Adikasii bej

Adikasii bej

Astăzi adidașii au încetat să fie exclusiv pantofi sport. Aplicația lor universală creează noi direcții în lumea modei, formând uneori nu doar spectaculoase, ci și imagini bizare. Ele apar din ce în ce mai mult pe podiumuri, combinate cu costume clasice și designeri de modă live. Și dacă încercările designerilor sunt precaute de succes, lumea vede articole noi, devenind ulterior stilonul standard.

Modele

În acest sezon, adidașii de piele bej sunt în cerere, precum și textile, suede și materiale sintetice. Aur și, ca opțiune, animal, capabil să devină accentul principal al imaginii.

Astfel de modele devin populare.

Tonurile pastelate sunt perfect combinate cu rochii. Și pentru cei mai îndrăzneți producători oferă modele cu iluminare din spate.

Ce sa porti?

Există mai multe ansambluri de haine de succes, inclusiv:

  • Gen clasic – Jeans (câștig-câștig)+
  • Rochii ușoare+
  • MIDI Fuste tricotate+
  • Fuste pliate+
  • Dulciuri+
  • Cardigane+
  • pantaloni scurți de denim.

Modelele ridicate vor face un set demnic de cămăși și pulovere. Variațiile montane sunt completate de rochii și fuste de plante sportive din tricotaje. Completați arcul poate fi un jumper monofonic.

Ventilatoare de scriere de mână CREATIVE-CHIC Adidași compuși cu jambiere pentru antrenament, tricouri – lupte, jachete și bluze. Bowling Bag sau rucsac va fi un accesoriu excelent.

În ansamblul de adidași – pantaloni scurți de obicei ar trebui să fie în tonul pantofilor. Dacă pantalonii sunt deasupra genunchiului, atunci șosetele ar trebui să poarte scurte. Podurile au permis orice lungime de șosete. De obicei, Colebriti purta pantaloni scurți.

Opțiunea cel mai puțin așteptată – Mini rochie de lumină fără lumină.

Citește mai mult  Pantofi confortabili

Companion armonios la adidași bej va fi un set cu modele simple tăiate, fără decor inutil.

Există unele combinații care pot fi inadecvate. De exemplu, într-un stil clasic (rochie de seară și costum de afaceri), destinate unor evenimente importante și întâlniri de afaceri Pantofii de sport Beige vor fi inadecvate.

Nou-veniții sunt mai buni să nu combine adidași bej și fuste lungi, deoarece rezultatul nu poate fi întotdeauna de dorit.

Pantaloni largi – clasic cu săgeți, blugi largi crave pantofi clasici, astfel încât imaginea nu va fi elegantă, nici la modă. În procesul de căutare a stilului, nu trebuie să uitați că adidașii sunt convenabili și confortabili.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: