Bej cizme

Bej cizme

Particularități

Foarte des pentru toamna sau iarna, un etaj echitabil, cizme bej pentru a alege un cizme bej. Ele sunt potrivite pentru femeile de toate vârstele, iar diversitatea stilurilor și modelelor vă permite să arătați individualitatea noastră, să adăugați o imagine a feminității și a atractivității.

Botige Boots sunt ideale pentru crearea unei ceapi irezistibile, elegante într-un stil de birou sau în stil de zi cu zi. Ei arata grozav in tandem cu fuste, rochii, pantaloni sau blugi. Bocancii bej pentru femei sunt capabili să ajute la crearea unei ceapi magnifice, precum și să prelungească vizual silueta, să adauge imaginea eleganței și a armoniei.

Printre gama largă de modele, fiecare Fashionista va putea alege optiunea care va satisface dorinta ei. Astăzi în modelele de tendință, completate de decor elegant sub formă de fulgere, lanțuri sau clapete. Arată pantofi foarte frumos pe un călcâi larg și stabil.

O varietate de nuanțe

Culoarea bej are multe nuanțe, astfel încât designerii folosesc o varietate de tonuri pentru a oferi o gamă largă de pantofi elegante. Unele fete preferă cizme în culori ușoare, delicate, alții aleg pantofi maro închis.

Modelele bej pot fi adăugate de culoare galbenă, gri, roz, maro sau verde sau verde. Un astfel de amestec arată de neegalat, îndrăzneț și eficient.

Multe fete care iau în considerare cizmele albe impracticabile, le pot înlocui cu modele de tonuri de lapte. Pantofi bej cu o prelevare roz arată grozav într-un tandem cu haine de o umbră gri sau albastră. Pentru a încorpora imaginea la modă în stilul casual, modelele cu nuanțe verzi sunt ideale, deoarece pot fi purtate cu jachete de culoare Khaki și eșarfe de tricot strânse.

Citește mai mult  cizme din piele gri

Ce sa porti?

Bocancii bej pentru femei pot fi combinate cu o mare varietate de elemente de garderobă. Sensibilitatea și moaletele nuanțelor bej vă vor permite să creați arcuri armonioase.

Cu blugi

Fiecare Fashionista are mai multe perechi de blugi eleganti in garderoba sa. Ele arată perfect în ansamblu cu cizme bej, dar merită să fie îngrijit cu o gamă de culori.

Deci, pentru a prelungi vizual silueta, blugi sunt mai bine să selecteze câteva tonuri mai ușoare.

Blugi pot fi purtați cu pantofi pe un călcâi sau pe o talpă plat. Când alegeți un model, este mai bine să luați în considerare ce imagine doriți să creați. Pentru evenimente solemne, tocurile înalte vor da un buchet de elegacitate. Pentru fiecare zi, o alegere mai practică va fi modele fără tocuri.

Dacă doriți să fixați blugi în interiorul pantofilor, ar trebui să fie ridicată. Astfel încât silueta va arăta armonioasă.

În ansamblu cu blugi și cizme bej, poți purta o jachetă din piele în tonul pantofilor. Elegant și efect.

Cu o rochie

Boots Bej pot fi îndrăzneți pentru a apela clasicele. Ei privesc armonios în ansamblul cu rochii de diferite stiluri și orice tăietură.

Dacă vă străduiți să creați un arc romantic, ar trebui să acordați atenție rocilor, cusute din țesături ușoare, aerului. O soluție excelentă va fi o rochie de mătase. Boots Bej vor da imaginea feminității și a sensibilității.

Elegant și grațios arată combinația de pantofi de culoare corporală, cu o carcasă strictă. Pentru sezonul rece, aceste pantofi pot fi combinate cu rochii tricotate și confortabile.

Când alegeți o culoare de rochii, puteți experimenta. Frumos se uită în combinație de culori opuse. Puteți alege o rochie cu inserțiile unei umbre bej. Pentru imaginea de seară, o alegere mare va fi o rochie albastră într-o tandem cu un model pe călcâi.

Citește mai mult  Hunter cizme

Pentru a crea un arc armonios, atributele obligatorii ar trebui să fie accesorii în tonul pantofilor.

Cu chilot

Pentru sezonul rece, ciorapi sub cizme sunt pur și simplu o necesitate. Dar, ar trebui să fie responsabil să vină la alegerea coloanelor de culoare.

Boots Beige nu sunt recomandate pentru a se combina cu chilot negru. O astfel de tandem scurtată siluetă, pune picioarele în două părți.

Chilotul ar trebui să fie un pantof mai ușor sau în ton, atunci imaginea va fi transformată.

Cu lucruri de iarnă

Bocancii bej pot fi purtați în siguranță cu lucruri calde. Ele sunt combinate armonios cu hainele superioare. Ele pot fi purtate dintr-un strat de nuanțe pastelate. Mare cu pantofi bej arată vesta de blană, dublu sau shub.

Hainele superioare care merită să alegeți tonuri ușoare. Dar chiar dacă doriți să purtați cizme bej într-o tandem cu un strat de culoare închisă, atunci pentru realizarea ceapă a cepei armonioase se potrivește perfect eșarfa aleasă în tonul pantofului.

O schemă de culori

Cu nuanțe neutre

Pantofii bej sunt combinați frumos cu îmbrăcămintea de tonuri neutre, la care se referă bejul însuși.

Cafea, ciocolată, maro sau blând lucruri roz într-o tandem bej dobândesc moliciune și caldă. Puteți juca nuanțe bej. De exemplu, cu cizmele unei umbre întunecate pentru a purta accesorii de tonuri ușoare.

Arată haina alb foarte frumoasă în combinație cu pantofi de pantofi bej. Accesorii colorate negre vor ajuta la crearea de contrast.

Cu albastru

Culoarea albastră și bej arată frumos și proaspăt. Puteți purta o rochie albastră și un model bej pe hairpin, precum și bijuterii de aur sau argint – Back de seară gata. Pantofii vor da calea armoniei, ușurinței și romanticității.

Citește mai mult  Pantofi de călcâie

Boots Bej pot fi combinate cu haine albastru închis. Blugiul albastru preferat și puloverul de tonuri vor juca noi în ansamblu cu pantofi bej. Aceasta este opțiunea perfectă pentru fiecare zi.

Cu roșu

Boots Bej pot fi purtate și cu haine de soluții de culoare luminoase, deoarece o buclă de culoare bej. Dacă doriți să puneți pe un top roșu, dar nu armonizează cu alte haine, apoi cu cizme bej, această opțiune va arăta de neegalat.

Principalul lucru este de a alege să alegeți nuanțele de roșu. Cu haine de culoare roșie frumos și armonios uite cizmele de o nuanta bej gri.

Cu verde

cizme bej pot fi purtate cu haine de culoare verde pal sau de măsline. Multe fashionista prefera lucrurile de masterat de culoare. fete Bold alege hainele de o nuanta de verde sau smarald saturate. Refresh ceapa unic va ajuta fularul dintr-o tesatura usoara in culori pastelate.

Cu visiniu si ciocolata

Cizme de nuanțe de culoare bej deschis poate fi folosit ca focalizarea pe fundalul de îmbrăcăminte de soluții de culoare întuneric. Ele pot fi purtate cu ciocolata sau visiniu lucruri. Cizme de umbra blând va deveni un accent strălucitor de arc elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: