Cizme de cauciuc Keddo

Cizme de cauciuc Keddo

Astăzi, pantofii de cauciuc nu mai par a fi mai mici, simpli și exclusiv specifice. Dacă mai devreme ar putea fi găsită exclusiv în dulapul copiilor sau în vânătorii de pescari, atunci cizmele de cauciuc la modă de la modă sunt o adăugare armonioasă a imaginii oricărei fashioniste. Mulți producători de încălțăminte plătesc pentru cizme de cauciuc. Atenție sporită: Colecții de eliberare, dezvolta noi modele. Unul dintre acești producători este Keddo.

Caracteristicile de cizme din cauciuc KEDDO

Ce cerințe de bază sunt prezentate pantofilor din cauciuc?

  • În primul rând, ar trebui să fie ermetic, deoarece astfel de cizme purta cel mai adesea în ploaie sau slăbiciune.
  • În al doilea rând, cizmele de cauciuc trebuie să fie atractive din punct de vedere estetic, deoarece sunt combinate cu diverse opțiuni: rochii, pantaloni, blugi, haine de top. Imaginea ar trebui să pară întotdeauna armonioasă și atractivă.

  • În al treilea rând, cizmele ar trebui să fie confortabile, nu frecați piciorul, mergeți bine pe picior, fiți lumină. În cele din urmă, pantofii de cauciuc ar trebui să fie practici, rezistente la uzură și durabile. Toate aceste cerințe sunt pe deplin responsabile pentru produsele mărcii KEDO.

Printre alte avantaje ale cizmelor de cauciuc, Keddo se poate observa o gamă largă și un rând dimensional. Compania produce cizme pentru bărbați, femei și copii. Fiecare categorie are avantajele și caracteristicile sale.

Cizmele Keddo sunt efectuate de la cauciuc neted sau reliefat. Pentru fabricarea garniturii utilizează fleece, textile, biciclete, viciu. Modelele pot fi cu un dispozitiv de fixare sau fără ea, pentru a fi efectuate cu diferite vârfuri ale vârfului, sunt monofonice sau primocate.

Modele

Cizmele de femei sunt efectuate într-un design elegant, elegant. Multe modele au un călcâi înalt sau o pană practică. Înălțimea portbagajului variază, prezența amprentelor și a elementelor decorative (creșteri, șlefuire, fulgere, curele).

Diferențele acestor cizme sunt imaginea pavilionului britanic și a simbolurilor englezești, tipărite de pisici și florale, „castraveți” turci „. Modelele decorate cu pulverizare de argint și aur sunt deosebit de populare.

Bocancii de model pentru bărbați incontestabili din analogii pielii. Mai ales că cizme de design extern seamănă cu designul pantofilor clasici. Astfel de modele pot fi complet combinate nu numai cu blugi, ci și cu costumele clasice ale bărbaților și cu o haine mai democratică. În plus, cizmele sunt izolate cu un branț și căptușeală de la Vorsina, vă permite să le purtați nu numai cu vară ploioasă, dar și rece în toamnă.

Cizmele de cauciuc pentru copii se disting printr-un design convenabil, lipsa de elemente de fixare complicate, tălpi de ierburi scăzute și fiabile ondulate și bogăția culorilor și desenelor. Cizmele izolate pot fi purtate chiar și în sezonul rece, iar amprentele luminoase și saturate vor oferi o mulțime de emoții pozitive în cea mai întunecată și ploioasă.

Soluții de culoare

În sortimentul de marcă Keddo, sunt prezentate 3 colecții principale: pentru bărbați, femei și copii. Prin urmare, soluțiile de culoare în care sunt produse cizme sunt foarte diverse.

Iubitorii clasici vor prefera colorarea întunecată, discretă, de exemplu, cizme negre, gri sau albe. Astfel de modele sunt la fel de absolut adecvate pentru orice set de îmbrăcăminte și vor arăta întotdeauna relevante și la modă. Bocancii albă de zăpadă vor da imaginea prospețimii. Arată foarte elegantă și cu atenție chiar și în cea mai ploioasă vreme.

Schemele de culori pastelate din nou la modă. Cizme de culoare roz, terracotta, albastru, liliac de culoare sunt perfect potrivite nu numai pentru blugi, ci și pentru rochii și fuste făcute într-un stil romantic.

Cei mai tineri cumpărători ai lui Keddo adoră toate luminoase și colorate. Mai ales pentru ei au eliberat colecții de roșu strălucitor, galben, roz, salată, albastru, albastru. Ei pot avea o strălucire plăcută lucioasă sau să fie mată.

Printre amprentele cele mai interesante și originale care sunt decorate cu cizme de cauciuc Keddo, puteți evidenția imagini ale pisicilor fermecătoare și siluete de pisici adulte, fluturi grațioase, imagini simbolice ale statului britanic, compoziții florale, motive scandinave.

Sfaturi pentru alegerea

În alegerea cizmelor din cauciuc nu este nimic complicat. Astfel de pantofi nu sunt folosite în fiecare zi, astfel încât alegerea nu este atât de scrupuloasă, ca o alegere, de exemplu, cizme din piele pentru iarnă și toamnă.

  1. Marimea. Trebuie să vă amintiți că cauciucul nu se întinde în timp. Prin urmare, cizmele trebuie selectate în deplină conformitate cu dimensiunea piciorului. O indemnizație mică se poate face dacă cizmele sunt planificate să poarte cu un picior cald.
  2. Singurul trebuie să fie suficient de mare, ondulat și flexibil.
  3. Suprafața boot-ului în sine ar trebui să fie omogenă, netedă, nu crăpătură sau umflătură.
  4. Cizme de calitate nu au un miros de cauciuc pronunțat.
  5. Verificați cizmele pe etanșeitate pot fi chiar în magazin. Pentru a face acest lucru, trebuie să puneți pantofi în bazinul de apă.

Îngrijirea portbagajului din cauciuc este destul de simplă. Ele nu pot fi uscate lângă dispozitivele de încălzire. Nu este recomandat să le purtați în vremea soarelui – cauciuc nu iubește soarele luminos. Pentru a da cizmelor de declanșare lucioasă, este suficient să le ștergeți cu un burete înmuiat într-o soluție de glicerină.

Recenzii

Boots de la marca Keddo sunt foarte populare printre cumpărători. În multe privințe, contribuie la calitatea înaltă a producției de produse, o gamă largă și un preț accesibil. Boots sunt perfecte pentru o excursie, mergând în ploaie, viața obișnuită de zi cu zi.

Prețul accesibil este unul dintre primele avantaje pe care le numeroase cumpărători de cizme de la acest brand.

O gamă largă – următorul plus, care este sărbătorit de cumpărători. În colecțiile brandului Keddo vor fi cizme și pentru o plimbare în ploaie, pentru o combinație cu haine de birou sau chiar o rochie elegantă. Există cizme pentru copii și adulți de diferite vârste și dependențe de gust. Acestea sunt realizate într-o schemă de culori bogată, unele modele sunt completate de panglici de satin, inserții din alte materiale, nituri metalice.

Practicitate în utilizare – Produse de marcă fără îndoială. Cumpărătorii au remarcat că cizmele nu sunt întinse și nu sunt deformate chiar și după o perioadă lungă de cizme de șosete. Pantofii sunt absolut sigilați, talpa ondulată este fiabilă și stabilă chiar și pe o suprafață foarte alunecoasă, iar izolația din interiorul boot-ului vă permite să le purtați și la vreme rece. Îngrijirea pentru ei este, de asemenea, doar – suficient pentru a șterge cu un burete umed și pentru a clăti sub jetul de apă.

Conformitatea cu grila dimensională – o altă demnitate incontestabilă. Cizme perfect stau jos pe picior, nu stai și nu o stoarce. Un topper destul de larg vă permite să purtați câteva modele de blugi sau încărcați în interior.

Ce sa porti?

Cizme din cauciuc, analizați armonios la aproape toate opțiunile pentru îmbrăcămintea exterioară. Poate fi un strat drept scurtat, flash-uri elegante, jacheta din piele-rădăcină, bombardier de tineret, parcul elegant, windbreaker lumina.

În ceea ce privește hainele obișnuite, cizmele de cauciuc – o opțiune universală care vine la diferite seturi, dacă vine vorba de un costum de afaceri sau o rochie elegantă. În aceste cazuri, cizmele de cauciuc sunt selectate individual pentru această imagine. Cel mai adesea pentru acest scop Cizme folosite de design clasic și de culoare fotonică.

Cizme de cauciuc se uită perfect la tot felul de pulovere, jumperi și broaștele. Ele pot fi monofonice să se suprapună în colorarea cu pantofii. În acest caz, partea inferioară a kitului trebuie să fie una-foton.

Cizme perfect combinate blugi de piele, pantaloni scurți, trapezoid și conducte directe, rochii sfâșiate, sundrese și alte haine. Dacă echipamentul este preluat într-o versiune monofonică, cizmele pot fi decorate cu o imprimare ușoară, neobișnuită și, dimpotrivă – sub costumele Motley cele mai bune pentru a purta pantofi de o singură fotografie.

Cumpărarea diferită în înălțime, stil, cizme de cauciuc de colorat pot fi diversificate semnificativ de garderoba dvs., faceți-o mai luminoasă și interesantă, combină neobișnuit diferite opțiuni pentru haine și creați cele mai curajoase și spectaculoase imagini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: