Ce este Savo

Ce este Savo

Ce este Savo?

Astăzi, pantofii Sabo sunt pantofi de vară elegantă, pe care la moda de toate vârstele sunt mulțumite de plăcere. Printre fanii acestor sandale neobișnuite, chiar stelele care demonstrează cu mândrie modele de designer în valoare de câteva mii de dolari. Dar povestea lui Sabo a început cu mult înainte de zilele noastre, iar originalul nu-i pasă de acele sandale ușoare și confortabile pe care le vedem acum.

În Roma antică a prizonierilor, ei au strigat în mod special în Kalosha de lemn voluminos, astfel încât să nu poată scăpa. Japonezii încă în secolul al X au purtat pantofii GAT cu o talpă de lemn ca o bancă mică. Sabo, mai mult sau mai puțin amintește de modelele moderne, a început să poarte ardenne în munți. Această matrice se extinde pe teritoriul mai multor state europene: Belgia, Franța și Luxemburg. Țăranii săraci purtau pantofi de două specii. Francezii au fost făcuți în întregime din lemn, iar olandezii au avut o piele de piele sau o superioară.

Mai târziu, la aceste pantofi se răspândesc în întreaga Europă. În secolul al XVI-lea, breasla olandeză de maeștri a livrat producția de SABO pe flux. În Olanda a produs atât opțiuni simple, ieftine, cât și vopsite, pentru cazuri solemne. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, pantofii din lemn erau chiar nobili francezi. Mai târziu, au cucerit Anglia – în secolul al XIX-lea.

În timp, Sabo a fixat alte tipuri de pantofi și le-a amintit mai mult și mai puțin. În 1969, forțele uitate că au început să facă un designer olandez Yang Yansen. Moda a ales cântăreața Jenis Joplin și fanii stilului Hippie. Opțiunile pe tălpi de plută și o platformă poliuretanică au iubit multe modă pentru ușurința și accesibilitatea lor.

Avantaje

De ce Sabo nu a pierdut relevanța și astăzi? Există multe motive pentru aceasta:

 1. Conforturi. Platforma groasă permite proprietarilor lui Sabo să meargă pe orice drumuri și să nu experimenteze disconfort.
 2. Creșterea creșterii. Majoritatea modelelor vă vor face câteva centimetri de mai sus. Dacă alegeți și bej Sabo, atunci picioarele vor deveni vizuale mai lungi și mai subțiri.
 3. Universalitate. Ca și în timpul lung, înfundarea pot fi purtate în vreme caldă și, în răcire, iar unii designeri produc chiar modele de iarnă.
 4. Design pentru fiecare gust. Acest pantof implică o mare varietate de culori și decor.

Care este diferența dintre Sabo și Muli?

Aceste două tipuri de pantofi combină similitudinea externă, atât de mulți nu văd diferența dintre ele. Ce diferă unul de celălalt?

Sabo implică confortul și confortul, Ei nu se pot temi să cadă, deoarece au o plută masivă, o talpă de lemn sau un talpă pe tort, și, de asemenea, cel mai adesea închis top. Chiar dacă degetele sunt deschise, piciorul dvs. este fixat strâns. Vă permite să purtați Sabo în fiecare zi.

Muli au un călcâi mult mai elegant. Călcâiul de pe acest pantof este întotdeauna deschis, partea superioară poate fi rotunjită, îndreptată sau fără șosete. Ele pot fi pe curele și au găuri decorative. Ele completează perfect imagini clasice stricte. Chiar și modelele cu tocuri scăzute aparținând stilului cauzului, arata feminin.

Citește mai mult  Cizme gri

Vizualizări și modele

Modelele clasice Sabo fără tocuri sunt tot mai puțin. Pentru a le înlocui, au venit variații moderne, cu un călcâi gros și o platformă. Partea superioară a pantofilor poate fi făcută dintr-o varietate de materiale: piele, piele de piele, textile, există chiar modele cu blană. Pentru decorațiuni, niturile sunt adesea folosite, ciobe mai puțin frecvent, încuietori, lanțuri. Datorită unei slăbiciuni speciale, piciorul din ele nu alunecă. Dacă mai devreme au fost purtați și bărbați, femei, acum au devenit pantofi predominant doamnelor.

Ce tipuri de „pantofi din lemn” există astăzi?

 • Pe o singură talpă – O opțiune bună pentru vacanța de vară. Ei pot inspecta atracțiile sau merg la mare, deci este un bun pantofi de plajă. Sporturile foarte ușoare Sabo sunt minunate pentru plimbări lungi în jurul orașului, în special cele de pe talpa de plută. Mergând în vacanță la toată lumea care merită să cumpere un cuplu de Savo confortabil pe o alergare plată.

 • Pe călcâi – modele elegante potrivite pentru orice rochii de vară și unele seturi cu pantaloni. Unele modele sunt perfect prieteni cu rochii de seară. De exemplu, Sabo pe Pairpin. Dar pantofi închise, cu un nas masiv și pe un călcâi larg – nu cea mai feminină versiune, deci ar trebui să fie atentă cu ea. Ele sunt uscate vizual.

 • Sabo pe un tanket – Asta are nevoie de iubitorii de feminitate și confort. Puteți avea ambele alergări, dacă ați întârziat și dansați în cafeneaua de vară. Astăzi, designerii fac transparente și prin plăcuțe. Experiment și cu forma talpanului: sunt eliberați sub formă de triunghi, trapezoizi, oval, romb.

Bărbați Sabo

Totul este mult mai ușor cu ei, deoarece pantofii bărbilor nu implică bogăția vopselelor și o varietate de stiluri. Și totuși reprezentanții sexului puternic au, de asemenea, de la ceva de ales. Există mai multe subspecii principale ale acestor pantofi.

Pentru a lucra pe stradă sau în grădină, designerii oferă un sabo cu o talpă groasă și o echipă închisă care nu trece umiditatea. Există modele cu elemente care împiedică diapozitivul. Ele pot fi în siguranță să poarte în ploaie.

Culori ale bărbaților Sabo tradițional: acestea sunt o varietate de nuanțe de gri, negru, albastru, maro și verde. Același lucru este valabil și pentru culorile de inserții, precum și liniile contrastante decorative.

De obicei, modelele bărbaților sunt făcute din piele naturală, din piele, nubucă, velor, biciclete. Recent, Sabo de cauciuc și polimer a devenit foarte popular – transpiră adidași obișnuiți de cauciuc.

Purtarea unui om poate fi oriunde, cu excepția întâlnirilor de afaceri și alte evenimente oficiale. În vacanță fără ele nu pot face. Datorită călcâiului deschis, acest pantof respiră și nu dă picioarele să se obosească, iar în timpul ploii de vară devine pur și simplu indispensabilă.

Uneori, pantofii devin elemente de îmbrăcăminte de lucru. De exemplu, există modele pentru medici, bucătari și alți specialiști care trebuie să-și petreacă mult timp pe picioarele lor. Apoi, talpa nu trebuie să fie cauciuc, ci din material solid.

Citește mai mult  Pantofi

Material

Pantofii complet din lemn nu sunt, de asemenea, purtați de mult timp, chiar și pentru ca tălpile să nu iau un copac, ci înlocuiesc. O varietate de modele au venit să schimbe pantofii clasici. Producătorii moderni utilizează următoarele materiale pentru fabricarea lor:

 • Piele+
 • Piele de căprioară+
 • Piele sintetica+
 • Texturi de plută+
 • carpa+
 • plastic.

Materialele naturale servesc mai mult, dar sunt mult mai scumpe decât analogii artificiali. Cuplu bun de piele pentru toate ocaziile de la faimosul brand cu bloc de înaltă calitate, veți fi purtați de mulți ani. Dacă cumpărați pantofi pentru a lucra în țară, este foarte posibil să faceți fără pantofi ieftini. Atunci nu va fi o rușine dacă va suporta un singur sezon.

Culoare

Culorile negre, maro și bej au devenit clasice pentru Sabo. Dacă platforma este făcută din lemn sau imită-o, nuanțele luminoase sunt considerate mai universale. Dar pantofii cu talpa din lemnul întunecat ajută la crearea imaginilor mai colorate, experiment cu stiluri neobișnuite.

Designerii oferă modele la modă de o mare varietate. Printurile pot decora atât partea superioară a pantofilor, cât și talpa. Acest lucru este ușor de realizat, deoarece astăzi pantofii sunt fabricate din materiale artificiale. Benzi, mazăre, flori și alte desene sunt foarte populare, în special pe modelele de tineret. Datorită acestui lucru, Sabo devine un site de garderobă de vară. În special, se referă la modelele cu o călătorie semi-deschisă sau perforată.

Sfat: Motley Sabo mai bine să poarte cu haine mai relaxat culori, astfel încât să nu supraîncărcați imaginea. Sacul este mai bine să alegi nuanțe care sunt prezente în gama de culori de pantofi.

Branduri

 • Gioie Italiane Este specializată în primul rând pentru Sabo, ceea ce înseamnă că acești designeri știu sensul în această varietate de pantofi. Italienii eminenți folosesc cu îndrăzneală appliques de piele, combină materiale de diferite texturi și, de asemenea, decora pantofii cu pietre și pene. Gioie Italiane este întotdeauna materiale naturale și o varietate de stiluri.

 • Vitacci – Acesta este marca noastră care a lansat colecția de aur. Fiecare copie a lui are o culoare metalică prețioasă. Nu numai designerii ruși au lucrat la modele, ci și colegii lor din Franța și Italia.

 • Calipso. Brand foarte popular, care produce și birouri și opțiuni de seară. Minimalismul și eleganța concisă – caracteristici distinctive ale pantofilor acestei etichete.

 • Italiană Baldinini – simplu, plămâni și luminoase, au un bloc confortabil. Datorită acestui fapt, picioarele nu sunt obosite de întreaga zi lucrătoare, iar în detrimentul materialelor de înaltă calitate, pantofii vor dura de mai mulți ani și nu vor pierde vizualizarea curată.

 • Savo Catadei Ne-am îndrăgostit de modelele noastre sofisticate în culori strălucitoare, în care puteți intra în siguranță în lumină, vizitați evenimentul solemn. Ei vor aduce elementele clasicilor în imaginea proprietarului lor.

 • Tamaris și UGG oferă mai multor modele de tineret cu o talpă masivă, nituri și de echitatie diferite culori.

Ce sa porti?

Versiunea win-win – poartă un Sabo cu lucruri în stilul boho și hippie. blugi rupti, fusta blând, cămașă și simplu din piele scurt sau denim sacou, globuri si decoratiuni masive sunt create pentru acest pantof. De asemenea, un set excelent poate fi creat cu rochii de sifon de gaz, fuste. sabo și feminin pantaloni prietenos prietenos, strâmt sau lipici.

Citește mai mult  Adidași sub armură

Acum vă vom spune ce sa poarte modele specifice de Sabo.

Cu un nas închis pe un toc. Colorat sau lumină pe tocuri joase sau medii sunt potrivite sub rochii cu elemente de stil etnic, negru si maro cu accesorii grosier – cu rochii in stil Militari sau Safari. Bune pantofi de lemn și pantaloni scurți. Cu toate acestea, aceste imagini nu trebuie să încerce pe ei înșiși pentru fete pline de mici, deoarece speciile brutale este uscat prin orice picior. Mult mai potrivit pentru a alege un astfel de aspect pentru o fată subțire.

Sabo pe o pană cu un nas închis. Tranque este o opțiune mai elegantă a platformei, în timp ce este mult mai convenabil să mergeți decât pe călcâi. Ei vor crea o tandem de succes cu blugi largi sau arcuite, s-au scurtat alternativ (sau scufundat) sau pantaloni – „țigări”. Dacă pantalonii deschid glezna, atunci un pic de pantofi voluminici vor accentua doar harul proprietarului lor.

Savo cu un nas închis pe platformă. Există modele pe trafic, spumă și copac. Acestea completează astfel de elemente de garderobă, cum ar fi pantaloni, dureri lungi și fuste până la podea.

Savo pe părul de păr. Uită-te cu multe costume. Una dintre cele mai reușite opțiuni poate fi creată cu rochii mini zburătoare sau blugi strânși.

 • Savo pe talpa tractorului reliefat. Începutul acestor pantofi, de obicei, închis. Uneori sunt completate de un călcâi constant. Acestea sunt concepute pentru dulapul în stilul cauzului, dar unele moda disperată pot crea cu ei și imagini extravagante de seară.

Cum de a alege

Dacă nasul este închis, apoi acordați o atenție deosebită materialului din care se face. În timpul verii, în vreme caldă în pantofii din piele, este cel mai probabil fierbinte, ceea ce înseamnă că este mai bine să cumpărați câteva pantofi de țesături. Dacă doriți să obțineți exact piele, atunci este mai bine să opriți alegerea pe pantofi cu perforare decorativă sau cu o jumătate de călătorie.

În ceea ce privește alegerea culorii, atunci modelul cel mai potrivit din gama de culori strălucitoare este cel mai adecvat sau culori strălucitoare. Dacă nu doriți să vă împărțiți cu Sabo și în toamnă, atunci pantofii negri, teracoți și maro vor fi, deoarece nu pot fi mai mult pe drum. Un model de piele de piele de piele de blană se va potrivi offseasonului. Apropo, insolele de blană din pantofii de lumină sunt foarte relevante astăzi și acest lucru se aplică nu numai la Sabo.

Indiferent de modelul pe care l-ați achiziționat, va deveni fără îndoială un hit al dulapului dvs. Sabo se potrivesc armonios în orice, chiar imaginea cea mai extravagantă și dă confort, atât de necesar de picioarele tale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: