Cele mai bune mijloace de curățare

Cele mai bune mijloace de curățare

Curățarea fără îndoială poate fi numită un proces foarte important și necesar, deoarece casa dvs. trebuie păstrată în mod constant curată. Dilema principală care pot apărea atunci când se pregătește pentru o astfel de curățare – ceea ce înseamnă că cel mai bine este de a alege. Atunci când alegeți, este necesar să se ia în considerare mai mulți factori: nivelul de utilizare în condiții de siguranță, de cost, evaluare producător.

Tipuri de fonduri

În prezent, producătorii de diferite mijloace pentru curățarea rapidă și eficientă sunt oferite gospodinelor moderne o mulțime de pulberi ultrafunctional sau geluri pentru a aduce într-o vedere normală a spațiilor într-un apartament mic sau o casa imensa. Acesta poate fi tot felul de mijloace pentru rufe rufe sau spălat pardoseli și preparate de înaltă calitate, pentru curățarea diferitelor aparate de uz casnic, pahare murdare sau oglinzi, echipamente sanitare și alte. Toate acestea sunt extrem de necesare și importante, dacă aveți nevoie de camerele tale sclipitori cu o puritate de invidiat.

Pentru a salva în mod semnificativ, utilizatorii preferă să achiziționeze produsele de tip universal, deoarece acesta poate fi folosit atât pentru curățarea cu calm soba de gaz, precum și pentru spălarea rapidă a chiuveta din baie.

Toate tipurile de compoziții vor fi diferite în scopul, tipul, metodele de aplicare și alte caracteristici importante.

Conform compoziției

Există 2 categorii de agenți de curățare. Ele se pot referi fie la seria de uz casnic sau profesional. Dacă există numai un acid în mediu, este potrivit pentru curățarea unui anumit tip de contaminare, în cazul în care acizii sunt oarecum, atunci instrumentul poate fi considerat universal. Acesta poate fi folosit perfect pentru un spectru larg larg de noroi. Formulările bugetare pentru acasă sunt cel mai des folosite pentru lucrari interioare. Compozițiile profesionale sunt potrivite pentru lucrări de fațadă.

produse de curățat universale

Ei face față cu mai multe tipuri de murdărie pe orice suprafață disponibilă. Pus în aplicare sub formă de paste, pulberi, geluri, emulsii, spray-uri și sunt pur și simplu indispensabile pentru acele inaders care nu pot plăti o lungă perioadă de timp. Aceste fonduri vor contribui, de asemenea, pentru a salva. În mod ideal, acestea trebuie să fie antibacterian pentru a trata locuința de la posibilele microorganisme dăunătoare.

Citește mai mult  capace silicon: cum să curățați?

Abraziv

Aici, în compoziție există componente zimți-fine – cretă sau piatră ponce, precum nisip de cuart. Ele pot fi atât artificiale și de origine naturală. Astfel de formulări folosesc atunci când o luptă împotriva petelor destul de complicate. Cu toate acestea, zgârieturi vizibile pot rămâne din particule mari de pe suprafața produselor. Compoziții abrazive sunt mai des reprezentate ca pulberi.

unelte abrazive

Fabricate atât sub formă de pulbere și sub formă de lichid. Principalele elemente aici – soda sau fosfați, solvenți sau acizi. Ei nu zgâria suprafața și, prin urmare, sunt anulate pentru ceramică și sticlă de curățare.

compuși alcalini

Excelent vor fi copiate chiar și cu pete vechi murdărie lui. Acestea sunt astfel de detergenți populari, ca un săpun de uz casnic sau soda obișnuită. Ei nu au componente toxice și, prin urmare, acestea sunt complet sigure. Folosindu-le, puteți curăța rapid și eficient orice suprafață contaminate și dezinfectate calitativ întreaga cameră.

Preparate acide

Ei bine, face față cu rugină, raid de var. Un mijloc excelent pentru curățarea rapidă în casa poate fi produsul de obicei acasă – aveți nevoie pentru a lua niște oțet de masă sau acid citric. Cu ajutorul lor, multe locuri sunt curățate cu un bang.

medicamente care conțin clor

produse pe bază de plante – cel mai popular tip de dezinfectare. La costuri reduse, medicamentul se descurcă cu un număr mare de microorganisme patogene, bacterii și virusuri.

Agenții care conțin clor sunt perfect solubili în apă, interacționează cu soluțiile de săpun. Toxicitatea frecvent ridicată este observată din dezavantaje, capacitatea de a înălbi țesuturile și distrugerea suprafețelor vopsite.

Pentru a asigura siguranța agentului selectat pentru corpul uman, acesta trebuie inclus în compoziția sa Componente hipoalergene.

Scopul mijloacelor de mediu (fără utilizarea chimiei) este destul de extinsă.

De destinație

Conform scopului lor direct, instrumentele pot servi pentru următoarele tipuri de curățare și curățare.

Baie, toaletă, spații de apă

Pentru a curăța conductele de drenaj, multe selectează lichid „Cârtiță” – costul său este scăzut, iar o sticlă este suficientă pentru o lungă perioadă de timp. Toaleta cometei de toaletă va ajuta la menținerea curată, va permite crearea unui strat antibacterian de protecție. Pentru a curăța rezervorul de acolo Tablete speciale de curățare. Pentru dezinfectarea baie eficientă, puteți opri alegerea dvs. pe dezinfectant de curățare de brand sanfor.

curățare totală

Aici, utilizatorii opresc din cele mai multe ori alegerea lor privind detergenții pentru spălarea pardoselilor MR. Adecvate, PRONTO anti-medicamente, compoziții pentru spălat vase de la Zana, preparare Melicpetol spuma.

Citește mai mult  Cel mai confortabil mop pentru spălarea podelelor

Curățarea suprafețelor

Puteți alege diferite mijloace – pentru fiecare suprafața sa:

 • Pentru ceramica de sticla – Spray Cillit Bang+
 • pentru piatra de curățare – Karcher sau impregnare specială+
 • Pentru pahare și oglinzi Puteți alege Frosch, Sanita, HG+
 • Pentru utilaje de bucătărie – Excelent curat plat, convenabil prin pulverizare Sanita, Ecozone.

Mobila

Pentru lustruirea rapidă a tuturor tipurilor de mobilier masiv – Iarbă Torus, care va ajuta ascunde toate Rånirile și dau produse orbitor sclipici. Pentru mobilier tapițat, puteți alege prin pulverizare Unicum.

acoperitoare de podea

Pentru laminat este potrivit ieftin Hg, Pentru parchetul este mai bine de a alege Bagi, pentru linoleum spălare – decembrie.

Electronică

Ritmix lichid pentru televizoare sau calculatoare.

Ţiglă

Din placa galben, mirosuri neplăcute, contaminanți – spray- Chitul.

Covoare

Pentru curățare cele mai multe ori pentru a alege Dispărea sub formă de spray, șampon, pudră.

Sub formă de eliberare, produse de curățare sunt împărțite în geluri, emulsii, paste, spray-uri, lichide, granule, pulberi, pilule. Mai ales în cerere în zilele noastre produse acaricidice pentru curățenie la domiciliu. Acestea vă permit să se ocupe de alergeni.

Cele mai bune branduri

Astăzi, magazine au o mare selecție de diferite geluri și pudre de curățare, este motivul pentru care se pune întrebarea de multe ori ceea ce înseamnă că este mai bine să utilizați. Cineva de la consumatori se concentrează asupra siguranței fondului, cineva este mai important decât prețul său, iar unele de publicitate de încredere doar.

Top moderne machiaj curățare machiaj.

 1. Fros. Este folosit pentru a curăța în mod eficient baie, cu un bang pentru a face față cu săpun divorturi, urme de apă și alte forme de poluare. Potrivit pentru țiglă, mobilier de bucătărie, cochilii de curățare. Compoziția are particule abrazive, astfel încât scula nu este recomandată pentru sticlă și acrilică. Unul dintre cele mai semnificative avantaje este absența alergenilor.
 2. „Progres”. Acesta este un lichid cu o aromă destul de plăcută, potrivită pentru spălarea mâncărurilor, instalații sanitare, plăci, băi. Minus – în compoziția PAVI.
 3. Sanfor Universal 10 din 1. Potrivit pentru îndepărtarea unor astfel de tipuri de poluare, cum ar fi grăsimea și rugina, floare de var și diferite pete, mucegai. Ca parte a fondurilor, există clor și este cel care garantează un efect antibacterian. Instrumentul vă va permite să curățați rapid ceramica din sticlă, plăci, fundal lavabil.
 4. Grohe Grohclean. Lichid de la un renumit producător german elimină în mod eficient floare de var, pete de apă, murdărie, grăsime, reziduuri de săpun.
 5. Cillit Bang „anti-grăsime”. Universal Rush Remedy pentru o curățare eficientă a apartamentelor. Nu are un miros neplăcut, ca multe fonduri profesionale, perfect copices cu poluare gravă.
 6. Gallus. Instrumentul pentru curățarea rapidă a oricăror premise este perfect pentru utilizarea pe toate tipurile de suprafețe de origine. Se lustruiește perfect, aceasta va ajuta la eliminarea de in, murdărie și praf, pete. Produsul este complet sigur chiar și pentru copii.
 7. Zelinsky „Stone universală”. Acest produs ecologic produs în Germania se distinge prin compoziția naturală și complet în condiții de siguranță. „Universal de piatră“ este perfect pentru curățarea oricărui tip de suprafețe de origine. Aceasta este o substanță non-abrazivă produsă pe bază organică.
 8. „Detergent universal pentru spălare” Molecola migdale Blooming „. Produse chimice de uz casnic ecologice de la producătorul intern. Printre produsele acestei companii, geluri de spălat vase sunt folosite de cerințe speciale, pulberi pentru spălat, preparate pentru curățarea echipamentelor sanitare.

„Blooming migdale“ este ușor potrivit pentru toate suprafetele, eliminarea mirosurilor neplăcute. proprietăți antibacteriene recomandate.

Cum de a alege?

   Alege o compoziție bună pentru punerea în aplicare a locuințelor de zi cu zi ușoară. Cel mai important lucru este să se ia în considerare anumite criterii.

   • Securitate. Este extrem de important să se studieze în detaliu componența fondurilor pentru a vă asigura că este complet sigur pentru sănătatea dumneavoastră și casa ta. Cel mai bun alege compoziții naturale.
   • Economie. Cea mai profitabilă în uz – tot felul de geluri, emulsii și soluții groase sub formă de concentrate (acestea pot fi diluate).
   • Șterge destinație. Alegerea unui instrument, trebuie să acorde o atenție la ceea ce exact tipul de suprafață este adecvată. De exemplu, nu trebuie să spălați baie acrilică cu o țiglă, destinată unei plăci. Suprafețele din sticlă și smalț nu pot fi curățate prin compoziții abrazive. Elemente inoxidabile interzise aplicarea compozițiilor cu clor. Instrumentul de cumpărare Mai întâi asigurați-vă că este ideal pentru suprafețele de sticlă sau oglindă sau pentru spălarea podelei de înaltă calitate sau pentru curățarea în camera copiilor.
   • Termen de valabilitate. Multe facilități de curățenie sunt consumate destul de încet, deci este mai bine să alegeți imediat bunurile cu cea mai lungă cantitate de termen de valabilitate.
   • Proprietățile de detergent ale medicamentului achiziționat. Fondurile universale sunt minunate și pentru a menține puritatea zilnică și pentru a efectua o curățare generală gravă.
   • Examinați cu atenție eticheta producătorului, Acolo ar trebui să fie clar cu privire la întregul interes pentru dvs., ca consumator, informații.
   Citește mai mult  Curățarea în apartament

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: