai recentă sarcină.

  Casual

  Când alegeți rochii care urmează să fie folosite pentru șosetele de zi cu zi, trebuie să vă concentrați asupra simplității și comodității.

  Culorile luminoase aici vor fi inadecvate, întinderea accentelor vor ajuta decorațiile pe care trebuie să le utilizați cu atenție și nu uitați de simțul măsurii.

  Folosind accesorii simple, puteți crea imagini diferite de la o rochie de fiecare dată.

  Pentru birou

  Rochii de toamnă din care va fi formată o imagine a unei femei de afaceri, de multe ori posedă mâneci obișnuite de scurtcircuit, tăiate drepte sau ușor montate.

  Curea subțire, culori clasice și imprimări extrem de simple – merită limitate.

  Opțiunile de ceas acceptabil pentru o imagine de birou este o rochie de cămașă, o formă trapezoidă, opțiuni clasice A-siluetă și miros. Materialele sunt mai multă atenție la lână, bumbacul și tricotajul merită mai multă atenție.

  Seară

  În toamnă, apar adesea evenimente solemne, pe care este important să arătați uimitoare. Nu vă fie frică de această cădere Alegeți culori strălucitoare și combinații îndrăznețe.

  Lungimea unor astfel de rochii are dreptul să determine independent, concentrându-se numai pe preferințele sale. În relevanța costumului său nu ar trebui să fie îndoielnică – principalul lucru este că el se potrivește și dă confortul.

  Pe formele luxuriante se vor uita perfect la rochia de toamnă cu o tăietură adâncă și ascuțită, cu o centură de talie largă. Pe figura obișnuită în mod neașteptat de frumos, arată liniile asimetrice pe podol.

  Nuntă

  Nunta în toamnă arată chiar mai frumos decât în ​​orice alt moment al anului. Costumul mirelui pare deosebit de avantajos împotriva fundalului naturii aurite.

  Principalul lucru este pentru mireasă – nu înghețați. Pentru a face acest lucru, alegeți o rochie pe vreme: mânecă lungă, lungime maximă sau midi.

  Imprimare

  În acest an, amprentele geometrice riscă să devină cele mai la modă.

  Suporterii de noispriente merită să acorde atenție colecției de la Emilio Pucci și ACNE Studiouri. Lista amprentelor populare aplică, de asemenea, abstractionism, legume și subiecte florale.

  Culori

  alb

  Rochia de toamnă albă sa născut pentru a admira, seduce și a forța să se întoarcă în jurul fiecărui passerby.

  Negru

  Rochia se bazează imediat în imaginația feminină Imagine Coco Chanel. Luați-vă pentru ca regula să fie mereu elegantă în ciuda vremii, raționamentului și starea de spirit. Și vă va ajuta în această rochie neagră pentru toamnă.

  roșu

  Culoarea vampiului, adăugați o bordeaux aici și culoarea vinului nobil – obținem o alegere de toamnă pentru o tânără doamnă care preferă să poarte imagini luminoase și să atragă atenția lumii din jurul lor.

  Albastru

  Rochia albastră arată foarte neobișnuită în vopsele de toamnă. Deși, când să experimenteze, ca nu în aur. Încercați toate nuanțele albastru până când găsiți culorile dvs. perfecte.

  Ce sa porti

  Imaginea de toamnă necesită pantofi adecvați (pantofi, cizme strânse, jumătate de cizme sau cizme înalte). Sub rochia de toamnă, chiar dacă este creată în mod de vară, este foarte bun că aceste pantofi sunt potrivite și nu mai sunt.

  Nu uitați de elementele cele mai neobișnuite care arată diferit: coș, elemente în vrac, eșarfe, centuri și gulere. Cu ajutorul lor, o rochie poate arăta complet diferită.

  Toamna necesită experimente, shake emoțional, vopsele și stiluri noi. Toate acestea se ascund în rochii de toamnă.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: