Ce să poarte cizme de gleznă?

Ce să poarte cizme de gleznă?

Bocanci de glezne – model elegant de pantofi, care se află în dulapul fiecărei fashion.

Studiu înalt și stil în aer liber – astfel de pantofi vor arăta bine pe fete mici. Modelele luminoase goale vor fi bine combinate cu ciorapi contrastați.

Cizme sub formă de cizme – Opțiunea câștigătoare pentru fetele mici care doresc să pară puțin mai mari. Sub astfel de pantofi este necesar să purtați ciorapi sau jambiere dense întunecate.

Inserțiile de blană sunt adesea prezente în cizmele de iarnă. Astfel de pantofi arata bine doar în cazul în care designerii nu se mișcă cu blana. pantofi similare pot fi combinate cu haine de blana scurta, paltoane, jachete clasice.

Modele cu talpă de tractor Puteți purta în condiții de siguranță cu pantaloni înguste, jeansi inchisi la culoare cu scuffs sau genunchi rupte. In astfel de imagini, partea superioară trebuie să fie mai voluminos, de exemplu, un tricou prieten sau un sweatshot.

Cizme pe cusut De asemenea, permis să se poarte cu blugi în culorile albastru sau albastru, pantaloni negri conserve de legume. Pentru blaturi, este permis de a alege jumperi, tricouri largi, diverse jachete, tranșee și pelerine de ploaie. Dacă există o dorință de a purta o fusta, atunci puteți sta pe fusta Soare și dresuri.

Prezența în pantofi platformei sau fătului necesită alegerea unei rochii montate, care nu va acoperi genunchi. O opțiune poate servi ca piele jambiere, skinnie sau jaggins. Adăugarea Una dintre aceste imagini poate fi completată cu o bluză sau un ciocan alungit. Deosebit de îndrăznețe includ astfel de fotografii de gleznă în imaginile de seară.

Cizme pe hairpin sunt pantofi universali care pot fi incluși în imaginile de seară, plăcere și urbane. Cu astfel de pantofi, puteți purta o fustă de soare sau jumătate cu o fustă de mijloc, o fustă de creioane, diverse blugi, tot felul de pantaloni și jambiere din piele. Aceste opțiuni rămân în orice moment și vor rămâne relevante, dar pentru partea de sus merită alegerea bluzei alungite, cămăși, veste sau cardigani.

Pentru cizmele sportive, uzura ocazională este acceptabilă, dar în nici un caz opțiuni sportive.

Prezența vârfurilor pe pantofii în care este prezentă platformă, le face compatibile cu îmbrăcămintea din piele. O astfel de imagine va fi peste sexy.

Sticlele cu un călcâi larg și scăzut nu sunt combinate cu imagini de afaceri. Dar în stilul casualului, ei vor fi un element de întâmpinare. Puteți crea o imagine în contrastul texturii: o bluză de aer, fustă zburătoare sau rochie Lacy Long combinată cu șocuri de călcâie joasă și largă. Golful de la tricotaje pot fi, de asemenea, o completare excelentă la astfel de pantofi.

Combinații de culori

 • Cizme în roșu pot fi baza pentru a crea un stiluri de o femeie fatală. Pantofii similari pot fi utilizați ca un accent luminos, care va dilua o imagine discretă. O rochie îngustă la genunchi în culori calme este potrivită cu succes pentru astfel de pantofi strălucitori. La pantofii acestei culori haine ideale în nuanțe calde.

 • Pantofi maro într-un fel universal, deoarece poate fi combinat cu imagini de birou, de mers pe jos și de oraș. Sub astfel de cizme de gleznă puteți ridica haine din materiale moi, piele de căprioară, tricotaj sau lână. Boots glezna maro va face o companie demnă de o fustă tricotată de culoare Bordeaux, un pulover moale de umbra de nisip, blugi înguste de lumină, precum și orice haine în negru. Ca îmbrăcămintea exterioară, puteți alege cu ușurință un strat maro sau terracotta saturat, o stoarcere suculentă roșie sau cireșe. În tonă la astfel de glezne, puteți ridica cu ușurință o pungă și o tăietură de lumină densă.

 • Bej cizme de gleznă – o altă opțiune clasică, care arată grozav cu bluze în aceeași culoare. Pe baza unor astfel de pantofi, puteți crea imagini cu disco-stil în care pot fi prezente jambiere, pantaloni din piele, bijuterii de aur și accesorii lacuite. Dacă ați întâlnit cizme beige, ele trebuie să fie achiziționate, deoarece într-un astfel de pantof veți arăta mereu elegant și la modă.

 • Bocancii de gleznă roșcată necesită elementul din imagine în aceeași culoare. Acesta poate fi o esarfa, geanta, jacheta, haina. Îmbrăcăminte în tonuri de albastru, verde, alb, roșu și negru pot fi folosite ca si culori concomitente. Permis să se combine Botine roșcată cu haine în carouri.

 • Cu cizme gri, puteți aloca elemente de imagine mai luminoasă. Din cauza universalitate, acestea sunt ușor combinate cu mai multe culori, printre care include roșu, albastru, galben, alb, negru. Datorită neutralității, care este inerentă șocurilor gri, acestea sunt combinate cu toate culorile clasice (alb, gri, negru) și multe nuanțe capricioși.

 • Albastru Boots nevoie de selecție în nuanțe reci. Puteți alege un sac de umbra corespunzătoare pentru astfel de pantof, dar restul de haine, în acest caz, ar trebui să fie neutru și simplu. pantofi albaștri sunt combinate perfect cu verde, portocaliu sau roșu lucruri.

 • Negru Glezna glezna Boots va crea o imagine echilibrata, cu un sacou negru sau rochie. Colanții trebuie să aleagă negru și în nici un fel de culoare.

Sub șocurile verzi trebuie să alegi haine în nuanțe calde și reci. Dacă pantofii au o șlefuire, puteți purta în siguranță un blug albastru îngust. Pentru o imagine îndrăzneață, puteți adăuga un element roșu sau roz de haine simple de stil.

 • Șocurile albe nu trebuie să fie alocate puternic și să servească ca element de imagine separat. Cu astfel de pantofi primesc întotdeauna imagini romantice care sunt cele mai potrivite pentru fete tinere. Cizmele albe necesită selecția de haine în nuanțe calme pastel. Cu astfel de pantofi, puteți purta blugi înguste, cu pantaloni clasici înguste, fuste directe și ciorapi dense. Dacă există blănuri în gleznă, atunci îmbrăcămintea exterioară trebuie făcută din blană sau au un finisaj de blană.

Materialele

Regulile combinației de bulion de gleznă cu altă îmbrăcăminte sunt, de asemenea, determinate de materialul din care sunt făcute.

 1. Pantaloni slabi, rochie scurtă, jumătate de grader, precum și fuste sau fuste în stil stradal, sunt foarte bine căprioară.
 2. Pantofii din piele sunt universali, deoarece se potrivește practic pentru toate opțiunile. Cea mai bună soluție va combina astfel de pantofi expresivi cu elemente laconice.

Ceea ce este permis să poarte pantofi de gleznă?

Opțiuni pentru formarea imaginilor bazate pe bootilions există masa. Veți alege cu siguranță mai multe opțiuni de succes pentru dvs.

Cu blugi

Gleznele pot fi chiar combinate cu blugi, dar este de dorit să alegeți modele înguste care pot fi hrănite în pantofi. În această imagine a picioarelor va primi armonie și prelungi vizual. În general, împreună cu blugi este mai bine să utilizați opțiuni semi-deschise sau deschise de pantofi. Astfel de cizme de gleznă pot avea un călcâi deschis, șosete sau perforație majoră pe lateral. Când formați o imagine sportivă bazată pe blugi, este mai bine să utilizați cizme glezne pe șnur.

În general, cu blugi, este permis să poarte pantofi de gleznă în diferite fasole. Dacă vor fi selectate încălțămintea grosieră, imaginea va fi brutală și îndrăzneață. Cizmele de pe călcâi vor intra în imaginea de romantism și o picătură de clasici.

Dacă aveți îndoieli cu privire la combinația de cizme preferate, iar formarea imaginii provoacă probleme, puteți alege în siguranță orice blugi: piei, drepte, îngroșate, iubiți sau haliuri cu manșetă sau benzi de cauciuc.

Nu ne-am putut permite să ocolească combinația de bootlimuri și jambiere, Deoarece astfel de haine sunt destul de controversate. Cu această combinație, este dificil să nu mutați fața care separă imaginile acceptabile de la gust. Jambierele pot servi drept sporturi sportive, în care va fi convenabil să se antreneze, și pantaloni urbani cu drepturi depline. Cele mai armonioase jambiere arata cu tunica, tricouri lungi, pulovere, tricouri. Dacă alegeți pantofi de gleznă la astfel de haine, atunci este sigur că nu ar trebui să existe opțiuni cu știfturi, deoarece o imagine similară va fi cauzată, vulgară și exact fără gust. Și toate celelalte opțiuni pentru bootlims pot purta împreună cu jambierele.

Cu pantaloni

Cu cizme de gleznă puteți purta pantaloni înguste, drepți, arcuite, care sunt adesea incluse în arcurile de afaceri. Ankleonii în acest caz sunt percepuți în cea mai mare parte ca pantofi și nu ca pantofi.

Cu fusta

Cizmele trebuie purtate cu fuste, dar nu cu toată lumea. Imaginea perfectă poate fi creată pe baza unei fuste de creion. Dar modele largi sau lungi cu astfel de pantofi sunt strict interzise să se combine. Cizme cu călcâi scăzută capabilă să facă picioarele complet și mai scurte. Acest efect neplăcut este în continuare exacerbat de fuste. Dilantele subțiri pot folosi o astfel de deficiență în favoarea lor. Cu o fustă, cizme cu un tanket va arăta mai bine. Lungimea fustei scade în funcție de creșterea înălțimii cizmelor, în orice caz, nu ar trebui să acopere genunchii astfel încât picioarele să nu pară mai scurte. În combinația gleznei și a fustelor, nu există suficientă chilot delicios de la întuneric.

Cu haine deasupra capului

Anklenii sunt în primul rând un tip de pantofi închise și, prin urmare, alegerea îmbrăcămintei exterioare pentru aceste două tipuri de pantofi se bazează pe unele principii. Ca o îmbrăcăminte adecvată, puteți vedea jachete din piele, bombardiere, un strat de diferite stil, jachete, veste de blană, cardigane, impermeabile. Pentru vreme, cizmele gleznei sunt pantofi foarte de succes care trebuie prezentați în garderobă.

Cum să purtați șosete cu cizme de gleznă?

Una dintre noile tendințe este de a purta șosete pentru btiloni pe jambiere. Astfel de imagini arată de obicei drăguți și oarecum neobișnuite. Purtați șosete cu șocuri admise, de asemenea, sub fuste, dar numai sub un foarte scurt. Șosete pentru astfel de imagini trebuie să aleagă cele mai neutre.

Ceea ce nu poți purta gleznă?

Pentru ca fiecare din imaginea dvs. cu biciile gleznei, este elegantă și la modă, merită să ne amintim despre interdicțiile care se aplică acestor pantofi:

 1. Dacă imaginea se bazează pe bootlims, este necesar să abandonați hainele sportive și pantalonii prea largi.
 2. Pentru cizme strălucitoare ale gleznei, este nevoie de un costum scurt.
 3. Nu se recomandă includerea cizmelor gleznei într-o imagine de afaceri.
 4. Hainele tricotate nu sunt cea mai bună opțiune pentru gleznă.
 5. Fuste, genunchi de închidere, rochii de seară, pantaloni cu săgeți trebuie, de asemenea, eliminate din opțiunile posibile pentru o combinație cu glezna.
 6. Colantele întunecate nu pot fi purtate cu cizme ușoare, deoarece acest contrast va fi neplăcut și chiar repulsiv.
 7. Șocurile elegante în culori strălucitoare sau cu un decor expresiv nu trebuie combinate cu un decor excesiv de activ.
 8. Când se formează o imagine de seară de la modele stricte, merită refuzat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: