Terracota Rochie – Imagine universală

Terracota Rochie - Imagine universală

Culoarea frumoasă nobilă are rădăcini naturale: reamintește peisaje din occidentale, dune de nisip și case de lut, materiale simple și naturale. În același timp, acesta este atributul de lux, stil și gust, regele permanent de podiumuri.

Nu este un secret că toate culorile maro și roșii, între care se învecinează cu terracota, trebuie să puteți doza, deoarece este un cod de bare foarte important. Aceasta este o culoare periculoasă capabilă să echilibreze imaginea și să o acopere. Culoarea de teracotă subconștientă inspiră că este o natură întreagă, inteligentă și echilibrată.

În aprovizionarea corectă, culoarea va adăuga interes pentru persoana, astfel că psihologii recomandă utilizarea acestuia în costumul lor în negocieri dificile. Cum se utilizează culoarea Terracota în garderobă și detalii pentru a adăuga rafinament și imagine chică? Luați în considerare detaliile suplimentare.

Cui se va potrivi?

Terracotta bine bate nuanțele naturale maro și roșii, astfel încât să poată folosi în siguranță fete cu păr roșu și o nuanță roșiatică. În același timp, ei trebuie să se apropie cu atenție combinația cu culoarea feței. Dacă fața are nuanțe gălbui sau gri, diferă de la porțelan sau ton de piersici, atunci este necesar să se îndepărteze teracotul, de exemplu, pentru a se deplasa în partea de jos a ansamblului (pantaloni sau fusta). Restul îl poate lăsa în partea de sus a imaginii lor.

Tonurile de aur și întunecate de piele devin șic în teracotă. Acesta este cazul atunci când culoarea poate fi o legătură centrală, o opțiune excelentă monocromă.

Fetele de teracotă de culoare rece atașează uneori o nuanță urâtă de pământ în față, deci este mai bine să o utilizați în acest caz sub formă de accesorii.

Bastoane populare

Doar și gustos – aceasta este una dintre opțiunile de lucru cu culoarea de teracotă. Scump ornate – a doua parte a medaliei. Deoarece culorile de teracotă sunt percepute ca fiind naturale, atunci luxul special dobândește lucruri din materiale naturale de toate nuanțele de maro – piele în formă naturală și prelucrare, lână, mătase, satin. Combinația de texturi diferite, nobile, va adăuga expresivitatea culorii profunde. Bună rochii de siluetă de siluetă, cu forme clare. Modelele înfloritoare ale tăierii neobișnuite perfectă.

Rochii în stil antic (greacă sau roman) cu o talie copleșitoare se pot combina nu numai materiale diferite, ci și combinații de culori, permit curele largi. Eastern Drapery Curra – O opțiune excelentă, una dintre puținele opțiuni, unde este adecvată utilizarea desenelor și imprimărilor.

Culoarea de teracotă în îmbrăcăminte atrage întotdeauna atenția, deci trebuie să-și aloce avantajele. Deci, puteți adăuga cifra feminină, deoarece formele libere și volumetrice în combinație cu centurile vor ajuta la realizarea unei proporții frumoase. Rochii tricotate și tricotate se vor potrivi fetelor și femeilor mai subțiri, deoarece crește vizual dimensiunea. Șezând strâns rochii înguste și tricotate lungi pe femei mari – opțiuni periculoase în care farmecul de teracotă și individualitatea unei femei vor pierde. Ei sunt mai bine să evite.

Lungime

Lungimea rochii de teracotă variază natura imaginii: de la sexul la rafinat.

Lung

Îmbrăcăminte de teracotă lungă – Tendință eternă. Grapete și o combinație de țesuturi care zboară translucide, accente pe talie și mâneci – acestea sunt tehnici de designer comune. În funcție de rochii de țesătură și de destinație, tăierea sa este selectată diverse pantofi și părți. Opțiuni strălucitoare Adăugați volumul, iar Matte, dimpotrivă, va juca „pe mână”. Aceasta este o opțiune pe orice formă.

Midi

Versiunea universală în care pot fi combinate feminin și modernitate. Există un loc pentru căutările geometrice și formele neobișnuite. Mă întreb că siluetele și jocurile asimetrice cu culori și țesături.

O opțiune bună pentru lână și tricotaje. Costumele atacate nu pierd relevanță, pentru că subliniază figura subțire. MIDI este perfect combinat cu accesorii – veste de blană, felii de piele largi. În această lungime, paleta uniformă de culori este adecvată.

Fustă scurtă

Stil 60x sau caz-caz – o mare opțiune pentru o fată sportivă, cu el bine combinate accesorii extravagante, coafuri. Această rochie se distinge prin concisitate și ușurință, prin urmare părți pot fi hrănite sau futuriste, texturate și volumetrice. Rochia în sine poate fi decorată cu tăierea peste pruriile și marginile albului sau negru.

Combinații spectaculoase

Culoarea Terracota este exigentă pentru imagine. Aspectul total este bun pentru pielea întunecată, restul este mai bine să diluați gama de culori. Alte nuanțe logice de culoare maro, ciocolată sau nisip.

Alb în toate nuanțele: cremoase, cafea, cremă, zăpadă albă. Culoarea strictă neagră poate avea o textura netedă sau neuniformă, Lacquer Shine, acest lucru poate fi realizat folosind accesorii din piele sau pantofi. Arată specios rochie neagră și teracotă.

Combinațiile neașteptat de oferte vor da culori roz de culoare roz, nuanțe roșii-portocalii și galbene vor adăuga imaginea energetică.

Dar Olive va ajuta la umplerea „încrederii” și va face costumul mai calm.

Ce sa porti?

Recomandările specifice ar trebui să procedeze de la stilul general de rochii și cifre. Pantofii câștigători ai nuanțelor naturale de culoare maro și caldă, piele texturată și piele de căprioară. De la bijuterii, un ansamblu frumos creează culori de aur, texturi naturale și pietre. Decât teracota „mai” în imagine, cu atât mai mult poate fi decor. Un rol considerabil în rochie este jucat de accesorii (saci, pălării, veste, încălțăminte, machiaj), care ajută la diluarea culorii de teracotă, înmoaie-o sau întărește efectul.

Machiaj

Este mai ușor să ridicați fetele de machiaj cu nuanțe de piele de bronz, precum și cu părul roșu.

Culoarea mai activă a teracotului în îmbrăcăminte, cea mai moale și de reținere ar trebui să fie cosmetice. Mai bine să adere la regula de un accent și alocarea buzelor sau a ochilor.

Opțiunea câștigătoare va fi săgeți active sau fum de gheață în design maro sau negru. Săgețile se va potrivi aproape toate, întuneric poate fi recomandat de Est machiaj folosind creion negru si umbra de aur. Beloculos se va potrivi opțiuni moi pentru fum-gheață, ca o umbră de lumină, puteți alege umbre colorate care se armonizează cu culoarea ochilor. Pentru universal roșu va fi paleta cu nuanțe roz și liliac. Dacă accente se poate face în fața ochilor, culoarea rujului este mai bine să muflă și de a folosi nuanțe aproape de culoarea naturala. Rozul Translucent va merge fete tinere, un iubitor de rujuri dense poate locui pe o versiune moale de Bordeaux sau Terracotta.

Pantofi

Alegerea de pantofi depinde de stilul principal și lungimea rochiei. Rochii lungi „Întreabă” pantofi mai grave închise, tocuri scurte sau cizme lungi de top. Rochii lungi de vară cu tăieturi de pe fustă sunt combinate cu pantofi de stil ușor grosier, cum ar fi sandale de stil roman ridicat. Când utilizați pantofi scăzuți, este mai bine să oferiți preferințe modelelor cu un încălzitor pronunțat, cum ar fi Lofer. Barci clasice vor fi perfect combinate cu rochii midi, fuste luxuriante sau discreet faes.

Manichiură

Înțelegerea modei moderne vă permite să utilizați diferite stiluri de machiaj de manichiură și îmbrăcăminte, dar combinarea lor competentă, puteți obține o imagine finită și frumoasă, cu adevărat elegantă și plină de farmec. Culoarea lacului poate fi diferită: toate nuanțele de alb: de la perla lăptoasă până la maro, nuanțe întunecate de roșu, burgundă și terracotta, portocaliu și roz dezactivat, variații ale manichiului francez și culorile specificate. Se pare frumos tradițională „pereche“ – o combinatie de ruj si vopsele.

Culoare Terracotta nu lasă moda de zeci de ani, pentru că el subliniază natura și individualitatea persoanei. Prin urmare, este deosebit de bună stiluri de țară, casual, hippie, boem. Eu aduc luxul de ton bogat imaginii, atenția plată faptului că este plăcut pentru tine, iar ansamblul general, a subliniat frumusețea naturală și a făcut cu fața expresivă și mai ales ochii. Deoarece orice ceapa nu ar trebui să corespundă numai situației, dar, de asemenea, să prezinte o persoană din cea mai bună parte, pentru a face mai frumos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: