Break-minimizator

Break-minimizator

Proprietarul bustului magnific se confruntă adesea cu problema alegerii unui sutien. Incorect lenjerie de corp susțin bine sânii, s-au prăbușit în umeri și oferă o mulțime de inconveniente. Astfel de moda trebuie să selecteze produse mai confortabile de înaltă calitate, care iau în considerare toate caracteristicile pieptului mare. Astfel de modele includ un sutien popular de alamă-minimizator.

Ce este?

Minimizatorul este un diminist. Dar nu ar trebui să se presupună că astfel de sutiene aparțin lenjeriei corective obișnuite. Lucrurile simple sunt strânse de doamne și adesea pun presiune asupra vaselor de sânge. Minimizatorul este realizat ținând cont de anatomia unui bust mare. Vă permite să distribuiți în mod optim sarcina pe umeri și pe spate.

Caracteristici și avantaje

Funcțiile sale principale fac astfel de lenjerie de corp cu o tăietură specială. El nu numai că suportă perfect sânii în vrac, dar face și o figură de sex feminin mai subțire. Acest lucru contribuie la un segment larg de tesatura sub bust.

Calitativă și majoritatea produselor confortabile posedă următoarele avantaje:

  • Puteți îndrepta calm umerii mei și să nu vă faceți griji că spatele va încălzi, pentru că într-o astfel de lenjerie de corp este distribuită în mod corect greutatea pieptului+
  • În mod corespunzător selectat lenjerie de corp ridica bust+
  • Va oferi un sprijin excelent+
  • inserturi speciale de pe părțile laterale reduc în mod eficient volumul, dar nu diminuează feminitatea figurii.

Modele

În prezent, frumos și feminin lenjerie va fi capabil de a alege fiecare femeie.

Minimizers aparțin puternice sutiene de suport, astfel încât acestea trebuie să fie alese cu grijă în conformitate cu parametrii lor.

Bumbac

Moale și corpuri de bumbac de licitație va deveni o soluție ideală pentru șosete de zi cu zi. Ei mai luminos și confortabil.

Bumbacul este un material sigur și hipoalergenic, așa că într-un astfel de sutien poți să nu vă faceți griji cu privire la starea de sănătate a pielii blândă a pieptului.

Cu dantelă

Pentru a crea o imagine feminină și imagine sexuală Designerii moderni dezvoltă produse uimitoare, completate de piese de dantelă și inserții. Ei vor deveni o alegere excelentă pentru o seară romantică plăcută.

Cu curele subțiri

Dacă nu vă place sutienele mari stralucitoare, atunci ar trebui să acordați atenție copiilor elegante cu curele subțiri. Astfel de lenjerie de corp poate fi pusă pe seturi de haine de seară de seară.

Pentru șosetele de zi cu zi, astfel de produse sunt mai bune să nu achiziționeze, deoarece curelele subțiri vor da o încărcătură excesivă pe coloana vertebrală și la doamnelor.

Bando

Foarte popular Modele de banda originale recent. Ele sunt echipate cu curele subțiri care pot fi îndepărtate cu ușurință. Arata astfel de modele foarte elegante si tineret!

Cum să ridici?

Sutienul trebuie să fie perfect așezat pe un bust. Dacă alegeți un model similar pentru prima dată, veți căuta mai bine ajutor pentru a vă ajuta vânzătorului – un consultant care va ajuta la achiziționarea produsului dimensiunii potrivite. Este necesar să se acorde o atenție deosebită dimensiunii cupelor și grumburilor sub piept.

Nu credeți că ridicatorii de dimensiuni mici vă vor face sânii mai frumos și spectaculoși. De fapt, astfel de modele ascund slab cantitatea de sânii, dar vor avea o presiune neplăcută asupra țesuturilor sale moi.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: