Adikari demix

Adikari demix

Consumatorul rus nu permite întotdeauna pantofii mărcilor europene și americane.

Selectarea alternativă poate fi produsele demix-ului mărcii interne, care este specializată în producția de bunuri sportive. Adidași ai acestei companii nu sunt inferioare omologilor străini și, în același timp, cumpără cumpărătorii cu raportul de preț și calitate.

Caracteristici și avantaje

Brandul își conduce istoria din 1994, când primii adidași au fost eliberați pentru șosetele de zi cu zi.

Aveau o talpă groasă (2 cm pe călcâi), care au scăzut la porțiunea de șosete la 1 cm. Designul adidaților a fost foarte concis, dar au fost foarte cusute cusute. Prețul scăzut a fost datorat utilizării pielii artificiale și a rețelei textile.

Adidasii au apărut în vânzare în magazinele „Sportmaster” și a devenit instantaneu obiectul atenției cumpărătorilor, deoarece calitatea demix nu a fost mai rău decât mărcile scumpe cunoscute, iar prețul este de aproximativ două ori mai mic decât cel al produselor Nike și Adidas.

Astăzi, Demix, în plus față de pantofii de sport, dezvoltă chiar haine și accesorii.

Strategia companiei se bazează pe un nivel de înaltă calitate, funcționalitate excelentă și evoluții inovatoare. Producția de marcă este concentrată în primul rând pe iubitorii de sport, precum și pe fitness, deși există o linie specială PRO pentru sportivii profesioniști.

În ceea ce privește adidașii demix, ele sunt foarte solicitate la persoanele unui stil de viață activ și sunt prezentate într-o gamă foarte largă. Acest pantofi aleg, de asemenea, pe cei care le plac stilul sportiv în îmbrăcăminte.

Adidasii de marcă (apropo, pentru a reduce costul producției, ele sunt seduse în China, dar exclusiv în modele ruse de înaltă calitate) se disting prin design simplu discret. Toate produsele sunt marcate cu un logo original cu numele mărcii sau pur și simplu o literă mare „D”.

Citește mai mult  Pantofi pentru femei cu toc înalt

Pantofii demixi sunt fabricați în deplină conformitate cu standardele internaționale de calitate. Adidasii de marcă au o aderență excelentă cu orice suprafață și distribuie în mod corespunzător greutatea pe tot parcursul piciorului, minimizând riscul de rănire, precum și sarcina pe îmbinarea gleznei. În timpul antrenamentelor, produsul absoarbe umiditatea, lăsând picioarele cu uscat.

Încă o dată, subliniem costul redus al adidașilor demix – aproximativ o jumătate de mii de ruble pe cuplu. În plus, stocurile sunt bazate periodic pe producția de marcă comercială, iar reduceri sunt furnizate.

Modele

Demix dezvoltă diferite modele de adidași. Acestea sunt opțiuni pentru șosete de zi cu zi, pentru întinderea tenisului, baschet pe stradă, pentru joguri. Pantofii pentru clase din sala de gimnastică are o talpă specială netedă.

În plus față de femeile, opțiunile masculine într-un sortiment mare sunt adidași pentru publicul pentru copii (de asemenea două specii – pentru antrenamente sportive și șosete zilnice).

În ceea ce privește materialul, produsele demix sunt fabricate din piele naturală, analogul sau textilele sale sintetice.

Toate modelele de brand au un design discret caracteristic, o culoare plăcută. Ei sunt la cerere de la publicul de tineret.

În ceea ce privește adidașii pentru formare, ele diferă în funcție de sport.

Joacă, de asemenea, rolul intensității estimate a claselor. Dacă clasele sunt ținute pe stradă, puteți folosi pantofi artificiali de materii prime, pentru instruire în hol este mai bine să preferați materiale naturale. Dacă luăm în considerare rularea adidași, atunci trebuie să fie strâns și elastice, fixate pe picior cu laces sau velcro. Modelele pentru baschet, volei, fitness sunt adesea echipate cu o platformă mică sau o pană – în acest caz, călcâiul va fi cel mai convenabil posibil, acoperirea solidă nu va fi simțită.

Citește mai mult  Pantofi de călcâi gros

Luați în considerare un astfel de demiu de model unic.

 • SPRINTER – marcă model clasic proiectat pentru uzura de zi cu zi și plimbări lungi. Unic cu amortizare excelenta distribuie uniform sarcina și oferă confort. Partea superioară a modelului este realizat din piele naturală cu elemente din imitație de piele și textile – nimic nu împiedică ventilarea aerului.

 • Ottawa – adidași similare cu tălpi de cauciuc și de echitatie combinat.

 • Walk-sinewings pentru șosete de zi cu zi într-o explozie de confort ridicat, cu talpa rezistenta la uzura.

 • Premiul – opțiune special pentru rulare. În plus față de amortizarea excelentă, produsele sunt echipate cu un branț bactericidă din poliuretan, care împiedică apariția unui miros neplăcut. Talpa ondulat asigură mânerul limită chiar și cu o suprafață umedă. Adidași poate fi utilizat în sezonul rece – picioarele nu va fi rece.

 • Argon QO – design elegant Baschet model. Lansarea fiabilă captează articulația gleznă, înmuierea flexibilă a sufletului și reduce povara de pe picior.

 • Fluid – Adidasi pentru ocupații amatori care rulează și mersul sportivului. Căptușeala din interior absoarbe perfect excesul de umiditate, reduce povara de pe picior. Material unic – în special anvelope durabile, care oferă o aderență limită cu suprafața (teren sau asfalt). Modelele femeilor sunt realizate într-o schemă de culori delicată de culoare albă-roz, bărbat – în albastru gri.

 • Larus – Ultraight Rockworks, Potrivit pentru drumeții. Încălțămintea este echipată cu un bloc anatomic cu cadru fără sudură.

 • Fiji Trainer – Adidasi de antrenament fără greutate din textilele de plasă, oferind o ventilație excelentă.

 • Magus – Sport din tricotaje ventilate pentru antrenament și activități sportive. Talii sunt echipați cu caneluri responsabile pentru flexibilitate.
Citește mai mult  cizme Superfit

Culoare

Adidasii demix sunt de obicei realizați în schema de culori clasice – este albastru și gri, modelele albastre și maro.

Produse albe atractive. Există opțiuni combinate în care umbra calmă și atrăgătoare sunt combinate.

Adidasii pentru femei pot fi găsite în modele blânde de culoare albă-roz și piersic, deși împreună cu ei există opțiuni acide-verzi.

Adidatorii bărbaților cel mai adesea pictate în diferite nuanțe ale spectrului albastru.

Repere ale adidaților de marcă – talpă cu două culori: baza are o culoare albă sau neagră, iar modelul ondulat este evidențiat cu otenk luminos.

Recenzii

Aproape toți proprietarii de adidași demix marchează confortul și ușurința acestor produse.

Adidatorii sunt confortabili mersul și alergarea pe terenul de asfalt și pietriș. Oamenii ca talpa lor de primăvară fără greutate, place o calitate excelentă de sudură, lipsa de fire de lipire. Apropo, după cum au observat consumatorii, unele modele de găuri pentru corzi nu au o prelucrare metalică, dar materialul nu se rupe.

Judecând după comentarii, produse demix – modele surprinzător de durabile, chiar și complet sintetice: după doi ani de șosete active, ele arata ca un nou, perfect purt.

Cumpărătorii ca un design calm și elegant al adidaților. Femeie, în special sufletul pe care pantofii de sport este reprezentat într-o culoare feminină, are un drenaj subțire. Multe opțiuni albe – sunt combinate cu îmbrăcăminte de diferite culori.

Aceste produse sunt ușor de curățat și uscate.

Rețineți că unii proprietari de adidași demix consideră utilizarea țesutului sintetic pentru suprafața interioară a pantofului.

Bineînțeles, mulți preferă marca demix datorită valorii democratice a produselor. Cu toate acestea, în timp ce oamenii nu rămân adidași dezamăgiți și mulți și data viitoare cumpără produse de aceeași marcă și recomandă-o cu familia lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Alexandra

  Îmi pare rău, dar nu înțeleg ce întrebare dorești să adresezi. Poți te rog să clarifici și să pui întrebarea ta într-un mod mai explicit? Aștept cu nerăbdare să te ajut!

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: