Costume de baie Gottex

Costume de baie Gottex

Gottex datorează apariția lui Gottle, care, în 1949, împreună cu soțul ei, și-a înființat compania și a deschis o nouă pagină în lumea costumelor de baie de înaltă modă. Ceea ce perceput anterior lucrul este predominant funcțional, devine obiectul discuțiilor de lux și de înaltă calitate.

Primul lot de costume de baie a fost eliberat în 1956, iar rezultatul nu a fost forțat să aștepte mult timp. Gottex a produs un adevărat extender, cuceri reprezentanții podelei frumoase și le deschid cealaltă parte a medaliei numită de modă pe plajă.

Particularități

Urmând lenjeria de baie, care sa dovedit, ca o viziune independentă a îmbrăcămintei, apar diferite accesorii, completând perfect costumul de baie și creând o imagine absolut și proaspătă. Este compania Gottex în 1978. a sugerat un PAREO ca element de plajă, ideea a fost adoptată în unanimitate și a început instantaneu să adopte o mulțime de reviste de modă diferite și sa oferit să arate.

O caracteristică a colecțiilor de acest brand sunt modele neobișnuite și îndrăznețe, culori luminoase, o varietate de elemente de decor, aterizare perfectă, idei proaspete și originale de design de stiluri și, desigur, tăiate de o calitate excepțională.

Spre deosebire de multe branduri de modă, oferind o alegere pentru fete de bază cu valorile standard, Gottex are soluții și pentru doamnele altor tipuri de complexe. La urma urmei, scopul fondatorii acestui brand a fost de a avea fiecare femeie ar putea simți regina în costum de baie de lux.

Modele și soluții de culoare

Există cinci modele de bază de costume de baie:

  • Bando+
  • jn+
  • separa+
  • monokini+
  • Tankini.
Citește mai mult  GUIAHOO Lenjerie termică: caracteristici, modele, alegere

Cele mai multe dintre ele sunt realizate din material cu uscare rapida si au bretele reglabile. Produsele de tip separate au sprijin de dens cupe, iar în unele modele există garnituri de aer detașabile.

Costumele de baie amuzante au cupe moi, dar căptușeala strânsă sunt folosite pentru un sprijin mai bun. Caracteristicile lui Tankini – acestea sunt bikini-top fără oase, căptușeli detașabile, curelele sunt dezvăluite și reconstruite din spate. Monokini este o opțiune de lenjerie pe jumătate deschisă, oferind cel mai înalt confort, pe panourile laterale există oase.

În ceea ce privește colorarea, relevanța lor se schimbă în fiecare sezon, dar un lucru este invariabil: fiecare fan al boldului, dar în același timp soluții sofisticate, va găsi o opțiune de gust.

Culoare val mare, verde, aur, roz – toate culorile sunt descrise maxim în fiecare dintre produse. Orice fată va găsi pentru sine opțiunea perfectă din tonurile pastel și discrete, finisând cu culori amețitoare.

Mulți de mirare unde Lei Gottlieb a inspirat, lucrând cu o astfel de paletă de culori. Răspunsul este simplu: ea a recreat în faptele lor de Xin Marea Mediterană, desert de aur, culoare roz de pietre din Ierusalim și Gilenerie Galilee zgomotoasă.

Combinații la modă

Desigur, combinația perfectă a lucrurilor Gottex Beach – cu accesoriile aceleiași companii. La urma urmei, creatorii au avut grijă ca nici un kit de plajă să rămână fără o pereche. Și cum să combine obiectele selectate în mod ideal în mod ideal ale dulapului – cazul gustului fiecărui ventilator al temelor de plajă.

De exemplu, un costum de baie cu o ceașcă densă de împingere Bandeau este perfect complemens tunica translucidă a aerului, 100% constând din poliester. Designul exclusiv și ușurința imaginilor nu vor lăsa indiferenți nici o modă.

Citește mai mult  Corectarea sutienului

Este, de asemenea, imposibil să nu evidențiem combinația încântătoare a unei rochii de seară strălucitoare de la aproape o sută la sută mătase și același costum de baie strălucitor al unui tip separat, repetând abstractismul și rafinamentul culorii.

Acest costum de baie rafinat monokini aline, cu o tăietură medie de coapsă, îngustarea vizuală a siluetei și, în același timp, va da accesul maxim al soarelui la corp. Adăugarea minunată a monocini este o tunică a culorilor saturate cu o imprimare florală originală.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți costumele sale perfecte, în primul rând, merită acordarea atenției particularităților figurii dvs., pentru a înțelege evidențiarea dvs., deoarece costurile de baie ale firmei israeliene sunt create cu precizie pentru a simți și a sublinia cu îndemânare frumusețea corpului feminin.

Cele mai multe costume de baie sunt realizate din țesuturi dense, cu un efect dăunător. De asemenea, merită să ne amintim că tonurile întunecate sunt slăbite vizual un pic mai mult decât luminos și luminos, unul poate fi ghidat de acest lucru atunci când alegem.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: