Bahama costume de baie

Bahama costume de baie

Plajă pe plajă, înotați în mare și uitați-vă la această feminină nu numai că fetele subțiri. Bahama produce costume de baie frumoase de dimensiuni mari pentru doamnelor luxuriante. Marca comercială maghiară a apărut în 1975 și sa dovedit imediat ca marcă, producând costume de scăldat de înaltă calitate pentru femeile cu o cifră nestandard.

Principalele avantaje

Mulți pshechki timizi să apară pe plajă în costume de baie. Dar, cu modelele din compania maghiară, nu este nimic de teamă, deoarece sunt:

  • Forma corectă. Datorita materialelor elastice, apare un efect de tragere – ajută la eliminarea stomac și pliurile inutile.
  • Sânii bine susținuți. Costumele solide au sutiene cu oase și cupe, acoperite într-un mod special – bustul nu va da vina și dobândește schițele apetite.
  • Contribuie la buna postura. Materiale strânse se potrivesc taliei, datorită căruia femeia nu face rău.

Majoritatea produselor folosesc curele largi, care au acceptat și sânii, creează un echilibru armonios între corpul superior și inferior.

Modele de costume de baie

Toate costumele de baie Bahama sunt reprezentate de următoarele opțiuni:

  • costum de distracție. Are un efect corect corect, face ca burta plat. Cupa adâncă nu permit pieptul să cadă, dobândește elasticitatea. Există modele cu deschidere înapoi.

  • Costum separat. Cele mai potrivite pentru femeile cu forme luxuriante, dar a strâns figura. Se usucă foarte repede, este convenabil să-l placheze în ea. Se creează corpurile împinse pe os, ele dau bustul formelor seducătoare.

  • Tankini. Este chiloți și top. Corectează figura, ascunzând totul inutil și accentuând demnitatea. Pantaloni scurți strângeți fesele, fă atractive.
Citește mai mult  Adidas termice lenjerie de corp: Caracteristici și recomandări pentru alegerea

  • Bando. Într-un astfel de costum de baie, corsetul sau vârful nu are curele, dar are oase și boluri adânci pentru o întreținere mai bună a sânilor. Fiind pe plajă într-un costum de baie, puteți obține un bronz frumos și neted.

De preferință culori: albastru, negru, verde închis, maro, gri, violet. Cel mai adesea, modelele sunt efectuate cu fundul întunecat și de călărie strălucitoare. Animalele și amprentele de legume, forme abstracte și geometrice, dungi verticale sunt utilizate – toate acestea scutesc vizual figura, dându-i o ușoară.

Costume de baie decorate cu catarame metalice, inele, lanțuri completate de aplicații interesante, broderie, plastic sau bijuterii din sticlă. În orice costum pentru înot o brand Bahama femeie cu proporții non-standard ale figurii va arăta feminin și elegant.

Cum de a alege potrivite?

Modelele de costume de baie de la firma maghiară sunt destinate pentru doamnelor luxuriante. Din acest motiv, înainte de a cumpăra este necesar să se potrivească. Costum de plajă trebuie să se apropie perfect. Dimensiunea mică va aloca toate defectele, iar în cel mare va fi incomod pentru a înota și a face plajă.

Este important ca sutienul să nu strângă pieptul – este periculos pentru sănătate și oferă senzații incomode. Cel mai bine este de a lua mai multe modele diferite de a alege una care se va potrivi cel mai mult și să evidențieze toate avantajele corpului feminin.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: