Adidași pentru handbal

Adidași pentru handbal

Particularități

Alegerea adidaților de handbal ar trebui să se bazeze pe ținta jucătorului. Este necesar să se determine ce anume participantul are nevoie de pantofi. În handbal există trei tipuri de jucători: apărător, colț și central. Pentru fiecare dintre ele, caracteristicile pantofilor ar trebui să fie diferite.

Defender, de exemplu, ar trebui să poarte pantofi care au o bază de amortizare și promovează stabilitatea. Jucătorii de colț trebuie să poarte pantofi care să ofere suport de gleznă și au fost ușor, deoarece au nevoie de viteză în joc. Jucătorul central nu va face fără adidași flexibili cu suport pentru picioare.

Există caracteristici generale pentru acest tip de adidași:

 • În primul rând, ar trebui să fie cu o talpă de absorbție a șocurilor, deoarece jucătorii efectuează salturi permanente.
 • În al doilea rând, glezna trebuie menținută, deoarece nu este dificil să o transformi în joc.

Și în cele din urmă, trebuie să existe o talpă externă. Acest lucru este necesar, astfel încât jucătorul să nu primească accidental vătămare.

Se întâmplă că nu sunt disponibile adidași speciali de handbal. Apoi pantofi potriviți pentru a juca volei, deoarece o depreciere bună este, de asemenea, necesară în joc, susținând glezna, ventilația și ușurința de încălțăminte.

Producătorii

La producătorii acestei categorii de pantofi, mai mulți lideri mondiali sunt evidențiate: Mizuno, Asics, Adidas și Hummel. Toți producătorii respectă în mod clar criteriile de mai sus pentru producția de pantofi, deci este mai bine să contactați evaluările clienților.

Recenzii

 • Mizuno. Acest producător recomandă absolut tuturor cumpărătorilor. Încălțămintea se distinge prin ventilație bună a piciorului, greutate redusă, fixare excelentă și cea mai bună absorbție a șocurilor.
Citește mai mult  Pantofi pentru femei Timberland: Soiuri si tabel de dimensiuni

 • Asics. O serie de modele nu sunt absolut potrivite pentru a juca handbal, deși producătorul oferă aceste recomandări pentru utilizare. Nu există ventilație în unele modele și o depreciere proastă din dezavantaje.

 • Adidas. Pantofi frumoase, practice și durabile. Cumpărătorii sunt mulțumiți.

 • Hummel. Cele mai multe recenzii sunt pozitive. Există comentarii la calitatea mărfurilor: adezivul este vizibil în unele locuri. Proiectarea și deprecierea Toată lumea îi place foarte mult.

Colecții

Unul dintre modelele de funcționare ale companiei Hummel este o serie de adidași pentru femei efectus. Caracteristicile sale distinctive sunt:

 • Flexibilitatea talpă+
 • Ventilarea interiorului+
 • Excelentă depreciere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Carmen

  Ce mărci de adidași pentru handbal recomandați pentru performanță și confort?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: