Uită-te la toate cele 100 în căldură: cele mai importante mijloace pentru machiajul de vară

Este dificil să se obțină machiaj perfect în căldură: fața se rotește, transpira și creează un astfel de efect ca și cum tocmai ați părăsit baia.

Uită-te la toate cele 100 în căldură: cele mai importante mijloace pentru machiajul de vară

Există o modalitate de a arăta perfect chiar și în căldură? Desigur! Numai machiajul de vară implică un minim de produse cosmetice.

Machiaj de bază

Dacă nu ați inclus încă acest instrument în îngrijirea dvs. zilnică – asigurați-vă că faceți acest lucru. Crema cu SPF – Protecție fiabilă împotriva razelor ultraviolete. Actrita de la Hollywood Kate Blanchet a spus că nu a ieșit afară fără protecție chiar și în timpul iernii! Cazul este atunci când este un bun exemplu.

Bazele funcționează ca un deodorant, numai pentru față. Transpirând mult mai puțin. Baza sub machiaj este aplicată cu un strat gros ca o mască. Wheeling 10 minute, ea este tăiată.

Ceață din frigider

După ce a încercat acest instrument o dată, nu se va despărți de el! Înainte de utilizare, asigurați-vă că pentru a plasa o sticlă în frigider – să înțepeni.

Ce Mist da? El hidrateaza pielea si ii da timp pentru a extinde căldura. Datorită lui există o hidratare de înaltă calitate, astfel încât crema nu poate fi folosit.

praf mineral

Praf mineral – blând și imponderabilă. Componentele sale nu urca pe piele, dar surplusul de grăsime a pielii este absorbită. arată piele strălucitoare și netedă. O astfel de pulbere se suprapune roseata pe fata, coroane și linii vizual.

In vara, pudra minerala – mântuirea, pentru că ea face mata feței și absoarbe ușor sudoare, ceea ce nu se poate spune despre cremele tonale.

Tus de ochi

Utilizați în căldură un creion obișnuit – o mare greșeală. Asigurați-vă că pentru a alege un creion rezistent, care va scoate in evidenta ochii, dar nu se va face de ponderare.

În cazul în care linia este bine umplut integranta, nu puteți utiliza chiar rimel. Genelor va arăta în continuare gros.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: