Shorts maro

Shorts maro

Shorts sunt o parte integrantă a dulapului unei fete moderne. Deși inițial au tratat hainele de vară, astăzi acest element al dulapului a devenit universal. Cele mai practice sunt pantaloni scurți maro.

Particularități

Aceasta culoare are multe avantaje, dintre care principalele este non-jart. Fetele atrage o varietate de nuanțe maro. Puteți cumpăra pantaloni scurți atât lumină cât și profund întuneric.

Pantalonii maro sunt o alternativă excelentă la culoarea neagră, deci dacă doriți să vă actualizați garderoba și adăugați culori noi, atunci pantaloni scurți maro vă vor ajuta să creați o ceapă fermecătoare și elegantă.

Varietate de modele

Shorts maro sunt o alegere bună pentru realizarea imaginilor la modă într-un stil clasic, de zi cu zi sau de sport. Designerii oferă diferite tipuri de straturi care sunt potrivite pentru un anumit stil.

Clasic

Shorts maro în stil maro poate fi ușor mai mare de fagure sau la mijlocul lor. Producătorii folosesc în principal materiale naturale cum ar fi bumbacul, Tweed și T. D.

Modelele clasice sunt potrivite pentru crearea unei afaceri sau arc de zi cu zi. Shorts maro pot face parte din priză.

Cu o talie copleșitoare

Astfel de modele aparțin opțiunilor universale. Ei vor fi absolut toate fetele, indiferent de tipul de figură. Această opțiune vă va permite să ascundeți burta, extinde vizual silueta și accentuează cablajul picioarelor.

Mic de statura

Acest model va satisface fete îndrăznețe care doresc să atragă atenția asupra ei înșiși să pară sexy și atractivă. Pantaloni scurți foarte adesea acoperă doar o parte a feselor și, de asemenea, demonstrează picioarele subțiri.

Citește mai mult  Turtlenecks - un lucru universal și convenabil în garderoba fiecărei femei

Pentru a crea o ceapă armonioasă, ar trebui să rămâi la regulă – cu atât mai scurt partea de jos, cu atât mai voluminoasă ar trebui să arate ca partea de sus a costumului.

Denim

Cele mai populare sunt pantaloni scurți maro de la denim. Se referă la elementele universale ale dulapului. Ele pot fi purtate în orice moment al anului. Pantaloni scurți de denim pot fi de diferite lungimi. Uită-te foarte frumos la modelele cu rupturi sau ură.

Multe Fashionista preferă pantaloni scurți denim decorați cu butoane, pietre și alte asemănătoare.

Piele

Pantaloni naturali de piele ca nu la toate fetele, poate pentru că inițial au fost folosite ca element al stilului de glam rock. Merită selectarea pantalonilor scurți de tăiere liberă și lungimea la genunchi.

Dantelă

Porturi impecabile și sexuale de culoare maro de la dantelă blândă și fermecătoare. Acestea vă permit să dea imaginea de feminitate și atractivitate, adăugând un raisher.

Ce sa porti?

Selectarea arcul elegant, în tandem cu pantaloni scurți maro, trebuie să fie foarte curat. Este o culoare complexă, deoarece toate celelalte culori face palid. Deși varietatea de nuanțe de maro permite combinarea haine chiar si cu culoarea opusa gamma.

pantaloni scurți Brown pot fi combinate cu haine albe. Se pare frumos și bogat în fundal gamma monocrom. pantaloni scurți Brown pot fi combinate cu piersic, nuanta bej sau culori oh.

Frumos și arată neobișnuit de o combinație de maro cu galben, albastru sau roșu.

Pentru o imagine la modă pentru fiecare zi, pantaloni scurți maro pot fi combinate cu îndrăzneală întuneric tricou, bluza, decorat cu un print fără încuietoare, o cămașă din bumbac de culoare albastră.

Citește mai mult  Pantaloni capri

Shorts Brown frumos vor face apel într-un tandem cu un jumper sau un pulover verde. Multe fete le combină cu haine negre sau albe. De exemplu, un tricou alb și o jachetă alb-negru va arăta armonioasă într-un ansamblu cu pantaloni scurți maro.

Pentru a crea o imagine a unei femei de afaceri, merită să purtați pantaloni scurți maro cu o bluză albastră întunecată în punct de culoare albă polka, o cămașă într-o cușcă, cu haine de top bej culoare. Jachetă brună de culoare maronie ușoară în tandem cu pantaloni scurți de culoare brună.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: