Termolegins: caracteristici, purtând și reguli de alegere

Termolegins: caracteristici, purtând și reguli de alegere

Jambiere sunt un articol de îmbrăcăminte, mai degrabă universală și sunt realizate dintr-o gamă largă de țesături. Într-un grup separat, modele cu căldură de economisire sau efect de răcire se pot distinge – thermolegins.

Caracteristică

Termolegins – Soluția perfectă pentru clima rece. Acestea sunt cusute de la depunerea de căldură, tesatura hidrofob.

Termolegegins sunt sub pantaloni sau ca element dulap independent. Ele sunt perfect așezate, se aplecă ușor spre corp și protejează de supercooling chiar și în înghețuri dure, fără a provoca transpirații.

Termelegins sunt prezentate în diferite modele și materiale. Acest tip de jambiere poate fi atribuită puterii termice și se întâmplă cu salvarea căldurii, umiditatea și hibridul.

  • Salvarea căldurii se poate încălzi cu înghețuri chiar până la -60 ° C.
  • Hrănirea de umiditate este cusută din sintetică, se usucă rapid și potrivită celor care se mișcă activ, angajați în sport.
  • Hibridul combină ambele calități datorită cărora prețul său este mai mare.

Eliminați astfel de specii ca: Ușor de lenjerie termică ușoară, ușoară, caldă și extraprilă.

Modele de revizuire

Următoarele materiale sunt utilizate:

  • bumbac+
  • Vânătoare de oaie, în special, Merino fibros lung+
  • Lână de cămilă+
  • polipropilenă+
  • poliester+
  • Elastan+
  • lycra.

Bumbac – cea mai frecvent utilizată țesătură. Astfel de modele sunt plăcute pentru organism, bine „respira”, au o varietate de culori gamă. Ele sunt reprezentate pe scară largă în magazine (de exemplu, Calzedonia) și sunt disponibile la prețuri accesibile.

Modele De la rasele de ovine de lână Merino foarte moale, puțin probabil.

Acest material păstrează căldură chiar și cu activitate minimă în frig, fără supraîncălzire.

Evident plus o astfel de lână – hipoalergenicitate.

Termolggins Din lână de cămilă Ele au un efect unic preventiv și terapeutic, preveni inflamația în organele micului pelvis și coloana vertebrală lombară. Și bonusurile pot chiar să reducă manifestările celulitei.

Inițial a privit Modelele „sub piele”, de exemplu, de la Tezenis. Acoperirea poliuretanică în mai multe variante de culoare oferă o strălucire din piele rafinată.

Modelul de multe ori completat de buzunare decorative, linii, fulgere. Modele sportive de înaltă tehnologie cu controlul climatizării Suport temperatura corpului aproximativ 37 ° C. Dacă organismul începe să transpire în procesul de antrenament, efectul de răcire este declanșat, lucrarea de încălzire este „inclusă”.

Sfaturi pentru alegerea

Fiți atenți la jambierele care nu se mișcă și nu sunt presate, constrângere.

Ei trebuie să se potrivească strâns corpului și să nu formeze falduri. Utilizați o masă dimensională de la producător, având în vedere înălțimea și greutatea dvs.

Pentru utilizare zilnică, este mai bine să cumpărați lenjerie termică de înaltă densitate, cu o scădere mică de umiditate. Pentru plimbări active de aer îngheț, șezlongurile termice din țesături compuse sunt potrivite, de exemplu, cu o linie de salvare din lână sau blană. Pentru turism și antrenamente intensive, achiziționați lenjerie de umiditate din sintetică.

Diferite sporturi dictează selecția nuanțelor, De exemplu, pentru patinajul de figură, există termici dense care conțin în elastan. Ele sunt completate cu o manșetă alungită pe gleznă și atașată în siguranță sub boot-ul de skate.

Confortul maxim ar trebui să aibă îmbrăcăminte pentru femeile însărcinate, astfel încât jambierele pentru viitoarele mame au o aterizare specială: scăzută „sub stomac” sau înaltă cu o centură moale.

De asemenea, prezent Inserția anatomică anatomică. Banda elastică se face cu posibilitatea de a reglementa volumul taliei.

Reguli de purtare

Jambierele femeilor pot accentua atât avantajele cifrelor, cât și dezavantajele. Așa cum nu este complexă, le purtați cu îndrăzneală cu tunici și pulovere alungite. Lenjeria termică trebuie să fie deschisă în aer liber după antrenament. Ștergeți-l manual sau într-o mașină de spălat într-un mod delicat la o temperatură de până la 30 ° C, altfel va pierde proprietățile sale.

Este interzis să fierbe lenjeria termică, cum să se usuce pe baterie – se potrivește de la temperaturi ridicate. Nu utilizați aparate de aer condiționat, albire și antism, pentru uscare, localizați pe suprafața orizontală.

Aceste cerințe necomplicate vor permite thermogegins să servească atâta timp cât posibil.

Ceea ce urmează este o revizuire video de thermogegins din lână cămilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: