Adidași pentru a alerga pe asfalt

Adidași pentru a alerga pe asfalt

Din ce în ce mai mulți oameni dimineața și seara ca încărcare, pentru veselie și bună sănătate generală, dau preferință să fugă.

În exterior, totul pare simplu: un costum de sport, pantofi confortabili și fugit. Dar de ce o alergare nu aduce rezultatul dorit, dimpotrivă, devine tortură reală. Mușchii picioarelor unei trapei, tălpile sunt arzătoare, iar disconfortul se reflectă asupra întregului corp. Desigur, ca orice caz, pentru a alerga, trebuie să pregătiți cu atenție și să calculați totul la cel mai mic detaliu, fără a spera exclusiv asupra rezistenței dvs.

Un rol important în bunăstarea atunci când rulează echipamente, inclusiv selecția pantofilor potrivite, care va lua parte din sarcină cu mișcare activă. În același timp, luați în considerare locul în care veți conduce: pe o banda de alergare, în zona urbană sau în pădure, în zăpadă sau pe teren. De asemenea, contează și durata antrenamentului. Dar, în orice caz, cei mai mulți iubitori ai unui stil de viață sănătos preferă jogging-ul pe străzile orașului, așa că trebuie să știți în ce adidași, fără a aduce atingere sănătății, este mai bine să efectuați jogging pe asfalt.

Caracteristici

Studiile efectuate privind sarcina organismului atunci când rulează în funcția de oraș au dat următoarele rezultate: cu o joggură doar, coloana vertebrală își asumă sarcina totală cu un volum de mai mult de două tone și la fiecare pas spre întregul corp încarcă încărcătura de 6 ori mai mult din greutatea corporală.

Aceste date au permis producătorilor de pantofi sport să dezvolte modele de adidași care au înmuiată cel mai ușor apărarea. Prin urmare, astăzi există numeroase modele pe piața încălțămintei, care sunt pe deplin responsabili pentru senzația de înaltă calitate cu efort fizic intensiv.

Este necesar să alegeți pantofii cu o etichetare a amortizorului, care poate fi localizată în partea din față sau din spate, respectiv în regiunile de șosete sau călcâi. Notația poate fi următoarea: aer (aer comprimat), gel (gel), grila (grila) și altele. Unii adidași sunt amortizați pe ambele părți. Aceste pantofi trebuie să fie alese ținând cont de aterizarea piciorului.

Producătorii au luat în considerare, de asemenea, locația sa când rulează, indicând pantofii cu anumite nume de categorii. „Neutral” este un alergător potrivit că atunci când rulează Puneți picioarele paralele sau pot merge puțin, aruncând șosete puțin înăuntru.

Citește mai mult  Pantofi de iarna pentru femei Timberland: descriere, sortiment, alegere

Adidași cu categoria „Stabilitate” sunt potriviți pentru cei care peste balet transformă piciorul în lateral sau aruncă picioarele înainte. În acest caz, sarcina cade pe articulații, iar astfel de pantofi de sport vă permite pentru a maximiza această încălcare a mișcării.

Atunci când cumpără cel mai bine este de a oferi preferința pentru pantofi din piele și textile.

produse din piele păstrează forma de pantofi bine, și opțiunea excelentă textile pentru antrenament – ca aerul este bine trecut. Nu este nevoie să cumpere adidași, pe intersecțiile care resturile de adeziv sunt vizibile. Aceasta este o căsătorie clară, iar astfel de pantofi poate cădea rapid în afară, mai ales după ploaie sau balti.

Prin adidași greutate cu amortizare nu ar trebui să fie grele. Talpa trebuie să fie ușor îndoit și să aibă un suport durabil montat pe rama. Brant nu ar trebui să fie lipite pentru a fi în măsură să le usuce în mod periodic.

Soiurile de adidași

Sportivii profesioniști opri alegerea pe Rose.

În prezent, există o diviziune clară în adidași bărbați și femei. Specialiștii recomandă femeilor să ridice modelele de femei, deoarece acestea sunt făcute prin luarea în considerare a posibilităților fizice ale sportivilor.

Aceștia sunt adidași cu o talpă specială, care vă permite să aveți o aderență durabilă cu suprafața drumului. În plus, vârfurile oferă o depreciere suplimentară. Astfel de pantofi sunt de obicei folosite pentru inele la distanțe diferite. Poate avea spikes detașabil.

Având în vedere că încălțămintea sunt destinate profesioniștilor, adidașii sunt fabricați ținând cont de structura anatomică a piciorului și protecția articulațiilor împotriva rănilor. Absorbții suplimentari de șoc pot fi instalați în astfel de adidași pentru funcționarea mai ușoară a atletului.

Ei, în contrast cu adidașii masculi, mai ușor, cu o spate stabilă, care fixează în mod fiabil piciorul. Astfel de pantofi protejează în mod fiabil picioarele sportivilor din răniri.

Cum de a alege să alegi adidași de rulare

Deprecierea pe ansardă trebuie să fie neapărat.

Pe modele mai ieftine, fac depreciere doar o singură parte – suprafața căldării sau a lui Hearel. În modele mai scumpe există amândouă. Varianta modernă a amortizorului este stratul de aer, care se bazează pe talpa umplută cu silicon. O altă opțiune adecvată poate fi izvoare situate în pantofii din zona călcâiului.

Citește mai mult  Timberlands: descriere, sortiment, alegere

Costul pentru a acorda imediat atenție singurului. Ar trebui să fie puternică, dar în același timp moale și flexibilă. Nu ar trebui să lase urme pe podea, dacă acest lucru sa întâmplat atunci când cumpărarea este mai bine să refuzați. Pentru persoanele cu supraponderali, este cel mai bine să selectați pantofii cu o talpă rigidă.

Refuză imediat adidași severi și dur. Încărcările de funcționare trebuie să fie plăcerea.

Se recomandă adidașii pe laces. Ele fixează piciorul este mult mai puternic decât dispozitivele de fixare pe Velcro.

Branțul trebuie să fie supinatorul. Prezența sa este confortul poziției piciorului.

În ceea ce privește dimensiunea, ceea ce este cel mai bine pentru a selecta pantofi de pe teren sau mai multe dimensiuni. Atunci când formarea, piciorul crește, din cauza fluxului de sânge. În același timp, trebuie să existe o ventilație pentru termoreglare.

Privire de ansamblu a producătorilor

Fiecare producător folosește acest tip de amortizare. Mesajul despre el este situat pe o etichetare specială și poate fi văzut în instrucțiunile sau pe partea de jos a tălpii.

ASICS producător adidași sunt caracterizate ca pantofi cu un șoc efect maxim de absorbție. Datorită acestei proprietăți, este utilizat în mod activ în medicina sportivă.

Ceea ce este interesant în acest pantof, lovitura este distribuit de-a lungul piciorului, iar în afară este de amortizare din gel. Datorită acestor calități, care rulează într-o astfel de lumină un pantof și netedă, iar picioarele nu simt disconfort chiar și atunci când rulează pe distanțe lungi. Cusătura Asimetric vă permite să stabilească ferm piciorul.

Una dintre cele mai populare branduri din lumea sportului este Nike, care produce adidași pentru bărbați și femei. Producătorii utilizează numai tehnologii avansate datorită cărora pantofii sunt solicitați de la sportivii profesioniști și de alergători. Alergătorii nu se simt într-un astfel de pantofi de pantofi, așa că picioarele după antrenament sunt într-o stare confortabilă.

Calles Nikes au o talpă foarte elastică, făcută din spumă. Este ușor de curățat în șosete, în timp ce călcâiul este suficient de puternic și solid. Picioarele de răsucire sunt excluse și acest lucru împiedică posibila dislocare.

Citește mai mult  Cizme la lacoste

Adidate profesionale Adidas Energy Boost sunt disponibile pentru sportivi și sunt proiectate pentru un picior standard.

Pantofi de cântărire 300 de grame. Toți sportivii rețineți că pantofii sunt foarte convenabili, în special lauda maratonilor. Inițial, dezvoltarea unor astfel de adidași a fost destinată sportivilor grei, dar în cursul testelor, s-au observat calități minunate de pantofi. În mare parte datorită unui strat special în talpa, care creează condiții confortabile atunci când se execută.

Adidasii Reebok sunt ideali pentru jogging pe asfalt, deoarece au o aderență durabilă cu suprafața sa.

Deprecierea vă permite să vă simțiți confortabil confortul și confortul atunci când rulați, datorită unei singurele moi și elastice. Adidași ai acestei companii în greutate sunt mult mai ușor decât modele similare ale altor producători cu 20%. Designul original și un preț destul de democratic fac pantofii atractivi și preferați pentru mulți iubitori ai unui stil de viață sănătos, care oferă o poziție destul de înaltă în clasamentul consumatorilor.

Recenzii

Cel mai neașteptat efectul de la adidași, care nu-i place absolut nimeni, miros de picioare după antrenament.

Într-un astfel de pantof, este de obicei o funcționare de plăcere și adidași deosebite, dacă au o mulțime de depreciere, atunci este suficient de condiționată. Astfel de pantofi nu le place să alerge, mai mult pentru plimbări scurte. Sportivii cu experiență imediat acordă atenție greutății adidaților, verificați cum picioarele vor putea respira în ea și starea talpă. Cei mai buni sunt adidașii de astfel de branduri celebre precum Nike sau Reebok. Putem spune că acești producători sunt cei mai largi reprezentați de o varietate de sortimente în magazine specializate. Prin urmare, nu are sens să meargă pe piață pentru selectarea pantofilor, dacă ați planificat să parcurgeți permanent.

Astfel de pantofi vor asigura ambreiajul excelent nu numai pe suprafața asfaltului. În oraș, după cum știți, nu există nici o astfel de acoperire peste tot. Adidasii se vor comporta ideal pe o suprafață de beton sau cu gresie. Pe ele încărcarea pe întreg corpul merge exact la fel ca atunci când joncțiunea de pe asfalt.

Ei s-au dovedit foarte mult în calitatea de pantofi durabili, care vor suporta o utilizare intensivă îndelungată și vor păstra, de asemenea, sănătatea atletului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: