Alegerea unei lenjerie de corp de căldură pentru vreme rece

Alegerea unei lenjerie de corp de căldură pentru vreme rece

Cu debutul vremii reci, este necesar să se gândească la cumpărarea de haine calde. Multe femei încearcă să cumpere o lenjerie termică, care elimină necesitatea de a purta o mulțime de straturi de țesături. Cu toate acestea, nu toți modeiștii știu cum să aleagă astfel de haine.

Caracteristici, Pro și Contra

Lenjeria termică este o îmbrăcăminte nativă cu efect diferit. Sarcina sa principală nu este atât de multă încălzire a corpului în frig, cât de mult crearea unui microclimat confortabil în care corpul nu va putea să transpire. În detrimentul tehnologiei speciale de fabricație, va elimina excesul de umiditate, eliminând probabilitatea de supercooling.

Aceste haine nu sunt deloc universale. Se caracterizează printr-o grosime, material de fabricație, tehnologie de țesătură a firelor, prezența fie a absenței inserțiilor îmbunătățite. Selecția nevalidă este plină de faptul că lenjeria termică nu poate îndeplini cerințele dorite.

Această îmbrăcăminte este selectată ținând cont de gradul de activitate, complexul și constă dintr-o listă largă de elemente de garderobă.

Electricitate termică feminină pentru vreme rece o mulțime de avantaje. Este diferit:

 • Funcționalitate și aspect estetic+
 • Caracteristici fără salvare și de umiditate+
 • Soluții de variație și soluții de culoare+
 • Practicitate, durabilitate și eficiență+
 • Varietate de design și imperceptibilitate sub haine+
 • Lista largă a seriei de sortimente+
 • Variabilitatea prețurilor pentru fiecare produs separat+
 • Elasticitate și ficțiune optimă densă+
 • Suture sau tehnologie de producție fără sudură+
 • Prezența inserțiilor antibacteriene și hipoalergene+
 • Șosete de variabilitate obiectivă (pentru activ și pasiv).

Împreună cu demnitatea, Electricitatea termică feminină are mai multe dezavantaje pentru sezonul rece. Nu se încălzește întotdeauna și nu diferă eficiența. Cu toate acestea, acest lucru este explicat prin alegerea greșită. Adesea, femeile sunt încrezătoare că toate lenjeria termică, cu siguranță, subțire și la fel de caldă. De fapt, fiecare tip de lenjerie are un scop special.

Nu toate aceste haine ar trebui să se încălzească. Din același motiv, nu toate produsele sunt la fel de bine îndepărtate de umiditate și ieftine și nepractice, se rostogolesc rapid și chiar mai puternice. Vânzătorii fără scrupule sub masca de energie termică vinde pantaloni obișnuiți și tricouri de fleece. Cu toate acestea, ele nu sunt fabricate din material de înaltă tehnologie și, prin urmare, nu au efectul dorit.

Dezavantajul, potrivit celor mai mulți cumpărători, este Prețul ridicat pentru lenjeria termică feminină. Hainele specializate sunt scumpe, prețul a două părți de îmbrăcăminte poate depăși 3000 de ruble. În plus, alegerea greșită agravează caracteristicile sale operaționale. Selectați lenjeria termică corect mai dificilă decât pare la prima vedere.

Citește mai mult  Costume de baie pentru vara

Vizualizări

Clasificați lenjeria de căldură pentru femei pentru vreme rece în mai multe semne – Clasa de fabricare, dimensiune, structură materiale, nivel de temperatură pe stradă. Serviciul termic include nu numai termocupluri sau termocolide, ci și termogeni, termoficuri, termofotele cu mâneci lungi, precum și termoons cu amplificare în zonele lipsei, tocurilor, degetelor și pereților laterali.

Modelele pot avea un alt tip de mâneci tăiate (clasic, reglang). Aproape toate puloverele și jambierele au Manșete elastice dense. Cu toate acestea, principalele diferențe în puterea termică constau în tipul de efect. Pe baza acestui fapt, toate produsele pot fi împărțite în 3 grupe cu diferențe caracteristice în fiecare.

Pentru a selecta opțiunea dorită, este important să înțelegeți diferența dintre toate tipurile de îmbrăcăminte de căldură.

Economie de căldură

Lenjeria cu efect de încălzire este fabricată din textile cu structură de vafe de țesătură. Datorită acestei caracteristici, buzunarele de aer care reduc pierderile termice sunt create între fibre. Astfel de lenjerie termică este excelentă pentru purtarea zilnică sau exercitarea fizică a gradului mediu de intensitate. Această îmbrăcăminte termică este caracterizată de un nivel ridicat de izolație termică.

Este potrivit pentru șosete la temperaturi de până la -20 … -25 grade. Este fabricat din fibre de albire cu proprietăți de economisire a căldurii. Weave este optim dens, datorită faptului că protecția corpului de vânt este de asemenea furnizată împreună cu proprietățile de încălzire. Cu toate acestea, în comparație cu alte camioane de linie IT Lenjeria nu este atât de durabilă. Nu are un efect ridicat de scurgere.

Capcana de umiditate

Astfel de lenjerie de corp este fabricată din fire sintetice, Sarcina lui este îndepărtarea rapidă a umidității din corpul spre exterior. Se caracterizează printr-o grosime mai mică, permeabilitate ridicată a vaporilor și este responsabilă pentru uscarea uscată a corpului. Lenjeria plotată are o țesătură specială de fibre: are buzunare de aer, dar nu are proprietăți ridicate de economisire a căldurii.

Când corpul este încălzit, buzunarele crește, datorită creșterii presiunii din interiorul pânzei. Aerul iese cu particule de sudoare. Sunt luate în considerare pluseile unor astfel de haine Forța, uscarea instantanee cu conservarea căldurii corpului, precum și durabilitatea. Dezavantajele includ rigiditatea relativă a materialului și întreținerea căldurii numai sub starea mișcărilor active.

Hibrid

Tipul combinat de energie termică pentru vreme rece este ceva printre lenjeria de economisire a căldurii și de drenaj. Efectul optim este creat prin sigilarea umezelii și scăderea volumului de țesut în stratul de economisire a căldurii. Cu toate acestea, este imposibil de a apela o astfel de lenjerie de corp termică și extrem de eficiente.

Citește mai mult  Costume de baie Milavitsa

Mult mai bine pentru a face față sarcinilor de tip cu două straturi. Din partea lor interioară există un strat permeabil la umiditate de polimer, și în exterior – o țesătură volumetrică cu o structură celulară. Plusuri un astfel de serviciu termic sunt Forța de aderență, senzații tactile plăcute, parbriz, densitatea și posibilitatea de a purta rece. Dezavantajul este redus efectul de economisire a căldurii în linii de produse ieftine.

Materiale de fabricație

În producția de energie electrică termică pentru purtarea de utilizare vreme rece Naturale și fibre artificiale. Din proprietățile de drenaj ce mai mult încălzirea și depind de. De exemplu, termoeueta poate fi de zi cu zi sau sport, este destinată unor grade diferite de activitate și se distinge prin diferite rapoarte de fire sintetice și naturale.

În producerea de produse de economisire a căldurii Bumbac și lână care le adaugă la microflis, poliester și micro. Este termolativ Potrivit pentru șosete la temperaturi de până la -25 de grade. Poate fi jucat sport fie să îl transporte sub haine pentru a menține microclimatul optim confortabil.

Lenjerie termică hidratată din materiale artificiale utilizând poliester, Lycru, fleece, microfibră, polipropilenă. Aceste fibre nu absorb umiditatea. Hibridul este fabricat folosind Aproximativ aceeași cantitate de fibre naturale și sintetice. Amestecarea lor vă permite să obțineți lenjerie de corp cu proprietăți de încălzire, dar nu de drenaj prea bun.

Producătorii

Eliberarea energiei electrice termice pentru femei este angajată în limba rusă, finlandeză, norvegiană și companiile chineze. Printre producătorii de înaltă calitate a energiei electrice termice profesionale pentru femei, mai multe mărci pot fi distinse. Evaluarea de cele mai bune companii include branduri ale căror produse sunt în cerere de cumpărare mare.

 • Columbia lenjerie de corp termică Lansări femeilor în stilul unisex, care diferă în design strict și se potrivesc fără cusur pe figură. Produsele de producție sunt potrivite pentru purtarea vreme rece, are proprietăți de încălzire. Acesta este realizat din fibre naturale și sintetice.

 • Solomon produce modele sportive. Compania franceza produce modele folosind procese tehnologice inovatoare și cu o combinație de diferite tipuri de fibre.

Aceasta lenjerie de corp termică funcțională, care se bazează pe principiul multi-stratificat.

 • Norveg Oferte Modelele de modele termice de consum de înaltă calitate, cu adaos de lână merinos și TERMOLITE materiale inovatoare. Produsele sunt caracterizate prin rezistența formei la deformare și nu își schimbă proprietățile după mai multe styrices. Ele sunt în mod optim bine așezat pe figură, se repetă caracteristicile sale și rezistă la temperaturi de până la -30 grade.
Citește mai mult  Haine de compresie pentru antrenament

 • Guahoo Lansări femei Modele termice Shell cu fibra mixta. Poliester, lână și acrilice sunt utilizate în producție. produse de marcă de produse sunt potrivite pentru odihna activa în timpul iernii, ele pot fi skating în ele, ele sunt bune pentru șosete de zi cu zi.

 • Janus Diferă de la concurenți de producție de produse din lână naturală. produse de marcă se disting printr-o tehnologie specială de fire țese. Datorită acestui fapt, produsele au o grosime mică și diferă în caracteristicile optime de căldură de economisire. Culorile lor sunt predominant stricte și Monophonic.

Sfaturi pentru alegerea și îngrijirea

lenjerie de corp termică nu se încălzește în sine. Cu toate acestea, acesta păstrează temperatura corpului.Pentru a alege un produs cu adevărat eficient pentru șosete obișnuite, trebuie să ia în considerare o serie de criterii. De exemplu, produsele pentru sport și de zi cu zi care poartă sunt diferite.

Au diferențe de produse obișnuite și opțiuni încălzite. Al doilea are cabluri electrice mici, care, atunci când porniți un anumit mod de a începe să se încălzească pielea.

Astfel de haine de astăzi se bucură de cerere specială la femei, are un efect termostat. În același timp, puteți schimba modul de operare cu minim la intensiv.

Produsele pot fi integri și separați. Haina nu poate fi numit haine prea confortabile pentru iarnă, cu toate acestea, ei găsesc cumpărător lor. Avantajele lor se potrivesc dense figuri, imperceptibility prin îmbrăcăminte de bază. Astfel de haine sunt elastice, subțire și convenabil pentru purtarea.

achiziționarea de produse au necesitat luarea în considerare dimensiunea exactă. Nu puteți lua kituri mai mult sau mai puțin. Big va atârna afară, creând falduri. În lucrurile mici vor fi strâns și incomod. De regulă, astfel de haine sunt absorbite în organism în domeniul subsuori și inghinală, timid sânii lui.

Producătorii indică dimensiunea lenjeriei, luând în considerare contracția lui după prima spălare. Nu este nevoie să se teamă că lenjeria de corp va da o contracție mare. În cazul în care este mare, nu va fi capabil să se potrivească bine la corp, și, prin urmare, funcțiile sale de economisire de căldură va scădea.

Inconsistența dimensiunea va afecta drenajul. Pentru a lua o opțiune bună, Puteti naviga recenzii despre produsele unui anumit brand-. Acest lucru va permite să înțeleagă toate minusurile și avantajele sale.

Despre modul de a alege lenjerie de corp de căldură femei potrivite pentru vreme rece, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: